Здравей Гост

Бързи транзити

• 477 Отговора
  • 77372 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Бързи транзити
« Отговор #460 -: Март 25, 2012, 03:23:09 pm »
днес си имаме опозиция между Луна и Сатурн.

Бързо изчезват страхове и притеснения и още по-бързо се появяват отново.

и утре да не забравиш да кажеш някоя и друга хубава дума за съвпада на Луна с Юпитер и Венера :blink:

Мана небесна...В точния градус на наталната ми Луна...И се питам , тъй като имам СД луна-Юпитер , дали няма да отключи дирекцията :rolleyes: , този ми Лунар?!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #461 -: Март 26, 2012, 09:29:34 am »

и утре да не забравиш да кажеш някоя и друга хубава дума за съвпада на Луна с Юпитер и Венера :blink:

и не само

съвпада Луна/Юпитер/Венера в тригон Марс/Плутон
но Слънце каре Плутон :mellow: не може без щипка сол

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #462 -: Март 28, 2012, 12:20:36 pm »
Издивявааааааааааааааааам!  :29: Днес съм ужасно изнервена, превъзбудена, изпълнена с очакване и ... просто не мога да стоя на едно място, затова подскачам върху стола...  :P Неее, няма такава емотиконка, която да ме представи  ;D ... Тази вечер приключва конкурсът, който искам да спечеля - много, много, много...Пътуване до Лондон! Гледам си транзитите днес. Слънце опозиция моите Слънце и Марс  - промяна в посоката ? Меркурий опозиция Меркурий - стоя си в стаята и не излизам, за да не скарам с някого, простооооооо полудявам!  :29: Но по-важното - Луната и Венера влязоха в 9-ти дом - пише, че съм изпълнена с оптимизъм и желание за далечни пътувания, и наистина е възможно да пътувам надалеч  :-[ :-[ :-[, ах, ах! Всичко това може ли да означава, че имам шанс да спечеля, страх ме е просто да задам въпрос, не знам , не знам... До полунощ ще съм така напрегната...  :(
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Divna

• 2478
« Отговор #463 -: Март 28, 2012, 04:26:50 pm »
Вземи се успокой! Целта на конкурсите, не е да получаваме сърдечни кризи. Каквото е зависело от теб, ти си го направила. Сега като се тръшкаш върху стола, ще увеличиш ли шанса за спечелване на конкурса?  ;) ;D Нормално е да се вълнуваш. Кога ще се разберат резултатите?
Как е в момента прогресивна Луна /дом, знак, аспекти/?

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #464 -: Март 28, 2012, 04:45:50 pm »
Вземи се успокой! Целта на конкурсите, не е да получаваме сърдечни кризи. Каквото е зависело от теб, ти си го направила. Сега като се тръшкаш върху стола, ще увеличиш ли шанса за спечелване на конкурса?  ;) ;D Нормално е да се вълнуваш. Кога ще се разберат резултатите?

Хах, по-спокойна съм сега, но нещата още си зависят от мен, тъй като е със събиране на гласове, и следя конкуренцията да не би да се активизира в последния момент  :-\ ... Трябва да съм нащрек! Събирам, събирам, ама гласовете минаха 1000 и сега не показва колко точно са, а само 1к ...  :angry:

Луната е в 9 дом, в Близнаци. Аспекти: Тригони с натални Слънце, Луна и Марс.
http://prikachi.com/images/521/4572521j.gif
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

*

Divna

• 2478
« Отговор #465 -: Март 28, 2012, 04:52:57 pm »

Хах, по-спокойна съм сега, но нещата още си зависят от мен, тъй като е със събиране на гласове, и следя конкуренцията да не би да се активизира в последния момент  :-\ ... Трябва да съм нащрек! Събирам, събирам, ама гласовете минаха 1000 и сега не показва колко точно са, а само 1к ...  :angry:

Луната е в 9 дом, в Близнаци. Аспекти: Тригони с натални Слънце, Луна и Марс.
http://prikachi.com/images/521/4572521j.gif

Юпитер се е запътил и той към 9ти дом.  ;) Знае ли човек, може да ти донесе след недълго една хубава разходка до Лондон.  :blink:
Кога ще е точно пътуването, знаеш ли?

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #466 -: Март 28, 2012, 04:56:01 pm »
"Конкурсът е с една голяма награда - пътуване до Лондон и Стратфорд - родното място на Шекспир. Пътуването ще се осъществи през април 2012."

Ох, сега прочетох, че чак на 4-ти ще обявят победителя...Ох, ох... Да си погледна транзитите за тогава?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #467 -: Март 28, 2012, 05:02:55 pm »
Ох, сега прочетох, че чак на 4-ти ще обявят победителя...

Хитро, някой ги информирал за ретро Меркурия  ;D.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #468 -: Март 28, 2012, 05:04:06 pm »
На мен на 5ти ми изтича изпитателния срок на новата работа.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #469 -: Март 28, 2012, 05:16:07 pm »
"Конкурсът е с една голяма награда - пътуване до Лондон и Стратфорд - родното място на Шекспир. Пътуването ще се осъществи през април 2012."

Ох, сега прочетох, че чак на 4-ти ще обявят победителя...Ох, ох... Да си погледна транзитите за тогава?

Транзитна Венера дълго ще остане в деветия ти дом. Ще имаш възможност да разшириш кръгозора си, да се наслаждаваш на чужди гледки.  :blink:
Хареса ми историята на твоята жабка, свободата да се "откачи" от щипките, за да опознае света ... ами явно и теб това скоро те чака.
Желая ти много късмет!  :blink: Според мен ти предстои скорошно пътуване.  :blink:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #470 -: Март 28, 2012, 05:27:12 pm »
Транзитна Венера дълго ще остане в деветия ти дом. Ще имаш възможност да разшириш кръгозора си, да се наслаждаваш на чужди гледки.  :blink:
Хареса ми историята на твоята жабка, свободата да се "откачи" от щипките, за да опознае света ... ами явно и теб това скоро те чака.
Желая ти много късмет!  :blink: Според мен ти предстои скорошно пътуване.  :blink:

Благодаря ти много! Истински ме зарадва! :)) Имам огромна нужда да се освободя и аз.  :rolleyes: :libras:

*

Divna

• 2478
« Отговор #471 -: Март 30, 2012, 07:12:43 pm »
Oh, taq kwadratura na тр. Марс към нат. Сатурн ми се отразява много зле.  :-X Питам се как живеете с натална такава?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #472 -: Март 30, 2012, 07:17:16 pm »
Oh, taq kwadratura na тр. Марс към нат. Сатурн ми се отразява много зле.  :-X Питам се как живеете с натална такава?

Можеш да прочетеш постовете ми от миналата година... ;D
Споко...преживява се... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #473 -: Март 30, 2012, 07:31:04 pm »

Можеш да прочетеш постовете ми от миналата година... ;D
Споко...преживява се... ;)

Не че съм тръгнала да умирам. Ама нямам никаква енергия. И правя едни ... такива, дето хич не са ми по сърце.  :-[

*

Papy

• 4343
« Отговор #474 -: Март 30, 2012, 07:40:39 pm »

Не че съм тръгнала да умирам. Ама нямам никаква енергия. И правя едни ... такива, дето хич не са ми по сърце.  :-[

аз натално имам 45* - и като усетя, че пресъхва кранчето- пълна почивка- без никакви угризения- понякога ми трябват часове, понякога- ден-два...

*

Divna

• 2478
« Отговор #475 -: Март 30, 2012, 08:04:14 pm »

аз натално имам 45* - и като усетя, че пресъхва кранчето- пълна почивка- без никакви угризения- понякога ми трябват часове, понякога- ден-два...

В момента съм пълен блокаж.  :-[ Не мога да повярвам, че така ще ми се отрази. Но и Юпитер направи квадратура пък към нат. Марс.  :-[ Лошото е, че Марс ми управлява 6 дом - домът на здравето, а нат. Сатурн е в 8ми.

*

Papy

• 4343
« Отговор #476 -: Март 30, 2012, 08:07:11 pm »
почивка
сатурн си има правила  :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #477 -: Януари 18, 2013, 01:06:10 pm »
Мога ли да очаквам нещо,при преминаването на слънцето и меркурий през северния ми възел? :-\

И ако има нещо,то как може да се прояви?
Слънце У1ви,меркурий У3ти,северен възел водолей.