Здравей Гост

Бързи транзити

• 477 Отговора
  • 77618 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Бързи транзити
« Отговор #360 -: Март 13, 2012, 10:09:45 pm »
Всичко живо гледа д-р Хаус. ;D

не бе- аз гледам D-9 Navamsa  ;D

Извинявай за тъпия въпрос, а това какво е?
навамша- аз още не знам какво е - лили да каже  ;D

*

AH

• 2201
« Отговор #361 -: Март 14, 2012, 05:38:42 am »
видяхте ли съвпада Венера/Юпитер на небето,много хубаво се вижда в София :P

На тоя съвпад на Венера и Юпитер му отива фразата, че породи ли се вяра, не ни остава друг избор, освен да вървим по пътя на вярата:)

*

AH

• 2201
« Отговор #362 -: Март 14, 2012, 07:42:56 am »
а сега гледах по тв как една наша сънародничка си изтеглила за късмет, по нейните думи, 100 000 по дебитната си карта, без изобщо да ги има ;D

*

AH

• 2201
« Отговор #363 -: Март 14, 2012, 07:47:59 am »
има едно разбиране, че планетите си имат "тяло" и "душа".

"Тялото" си е самата планета, а "душата" - управителят и, според знака.

Та сега "душата" на Юпитер е Венера - що пък сънародничката ни да не си тегли парички от банкоматите на страната и чужбина, просто по късмет:)

*

Stella

• 7765
« Отговор #364 -: Март 14, 2012, 07:51:30 am »
а сега гледах по тв как една наша сънародничка си изтеглила за късмет, по нейните думи, 100 000 по дебитната си карта, без изобщо да ги има ;D

Брях! И как стават тези работи? ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

AH

• 2201
« Отговор #365 -: Март 14, 2012, 07:57:25 am »

Брях! И как стават тези работи? ;D

трябва някоя съфорумка, която разбира от банкови дела, да обясни на човешки език как става тая магия ;D

*

AH

• 2201
« Отговор #366 -: Март 14, 2012, 08:06:54 am »
катастрофа на автобус с деца- 20 жертви - Меркурий влезе в 3-градусовия орбис на квадрата с Плутон, при това е в съвпад с Уран

*

AH

• 2201
« Отговор #367 -: Март 14, 2012, 08:30:18 am »

Та сега "душата" на Юпитер е Венера - що пък сънародничката ни да не си тегли парички от банкоматите на страната и чужбина, просто по късмет:)

Не може душата на планетите постоянно да се сменя.

ако гледаме радикс, няма да се сменя постоянно

*

AH

• 2201
« Отговор #368 -: Март 14, 2012, 08:34:53 am »

аз сега се чудя за душата на лаптопа си- много бръмчи - дали е само от вентилатора?

« Отговор #369 -: Март 14, 2012, 03:21:00 pm »
катастрофа на автобус с деца- 20 жертви - Меркурий влезе в 3-градусовия орбис на квадрата с Плутон, при това е в съвпад с Уран
Днес има много катастрофи (големи) по света. Децата във Швейцария, земетресение в Япония (6,8 бала), потънал ферибот в Бангладеш (много в незивестност)  :-\

*

AH

• 2201
« Отговор #370 -: Март 15, 2012, 05:42:48 am »
 Днес си имаме съвпад на Луна и Плутон, в тригон със съвпада на Венера и Юпитер - енергия за сънища, мисли и чувства, освобождаващи, по отношение на любови и пари.

Може да са освобождаващи, както спря колелото на късмета за оная жена с парите от банкоматите.

А може да са освобождаващи, като се появят нови източници.

*

AH

• 2201
« Отговор #371 -: Март 15, 2012, 05:44:31 am »
А тия дни си имаме множествен съвпад на Слънце, Уран и Меркурий.

Колкото по непретенциозно съществувание имаме, толкова повече се боим от промени.

« Отговор #372 -: Март 15, 2012, 07:34:12 am »

аз сега се чудя за душата на лаптопа си- много бръмчи - дали е само от вентилатора?
усеща ретроградието на мерка овен и марса в дева + ВЗ силна ретро енергия :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #373 -: Март 15, 2012, 07:43:53 am »

и на моя наталчо Юпитер,У 4 В 9 - душата - е Венера/заточена/, ма нямам ни кредитна,ни дебитна карта,а можеше да имам ако не живеех в България  :o
тяло в опозиция на душата ,пак късата клечка :o

*

AH

• 2201
« Отговор #374 -: Март 15, 2012, 12:42:11 pm »

и на моя наталчо Юпитер,У 4 В 9 - душата - е Венера/заточена/, ма нямам ни кредитна,ни дебитна карта,а можеше да имам ако не живеех в България  :o

Това с „тялото“ и „душата“ на грахите, т.е. планетите, идва от джьотиша:

„В нади-джйотише принято говорить, что у грахи есть деха (тело) и джива (душа). Эта теория постепенно видоизменилась и пришла к тому, что граха сама по себе — это только тело, тогда как дис-позитор грахи — это ее душа. „

Идеята е, примерно,  че зад суровата външност на Сатурн, да речем, може да се крие една фина душа на Венера /Сатурн под управителство на Венера/

Дадох го за пример за циганката, защото жената отдавна си тегли парички, но при съвпада на Венера и Юпитер, става видно и тялото и душата, и нещата излизат наяве:)

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #375 -: Март 15, 2012, 12:51:26 pm »

Това с „тялото“ и „душата“ на грахите, т.е. планетите, идва от джьотиша:

„В нади-джйотише принято говорить, что у грахи есть деха (тело) и джива (душа). Эта теория постепенно видоизменилась и пришла к тому, что граха сама по себе — это только тело, тогда как дис-позитор грахи — это ее душа. „

Идеята е, примерно,  че зад суровата външност на Сатурн, да речем, може да се крие една фина душа на Венера /Сатурн под управителство на Венера/

Дадох го за пример за циганката, защото жената отдавна си тегли парички, но при съвпада на Венера и Юпитер, става видно и тялото и душата, и нещата излизат наяве:)

А дома, в който е планетата коя част от планетата е?

*

AH

• 2201
« Отговор #376 -: Март 15, 2012, 01:05:52 pm »
А дома, в който е планетата коя част от планетата е?

ти като при религиите ;D

Египтяните имали много богове, но идват евреите и казват: "има един Бог, и той е нашия", пък после идват християните и казват:"има един Бог и той е на всички хора":)

при индусите всеки дом може да е лагна - имат си много богове :blink:

ако се броим за християни, домът си е сферата на изява на душата и тялото :blink:

« Отговор #377 -: Март 15, 2012, 06:49:06 pm »
тр. Венера секстил нат. Венера,
Преди 10 дни реших да си ползвам талона от сп. Грация и посетих профи гримьор, взех си и подаръците от Estee Lauder ;D
« Последна редакция: Март 15, 2012, 07:04:56 pm от romantica »

« Отговор #378 -: Март 15, 2012, 07:10:46 pm »
тр. Венера секстил нат. Венера,
Преди 10 дни реших да си ползвам талона от сп. Грация и посетих профи гримьор, взех си и подаръците от Estee Lauder ;D
и хареса ли се ;D

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #379 -: Март 15, 2012, 07:51:44 pm »
Аз не знам какви транзити са причината за тоя ужас,дето го изживях днес..
По принцип рядко ползвам Скайп,но днес трябваше да се чуя с някого и го пуснах..Като се почнаха едни съобщения,едни картинки(предимно китки и сърца) ;D,едно звънене,един през друг,минах забързо офлайн и успях да преброя 16 разгонени тиквеника,писали ми за пет минути..
Не съм си променяла настройките откак го имам,могат да ме намират хора,но какъв беше тоя масов заговор,тоя рог на изобилието днес??
Съвпада късметлийския ми е в 11,опозе нат. Уран в 5 .