Здравей Гост

Бързи транзити

• 477 Отговора
  • 77436 Прегледи
*

rossin

• *
  • 232
Re: Бързи транзити
« Отговор #180 -: Февруари 21, 2012, 10:15:06 pm »
Пиша нещо несвързано но ми се губи нета,а пък аз като има въпрос....отговора е веднага в главата ми........но не успявам да го запиша...после трябва сериозно замисляне,че да се сетя или да възстанова първоначалната мисъл.
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

Divna

• 2478
« Отговор #181 -: Февруари 21, 2012, 10:19:30 pm »
Rossin, как се прояви съвпада на Нептун и секстила на Юпитер към нат. Венера?

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #182 -: Февруари 21, 2012, 10:34:23 pm »
оле   загубиха ми се писанията........
искам да те попитам изпитваш ли страх от бъдещето- как ще се развият нещата, ще се справиш ли и т.н -също от авторитетни врагове- може и не открити- някой шеф нещо м/у другото да подмята, някакви малки, уж невинни интрижки-ама пък почти ежедневни

страха дали ще се справим с това, което предстои, често е в основата на разни "неясни" храносмилателни проблеми- един вид - не можеш да "смелиш" битието
чисто по човешки (не астрологично) мога да те посъветвам да пиеш пробиотици - но все пак се посъветвай с лекар!
за да помогнат- трябва да се пият поне месец
има също така билкови екстракти за облекчаване работата на жлъчката - пак попитай специалист кое е подходящо за теб
а по бабените методи- лайка, гьозум (джоджен) и мента- чайчета, ментоси- каквото можеш да си осигуриш...

при подобни проблеми липсата на сън затормозява психосоматиката- изобщо нервната система за да мине в "лечебен" режим й трябва сън
намери ако можеш начин психически да се разтоварваш- хоби, хора, спорт- каквото можеш...
Само 2 пъти в живота си съм изпитвала истински страх,поне според моите критерии.Първия-бях на 6 години и ме записаха да тренирам плуване/по мое желание!/,на втората седмица треньора ни заведе за смелост да скачаме от 3-метрова кула в басейн!!!!!!аз бях около метър висока тогава ама като го прибавиш  това към 3 метра кула, и отдолу 5 метра дълбока вода......другите вече се бяха престрашили а аз още се "точех",ама реших,че няма назад накъде да отстъпвам и скочих.Втория път беше от средата на 2008 до към началото на 2009 г.  беше ме обхванало нетипично за мен настроение???/страх-първосигнален,подсъзнателен,ирационален,необясним,изобщо нещо което за съзнанието ми беше абсолютно непознато- да не взема да се “гътна”-по независещи от мен обстоятелства  или да не ми стигнат силите да се преборя  и да се наложи сина ми да плаща моите дългове-недопустимо.Такова нещо не бих причинила на враг,комо ли на някого когото обичам и който все още е зависим от мен.За мен проблема  е проблем до тодагава докато не намеря решение и нямам план за действие-изпитвам истинска тревога,съмнения и каквото още се сетите там само до тогава,докато не намеря подходящо/според мен/ решение и до там,повече не изпитвам никави емоции-само знам какво трябва да правя....и го правя неотстъпно...като валяк,няма значение кой и какво е срещу мен,просто аз имам цел.....и ще я постигна.

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #183 -: Февруари 21, 2012, 10:43:34 pm »
няма виновни, не се упреквай, това е било урок,труден урок,
по отсяване на стойностното и истинското около теб,дано го разпознаваш вече
не насочвай гнева към себе си и не го трупай

изплати ли задължението :rolleyes:
Кредита изплатих в началото на 2009 г.Но за периода...натрупаха се неразплатени задължения за битови сметки и данъци и какво ли още не......счупи ми се и бричката преди две години,та се наложи да си купя друга...детенце  го приеха студент редовно обучение... с училтелска заплата????????По тази причина се налагаше когато има възможност да поработвам допълнително.

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #184 -: Февруари 21, 2012, 11:02:58 pm »
По възможно най-идиотския начин......тоя дето не си сънувал,или си си въобразявал или така ти се е струвало,че е дигнал брадва да я стоври върху главатата ти,а си го видял......ама наистина,не на сън    така съвсем реално... проявяваш към него разбиране?????? без емоции,ама разбиране... и не го мразиш?????

*

Papy

• 4343
« Отговор #185 -: Февруари 21, 2012, 11:09:42 pm »
По възможно най-идиотския начин......тоя дето не си сънувал,или си си въобразявал или така ти се е струвало,че е дигнал брадва да я стоври върху главатата ти,а си го видял......ама наистина,не на сън    така съвсем реално... проявяваш към него разбиране?????? без емоции,ама разбиране... и не го мразиш?????

тоя не го разбираш, ами ако можеш го убиваш
дано на никой да не му се налага

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #186 -: Февруари 21, 2012, 11:28:07 pm »
Лошото е че си го разбираш или така си мислиш/има си той предишни натоварвания всякакви или проблеми негови/,пък нямал сили да се справи..........абе превърнала съм  се в пълна михлюза/мекотело.Дето казваше мама-подай гъзец......И сигурно трябва да се стегна,че иначе да не се наложи пак да изплувам......не че не мога   ама  губи време......

« Отговор #187 -: Февруари 22, 2012, 08:19:06 am »
тр.Нодална ос е на оста на катастрофите - Антарес-Алдебран
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #188 -: Февруари 22, 2012, 11:03:53 am »
Аз до звездите не съм стигнала още. :blink:Проверих градусите.Значи повишено внимание до средата на март!!!!!!!

« Отговор #189 -: Февруари 23, 2012, 10:57:22 am »
Аз до звездите не съм стигнала още. :blink:Проверих градусите.Значи повишено внимание до средата на март!!!!!!!
ако ти активира нещо в натала

« Отговор #190 -: Февруари 23, 2012, 07:35:07 pm »
началото на март - две сериозни транзитни  опозиции

Венера   / Сатурн ретро
Слънце /Марс ретро

на фона на тригоните на Юпитер към Марс и Плутон

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #191 -: Февруари 23, 2012, 09:49:11 pm »
Благодаря за информацията.Все още цялостната картина ми е неясна,трудно виждам детайлите. :( Като гледам от март започва интересното.....ми тогава да вадя резервния чифт рога,пък да видим какво ще стане ;D

*

AH

• 2201
« Отговор #192 -: Февруари 27, 2012, 07:21:24 am »
Добре че Плутон/големите пари/ държи квадрата с Уран за промени и тригона с Юпитер за някакво подобряване на ситуацията в полза на общото благо.

И тв7 с помощта на опозициите на бързите транзити да доведат до нещо добро скандала с парите и лекарствата.  Ретроградният Марс в 6-ти мунданен да се прояви за добро.

« Отговор #193 -: Февруари 27, 2012, 07:52:46 am »
да ,хубаво е тайните машинации да излязат наяве,въпроса е дали тук у нас лекарствата ще паднат до реалните цени
първо,че тук ДДС върху тях е 20%,а във фалирала Гърция е 6%
лекарствата по здравна каса са по-скъпи ,от същите продавани свободно в аптеките и това не е от сега,а от както съществува касата

пълнолунието е съвпад с този ретро марс,още напрежение на тема социална политика .

*

AH

• 2201
« Отговор #194 -: Февруари 28, 2012, 06:00:53 am »
Чумата през 14в периодично , в продължение на десетилетия, е разклащала основите на феодализма, докато го подмени с нов строй.
Сега трайно сме в икономическа криза. Трябва да сме адекватни на бързите транзити, за да извършим нужната промяна по квадратурата между Уран и Плутон. Но няма да е лесно и бързо.

« Отговор #195 -: Февруари 28, 2012, 08:03:56 am »
Чумата през 14в периодично , в продължение на десетилетия, е разклащала основите на феодализма, докато го подмени с нов строй.
Сега трайно сме в икономическа криза. Трябва да сме адекватни на бързите транзити, за да извършим нужната промяна по квадратурата между Уран и Плутон. Но няма да е лесно и бързо.

то карето уран/плуто е до 2015,много промяна и адекватност ще са ни нужни и кураж да направим промяната, а кой определя каква е нужната , адекватност към бързите ли
много дълго нащрек и напрежение, като ни спре тока,осъзнаваме колко сме зависими от него :mellow:

*

AH

• 2201
« Отговор #196 -: Февруари 29, 2012, 05:52:50 am »
сигурно адекватност към всичките, но бавните са по-продължителни и по-трудно уловими, освен когато не са резки и драстични.

Но Уран ще способства за последното.

Аз гледам да забележа бързите мунданно - в личен план и в общ. Тия дни- опозицията между Слънце и Марс.

*

AH

• 2201
« Отговор #197 -: Февруари 29, 2012, 06:46:49 am »
Сега гледах протест на хора от някакво село, че им местят на друго работно място водопроводчика.

Не е сигурно дали  протестът   /Марс/ на хората ще свърши работа срещу официалната власт /Слънцето/, понеже са с почти равна сила, пък Слънцето е винаги по-важно, а Марс е ретрограден.

« Отговор #198 -: Февруари 29, 2012, 06:48:26 am »
пък и е ретро е марса, какви са възм.прояви на тази опозиция,
сблъсък или допълване ще даде ретро марса,агресията ще се трупа и премълчава,или ще ескалира, между шеф-подчинен,баща-син, авторитет-изпълнител

прочетох,пишем синхронично, та недоволство,относно битовизми и несправедливост, към висщестоящите,
вчера беше с/у шефката на агенцията по вписванията с тоя бонус от 70000,наглост,безочие :'(на фона на мизерията

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #199 -: Февруари 29, 2012, 06:57:40 am »

Не е сигурно дали  протестът   /Марс/ на хората ще свърши работа срещу официалната власт /Слънцето/, понеже са с почти равна сила, пък Слънцето е винаги по-важно, а Марс е ретрограден.

Искам да питам, но не във връзка с мунданните аспекти, дали протестите освен с Марс се свързват и с Уран и Юпитер.

И дали официалната власт се свързва освен със Слънцето и със Сатурн?