Здравей Гост

Сатурн, Луна и мъжете, които харесваме.

• 36 Отговора
  • 5850 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
Сатурн, Луна и мъжете, които харесваме.
« -: Февруари 02, 2012, 09:40:46 am »
В астрологията се казва, че мъжете, които харесваме ги търсим в хороскопа си по Слънце и Марс.

Обаче сега ще проверим нещо друго.

Кажете в кой дом и в кой знак са ви Сатурн и Луната.

После кажете дали мъжете, които харесвате отговарят на един от тези образи.

Например, имате Сатурн в 10-ти дом в Козирог. Кажете дали харесвате мъже, които са практични, работливи, сериозни, сдържани и така нататък.

Освен това обаче, имате луна във Везни в 12-ти дом. Дали харесвате мъже, които са любвеобилни, които държат на хармоничните взаимоотношения, които проявяват чувствата ти, имат артистични заложби и така нататък.

Сравнявате тези два образа и казвате дали харесвате мъже, които отговарят на един от тези образи и дали ги срещате в живота си.

Имайте предвид, че може да сте срещали в миналото отрицателен образ на мъжете, особено по параметрите на Сатурн.

Re: Сатурн, Луна и мъжете, които харесваме.
« Отговор #1 -: Февруари 02, 2012, 10:25:43 am »
 :unsure:
Сатурн - в Лъв, в 8 дом
Луна - в Овен, 5 д.
Ми.. да видим... Шефовете са ми по Сатурн в Лъв - винаги има нещо лъвско, сериозно, практично, великодушни са и щедри; Връзките ми не се описват никак със Сатурн.
Луната в 5ти - никой от тях не се занимава с творчество, нито прилага такова в работата си, не се разбират много-много с деца, а егото - то моето си е достатъчно голямо, не понасям мъже с изявено его :P
Та това е.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #2 -: Февруари 02, 2012, 10:27:25 am »
Сатурн - в Лъв, в 8 дом
Луна - в Овен, 5 д.
Ми.. да видим... Шефовете са ми по Сатурн в Лъв - винаги има нещо лъвско, сериозно, практично, великодушни са и щедри; Връзките ми не се описват никак със Сатурн.
Луната в 5ти - никой от тях не се занимава с творчество, нито прилага такова в работата си, не се разбират много-много с деца, а егото - то моето си е достатъчно голямо, не понасям мъже с изявено его :P
Та това е.

По Луна в Овен, харесваш ли активни, борбени мъже, храсвеат ли ти първични мъже, с добре оформено мускулесто тяло, които са прями?

« Отговор #3 -: Февруари 02, 2012, 10:30:21 am »
Сатурн - в Лъв, в 8 дом
Луна - в Овен, 5 д.
Та това е.

По Луна в Овен, харесваш ли активни, борбени мъже, храсвеат ли ти първични мъже, с добре оформено мускулесто тяло, които са прями?

:-[
Донякъде ги харесвам - енергични, прями, борбени. Ама не си общувам много с такива.
И да :P първичното ме привлича... понякога.

« Отговор #4 -: Февруари 02, 2012, 10:31:31 am »
Луната ми е в Стрелец. Определено харесвам мъже с огнени Луни. Дори и любимите ми звезди (известни личности) са почти всичките с огнени Луни. Любимият ми актьор е с Луна в Лъв, а любимият ми певец - с Луна в Стрелец.

« Отговор #5 -: Февруари 02, 2012, 10:36:42 am »
Луна в Близнаци, Сатурн в Стрелец - не си падам нито по единия,нито по другия тип.
Аз самата съм Стрелец и знам че с друг Стрелец не би се получило. Мъжете Стрелци са ми изключително смешни,несериозни,путьовци. С Близнаци е същото, тея изобщо не знаят какво искат и откъде да почнат.

Марс обаче ми е във Везни - харесвам мъжете Везни.
Слънце в Стрелец - както казах вече, не ми харесват.

Харесвам мъжете Лъвове, Козирози, Везни.

Скорпион не познавам и не съм имала отношения но усещам че ще ми е интересно.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #6 -: Февруари 02, 2012, 10:39:03 am »

Луна в Близнаци, Сатурн в Стрелец - не си падам нито по единия,нито по другия тип.
Аз самата съм Стрелец и знам че с друг Стрелец не би се получило. Мъжете Стрелци са ми изключително смешни,несериозни,путьовци. С Близнаци е същото, тея изобщо не знаят какво искат и откъде да почнат.

Харесваш ли интелигентни мъже, които знаят много, умеят да водят разговори на различни теми? Намираш ли ги за привлекателни, заради ума и многото знания, които имат?

« Отговор #7 -: Февруари 02, 2012, 10:47:26 am »

Харесваш ли интелигентни мъже, които знаят много, умеят да водят разговори на различни теми? Намираш ли ги за привлекателни, заради ума и многото знания, които имат?

Винаги гледам ума. Тялото по-рядко. Бих казала че знанията не ме привличат а ме привлича способността на човека да интерпретира и да говори за чувствата си. Да казва точно това което мисли. Когато има проблем или тема да каже точно това което усеща и да умее да го изрази. Да мисли върху живота, да не седи на едно място. Да има усещане за финната материя на живота и неговите проявления. Да не е дребнав, сприхав, безотговорен,мързелив.

Забравих - и да не се плаши да изрази чувствата си. Било то омраза или любов!

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #8 -: Февруари 02, 2012, 10:57:47 am »
Моята луна е в близнаци и харесвам точно такъв тип мъже.
Сатурн ми е в рак. Изобщо не ме кефят мъжете раци или тези със силно влияние на рак. Идват ми прекалено емоционални, драматизиращи, лигави и неразбираеми. Харесвам сериозните и отговорни мъже. дсц ми е в козирог, а слънцето в 10-ти.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Февруари 02, 2012, 10:58:57 am »
Имам Сатурн в Лъв и Луна в Рак - не харесвам и двата типа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #10 -: Февруари 02, 2012, 11:03:10 am »
Сатурн в риби , Луна в телец..Не харесвам такива мъже....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #11 -: Февруари 02, 2012, 11:30:29 am »
Сатурн ми е в Козирог във 2-ри дом,а Луната е в Дева в 10-ти дом.Определено Козирозите ми допадат.Но тук да вметна,че и Марс е Телец(7-ми) и е в квадрат със Слънцето в Лъв в 9-ти съвпад с МЦ.Имам и земен тригон и Плутон и Марс са в опозиция,като Сатурн е в секстил с единия и тригон с другия.Така че е нормално да ми допадат такъв тип мъже" Искам това и това и точка." ,интелигентни,абе душички пълни са просто.
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

*

Yaya

• 2265
« Отговор #12 -: Февруари 02, 2012, 12:09:10 pm »
Луна в Овен, Сатурн в Дева. Домовата позиция при мен не дава отражение. Въпреки това си падам по мъже тип Лъв.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #13 -: Февруари 02, 2012, 12:29:57 pm »
Луна в скорпион-3дом,Сатурн в стрелец-4дом.Харесвам мъже,които имат мистериозно излъчване,влагат страст във връзката и обичащи разнообразието. :blink:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #14 -: Февруари 02, 2012, 01:36:40 pm »
Луната ми е в Риби, 3 дом. Не бих казала, че харесвам емоционални мъже и никога не съм попадала на такива. Чувствителни - да... Но и не бих казала че това качество им е било изразено въобще. Даже мъжете, които харесвам обикновено са сдържани и нищо общо с Луната ми. Веднъж съм била влюбена в Риба, и повече никога не съм харесвала Риби.

Сатурн ми е в Стрелец в 11 дом. Не си падам по стрелци, макар че АСЦ също ми е Стрелец. Въобще вятърничавите и несериозни мъже, дето прелитат от цвят на цвят не са ми по вкуса. Макар, че харесвам това им качество че обичат предизвикателствата и да се забавляват. Това е добре, но останалите им възгледи относно любов не съвпадат с моята представа. А това е важно.

Виж, по Козирози си падам, Марса ми е там. И още си мисля за един, дето Слънцето му е в съвпад с Марса ми.
« Последна редакция: Февруари 02, 2012, 01:42:04 pm от Freya »

« Отговор #15 -: Февруари 02, 2012, 04:19:07 pm »
Луна в овен/8д  ;  Сатурн в телец/9д  - подчертано харесвам сериозни, отговорни ,практични и интелигентни мъже,които при всички случаи са по-умни от мен и  със силна Венера ....мъже -овен не ме привличат никак...
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #16 -: Февруари 02, 2012, 07:59:34 pm »
луна в телец -7-ми
сатурн в дева - 11-ти
нямат аспект помежду си

както се оказва, харесвам по-нежни мъже, с леко сладникаво излъчване.

« Отговор #17 -: Февруари 02, 2012, 09:23:08 pm »
Луна в Козирог в 4 дом
Сатурн във Водолей в 5

Да, вярно е, харесвам сдържани, сериозни, приземени, тежащи на мястото си мъже. А това по Марс и СЛЪНЦЕТО че се определял типа мъж, който ужким жената харесвала, не знам, в моя случай не е вярно. Имам Слънце в Рак и видя ли Рачешки качества у мъж, дори да са позитивните там - мил, сладък, раним, просто няма начин да ме привлече.  ;D ;D

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #18 -: Февруари 02, 2012, 11:23:20 pm »
Луната ми е в Дева, а Сатурн в Скорпион. Харесвам мъже Скорпиони, но на мен и Марс ми е в Скорпион. Привличат ме и Овни, Стрелци, мъже с много огън. Мисля, че и куспидата на 5-ти дом е показателна в това отношение.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Divna

• 2478
« Отговор #19 -: Февруари 03, 2012, 02:51:33 am »
Луна в Скорпион (1ви дом) - харесвам плутонови/марсови мъже.
Сатурн в Близнаци (8ми дом) - не ме привличат мъжете близнаци. Спасението е, че нат. Сатурн е силно плутонясал в осми дом.  ;D