Здравей Гост

Погребение?

• 2 Отговора
  • 2161 Прегледи
*

blud

• *
  • 406
Погребение?
« -: Февруари 05, 2012, 07:37:28 am »
Сънувам  живия си / дай Боже , дълго да е така/ баща, че умира, аз присъствам на погребението му. Ковчега е качен на нещо като театрална сцена и има много, много хора, всички гледат в мен и коментират, факта че не плача. А аз и не чувствам тъга,не мога и сълза да пророня и чувствам вина от този факт. Как да тълкувам съня си?
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Freya

• **
  • 1178
Re: Погребение?
« Отговор #1 -: Февруари 05, 2012, 06:44:34 pm »
Погребението символизира края на нещо, връзка, отношения. Ситуация, която трябва да прекратиш.
Означава, че трябва да се освободиш от определено влияние на баща ти върху теб, ограничения които ти налага, по един или друг начин. (Може ти сама да си си налагала тези ограничения, посредством него) Идеи, навици, вярвания, които вече не са в твоя полза и трябва да бъдат "погребани"
Имаш нужда от независимост. Липсва ти лична свобода, не можеш да намериш емоционален баланс, да се оттървеш от негативните емоции. Трябва да се освободиш от ограниченията които са ти наложени чрез баща ти.
Напрежение от мнението на социалното общество. Чувстваш вина, че един вид трябва да пренебрегнеш баща си, неговите възгледи, за да получиш тази своя свобода, от която имаш нужда.

*

blud

• *
  • 406
Re: Погребение?
« Отговор #2 -: Февруари 05, 2012, 07:10:46 pm »
Благодаря чудесен анализ, задълбочен и различен от това което прочетох из съновниците  :blink:
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей