Здравей Гост

Ще има ли война в Близкия Изток?

• 12 Отговора
  • 2477 Прегледи
*

virgo

• *
  • 456
Ще има ли война в Близкия Изток?
« -: Февруари 03, 2012, 07:26:38 am »
http://www.webcafe.bg/id_692747023_Pokana_za_bal_v_Blizkiya_iztok

Говори се неофициално и никъде по наши медии не съм чула, че ще има нова война. Астрологично дали се очертава и какво се гледа?

*

Freya

• **
  • 1178
Re: Ще има ли война в Близкия Изток?
« Отговор #1 -: Февруари 03, 2012, 08:46:09 am »
Каква война, глупости.
Аз не чета и не гледам новини, знаеш ли колко ми е добре.  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #2 -: Февруари 03, 2012, 09:06:29 am »
Не забравяйте, че днес Нептун (управителят на петрола) влиза в Риби на трон.

Имаме тема за ингреса на Нептун в Риби и тема за Революциите в арабския свят.
Но мисля, че едното няма нищо общо с другото. Революциите са по ингреса на Уран в Овен, докато
една евентуална петролна криза или война с цел преразпределение на "течното злато", би се свързала с Нептун в аспект с войнствени планети.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

AH

• 2201
« Отговор #3 -: Февруари 03, 2012, 09:10:55 am »
"течното злато", би се свързала с Нептун в аспект с войнствени планети.

течното злато също така със Сатурн и Плутон

и пак е на дневен ред въпрос за проява на тригони - както в случая между Сатурн и Нептун

*

Stella

• 7765
« Отговор #4 -: Февруари 03, 2012, 09:22:02 am »
Не мисля, че тригонът има някакво значение, при положение, че съвсем скоро се разпада, а досега не е дал "плодове" в тази насока.

По-скоро ми се струва, че вече назрява проявата на знаковата опозиция на Нептун с Марс в Дева, който заплашително го апликира, макар и ретроградно. На 10-ти април опозицията става силна с орбиса 1 градус, но без да стане точна. А Нодалните оси я квадратират. Може да има конфликт, но аз не мисля, че ще бъде нещо трайно и продължително на този етап, защото опозицията се разпада много бързо.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Asol

• 4140
« Отговор #5 -: Февруари 03, 2012, 09:27:56 am »
Тригонът Сатурн - Нептун е точен октомври месец.  ;)

*

AH

• 2201
« Отговор #6 -: Февруари 03, 2012, 09:41:14 am »
Не мисля, че тригонът има някакво значение, при положение, че съвсем скоро се разпада, а досега не е дал "плодове" в тази насока.

как да не дава плодове ;D
и как да се разпада скоро тригон между бавни планети и то мунданно, т.е. орбис поне 7 градуса, а в момента е 120.5 ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #7 -: Февруари 03, 2012, 10:40:48 am »

как да не дава плодове ;D
и как да се разпада скоро тригон между бавни планети и то мунданно, т.е. орбис поне 7 градуса, а в момента е 120.5 ;D

Казах, че не е дал плодове в тази посока досега, докато е бил апликиращ, защото е действащ отдавна (под плодове разбирай "война"). А отчитам разпадането му вече, защото 1/ Нептун сменя знак и 2. Сатурн на 07.02. тръгва ретро (намира се в ретроградна сянка). Втори точен тригон между двете планети няма да има във въздушният тригон. Следващият ще бъде във водните знаци (Риби и Скорпион). Но това са си мои разсъждения. Ти може да си имаш друго наум.  :P
« Последна редакция: Февруари 03, 2012, 10:45:34 am от Stella »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #8 -: Февруари 03, 2012, 11:04:01 am »
В мунданен план тригоните не са това което търсим в натала...
Видно от предстоящите аспектни конфигурации...през есента  на 2012-та /7.10/ небесната картина ще оформи тригон м/у Сатурн в скорпион и Нептун в риби...По същото време Плутон ще бъде ретро в знака на козирога...М/у Сатурн и Плутон ще има взаимна рецепция.
Интересен е периода през лятото на 2012-та..когато м/у Плутон и Уран , Марс и Нептун напрежението ще достигне апогея си...Тук ще бъде намесен и СЛВ...Това е пика , който не изключва военни действия и намеси...на оръжия...
Бих казала..Да...,ще има война в близкия изток...,но не заради петрол...Причините ще бъдат свързани с фанатизма.../Юпитер ингрес в Близнаци...съвпад ЮЛВ/...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #9 -: Февруари 03, 2012, 11:14:04 am »
http://www.webcafe.bg/id_692747023_Pokana_za_bal_v_Blizkiya_iztok

Говори се неофициално и никъде по наши медии не съм чула, че ще има нова война. Астрологично дали се очертава и какво се гледа?

напротив, ето я новината
http://dnes.dir.bg/news/izrael-iran-lion-paneta-10454769?nt=10

и Марая сигурно ще излезе права - Израел не водят войни за петрол, при тях е на религиозна основа

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Февруари 03, 2012, 11:28:08 am »
ФЕВРУАРИ 2012-ТА

Тежко и трудно ще бъде положението на много места по света...
Плутон планетата символ на реформата , на новия ред и морал на духовното израстване , който руши всичко с цел да се изгради по-правилно , по- добре ще има точен аспект с Лилит ...В този период В ОПРЕДЕЛЕНИ СТРАНИ ПО СВЕТА ЩЕ НАСТЪПЯТ ТЕЖКИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ И ПРИРОДНИ КАТАКЛИЗМИ...В РУСИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ СТРАШНО...Там е възможна  масова смърт...в следствие на тежка авария..., причинена от природно бедствие....Етиопия , Никарагуа , Румъния , Швеция също е възможно да влязат в списъка... Възможни са безредици поради увеличената сила на енергия...
Твърде склонна съм да мисля , че е възможна появата на нова националистическа партия в този период с мощно международно лоби....Огромни политически и финансови скандали в Русия ще засегнат света...Предстоящата точна квадратура на Уран в Овен с Плутон в козирог ще внесе огромно напрежение в световен мащаб...силата ще бъде усетена при точния аспект , но транзитите на по-леките планети ще внасят определен импулс и ще създават различни планетни конфигурации към тежката квадратура...По време на ретроградния си ход Марс в Дева ще направи няколко кармични аспекта в мунданен план и ще внесе допълнително напрежение и качества като агресия , насилие , екстремизъм с масов характер/дева/ ще излязат на преден план....
Фанатизирани действия от страна на терористични структури няма да липсват през този месец...
Открития , които се свързват с намесата в природното равновесие /днк, клониране , генно модефициране/ могат да предизвикат протести и бунтове от страна на църквата и неправителствени организации...
Начало на тиха война за пазари м/у Китай и САЩ...,не изключвам и ЕС..в схемата...

http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,498.0.html

Така съм прочела .... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #11 -: Февруари 03, 2012, 11:33:15 am »

на религиозна основа [size]

Че какъв е проблема да се върже Нептун с религията? - никакъв. това е класика.  :P
В интерес на истината въобще не се трогвам от "новината", просто защото не е новина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Февруари 03, 2012, 11:35:06 am »
В мунданен план Нептун не се свързва с религията.