Здравей Гост

Бързи транзити

• 477 Отговора
  • 77515 Прегледи
*

AH

• 2201
Re: Бързи транзити
« Отговор #200 -: Февруари 29, 2012, 06:58:56 am »
пък и е ретро е марса, какви са възм.прояви на тази опозиция,
сблъсък или допълване ще даде ретро марса,агресията ще се трупа и премълчава,или ще ескалира, между шеф-подчинен,баща-син, авторитет-изпълнител

прочетох,пишем синхронично, та недоволство,относно битовизми и несправедливост, към висщестоящите,
вчера беше с/у шефката на агенцията по вписванията с тоя бонус от 70000,наглост,безочие :'(на фона на мизерията

сега Марс, нищо че е ретрограден, е малко по-силен от Слънцето.
Можем да очакваме, че няма само да трупаме вътре недоволство, а ще го видим и на вън. Така и трябва - тук можем да сравняваме проявление при опозиция и квадратура. Опозицията е по-силна като аспект, но може и да не е най-градивна. Но протестите срещу несправедливости са си по-градивни от мълчанието.

*

AH

• 2201
« Отговор #201 -: Февруари 29, 2012, 07:02:11 am »

Не е сигурно дали  протестът   /Марс/ на хората ще свърши работа срещу официалната власт /Слънцето/, понеже са с почти равна сила, пък Слънцето е винаги по-важно, а Марс е ретрограден.

Искам да питам, но не във връзка с мунданните аспекти, дали протестите освен с Марс се свързват и с Уран и Юпитер.

И дали официалната власт се свързва освен със Слънцето и със Сатурн?

при събитие всичко в картата се свързва повече или по-малко.

А Марс и Уран са си близки, както и Слънце и Сатурн.

Само Юпитер е малко в страни, но и той има роля.

*

abroad

• 2187
« Отговор #202 -: Февруари 29, 2012, 08:45:32 pm »
сега Марс, нищо че е ретрограден, е малко по-силен от Слънцето.
Можем да очакваме, че няма само да трупаме вътре недоволство, а ще го видим и на вън. Така и трябва - тук можем да сравняваме проявление при опозиция и квадратура. Опозицията е по-силна като аспект, но може и да не е най-градивна. Но протестите срещу несправедливости са си по-градивни от мълчанието.

така се проявява
няма значение доколко нарушава уж "вътрешния ми комфорт"
отдавна не съм имала подобен живителен импулс
да си ходят плужеците, че много съм им набрала, с години ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #203 -: Февруари 29, 2012, 09:15:55 pm »
О, аз с моя Марс във Везни в 10-ти дом вечно си имам разправии с шефове относно несправедливости. Не ме познават като комформист и нагаждач. Особено преди да си отработя квадрата с Юпитер, на кръстоносни походи тръгвах.  :rolf:

сега вече не започвам битки, за които зная, че няма да доведа докрай, защото ги преценявам като изчерпващи и отнемащи енергия, така нужна, за да си обслужа най-напред приоритетите.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #204 -: Февруари 29, 2012, 09:19:32 pm »
пък и е ретро е марса, какви са възм.прояви на тази опозиция,
сблъсък или допълване ще даде ретро марса,агресията ще се трупа и премълчава,или ще ескалира, между шеф-подчинен,баща-син, авторитет-изпълнител

прочетох,пишем синхронично, та недоволство,относно битовизми и

не знам дали ще излезе недоволството - все пак и Дева и Риби са пасивни знаци.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

AH

• 2201
« Отговор #205 -: Март 01, 2012, 06:27:41 am »
а сега гледах нещо за боклуците във Видин - като по опозиция между Венера и Сатурн- ред и естетика

*

AH

• 2201
« Отговор #206 -: Март 01, 2012, 07:20:19 am »
убийството на момчето - квадрата между светилата и напрегнатите им аспекти с Марс

« Отговор #207 -: Март 01, 2012, 07:29:03 am »
убийството на момчето - квадрата между светилата и напрегнатите им аспекти с Марс
а Луна на Нодалната ос
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #208 -: Март 01, 2012, 07:32:32 am »
а за тригона Плутон/Юпитер - изкара на яве истина за бонусите на висши държавни служители
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

AH

• 2201
« Отговор #209 -: Март 02, 2012, 10:42:16 am »
нес падна едно самолетче в Австрия и загинаха хора - имаме съвпад на Меркурий и Уран, както и опозиция на Марс и Слънце

тия дни е важно да не падат самолетчета между Дания и Франция

*

Grace

• 2257
« Отговор #210 -: Март 02, 2012, 11:06:23 am »
нес падна едно самолетче в Австрия и загинаха хора - имаме съвпад на Меркурий и Уран, както и опозиция на Марс и Слънце

тия дни е важно да не падат самолетчета между Дания и Франция

къде го прочете това?

*

AH

• 2201
« Отговор #211 -: Март 02, 2012, 11:08:26 am »
тиви Европа преди малко- защо? - частна Чесна- 6 загинали

*

Grace

• 2257
« Отговор #212 -: Март 02, 2012, 11:11:11 am »
защото търсих в интернет новината, но не намерих.

*

AH

• 2201
« Отговор #213 -: Март 02, 2012, 11:11:47 am »
по точно до Франкфурт- току що пак го казаха

*

AH

• 2201
« Отговор #214 -: Март 02, 2012, 11:13:04 am »
защото търсих в интернет новината, но не намерих.

аз следя точно тия дни самолетчетата лично заради едно човече

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #215 -: Март 02, 2012, 11:25:20 am »
Уран е в мунданната сива зона на зодиака...0*+/-5* овен. Тя е много по-опасна и от оста на катастрофите 9* стрелец/близнаци.
Меркурий е в апликация към тази зона.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #216 -: Март 02, 2012, 12:23:40 pm »
Леко отклонение от темата, но как би се проявила оста на катастрофите, ако на тази точка се намира ИЦ и Сатурн? Някакви предположения?

*

Марая

• 28287
« Отговор #217 -: Март 02, 2012, 12:27:42 pm »
Леко отклонение от темата, но как би се проявила оста на катастрофите, ако на тази точка се намира ИЦ и Сатурн? Някакви предположения?

Ако приемем ИЦ , че попада в сивата зона...то проблемите свързани с дома , корените, рода...родината, лоното..единия от родителите ще бъде във фокуса на нашето подсъзнание-ИЦ...Това е слабо място в картата и дава внезапни и кардинални промени и решения.
В случай , че и Сатурн е там...,то при всички положения от нас се изисква приемане и ясна поляризация на проблемите...
На физически план...би следвало да бъдем повече внимателни към всичко свързано с главата....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #218 -: Март 02, 2012, 01:24:39 pm »

Ако приемем ИЦ , че попада в сивата зона...то проблемите свързани с дома , корените, рода...родината, лоното..единия от родителите ще бъде във фокуса на нашето подсъзнание-ИЦ...Това е слабо място в картата и дава внезапни и кардинални промени и решения.
В случай , че и Сатурн е там...,то при всички положения от нас се изисква приемане и ясна поляризация на проблемите...
На физически план...би следвало да бъдем повече внимателни към всичко свързано с главата....

Благодаря, Марая!  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #219 -: Март 02, 2012, 01:28:02 pm »

Благодаря, Марая!  :blink:

Моля,  ;)...