Със семейството ми пътувахме по време годишна отпуска. Не помня всички места, а само че се местехме. Накрая тръгнахме към къщата на едни приятели в село в Стара планина, където моите родители действително имаха вила допреди няколко години. Обичах тази къща и цялата местност, но се наложи да я продадат.
В съня ми мястото изглеждаше съвсем различно. За да стигнем трябваше да преминем по мост буйна река. Имеше два моста-дървен и каменен, и двата счупени. Въпреки всичко успяхме да преминем по втория без да се намокрим. И тогава влезнахме в къщата на нашите приятели. Беше невероятно красива, чиста, уютна и подредена в етно стил, но със съвременни елементи. По стените имаше безчет малки фигурки , скулптури , картинки. После излезнахме на двора. От там се виждаше замразен строеж на църква, странен стил, малко средновековен. Мина ми идея, че ще хубаво да го довършим. Наоколо имаше още няколко реставрирани къщи, но и такива които чакат по-добри времена. След това погледнах към небето и видях, че съм в пещера. Това само ме изненада. После се събудих.