Здравей Гост

Пълнолуние в Лъв

• 17 Отговора
  • 2638 Прегледи
*

Stella

• 7765
Пълнолуние в Лъв
« -: Февруари 05, 2012, 03:00:51 pm »
Датата е 7.02.2012 г. Два дни преди рождения ден. Слънце на 18,35 Водолей е в опозиция на пълна Луна в Лъв. Къде ви се пада пълната Луна?  На мене ми се пада в 8 дом в опозиция на светилата. Брях да му се не види! Кой ще сложи карта във формата на астро.ком?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

Re: Пълнолуние в Лъв
« Отговор #1 -: Февруари 05, 2012, 03:04:24 pm »

*

Stella

• 7765
« Отговор #2 -: Февруари 05, 2012, 03:15:30 pm »
 :41: В картата на точната опозиция на светилата изгрява наталния ми Марс в съвпад с транзитен Сатурн !  Откакто Сатурна ми е кацнал върху Марса все едно ходя с оловни обувки. И ся кво?

Какво означаваше асцендентът в картата на пълнолунието? :thinking:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #3 -: Февруари 05, 2012, 03:31:45 pm »
На мен предишното пълнолуние (опозе натално Слънце ми беше знаково), сега пълнолунието ми е в съвпад с натална Луна, чакам да видя какво ще се случи  :P.

И с изгряващия Сатурн на мунданен асцендент, пак ще плащаме, цената за това, че живеем в материя (така, де енергия се хаби, а Сатурн води счетоводството  ;)).
When One Door Closes Another Door Opens

*

Stella

• 7765
« Отговор #4 -: Февруари 05, 2012, 03:38:30 pm »
На мен предишното пълнолуние (опозе натално Слънце ми беше знаково), сега пълнолунието ми е в съвпад с натална Луна, чакам да видя какво ще се случи  :P.

И с изгряващия Сатурн на мунданен асцендент, пак ще плащаме, цената за това, че живеем в материя

(така, де енергия се хаби, а Сатурн води счетоводството  ;)).

Ах, колко точно си го формулирала! И аз така смятам, и хич не си давам зор, откакто ми е затиснал Марса. Досега все съм живяла в преразход, заради наталния квадрат на Юпитер с Марс, била съм припряна, нетърпелива и забързана. Сатурн ни кара да се концентрираме "тук и сега"

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #5 -: Февруари 05, 2012, 03:43:29 pm »
Stella, дай си почивка,  ;). Аз много се надявам Нептун в Риби да понахрани Венерите, защото и мен Сатурн ме измори достатъчно във Везни  ;), а и Марс в Дева опозе Венера, просто довърши картинката.

Още не мога да преценя Юпитер в Телец как действа, но определено започнах да излизам много повече (активира ми 7 дом).  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #6 -: Февруари 05, 2012, 03:46:26 pm »
При мен попада на оста Асц- Дсц, а Слънцето от транзита е върху наталната ми Луна.
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Stella

• 7765
« Отговор #7 -: Февруари 05, 2012, 03:51:35 pm »
При мен попада на оста Асц- Дсц, а Слънцето от транзита е върху наталната ми Луна.

Това ще засегне партньорство или съжителство. Но все пак не е толкова силно, колкото едно затъмнение.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #8 -: Февруари 05, 2012, 03:53:11 pm »
Ихаааа, на мен ми е на 4/10. В точен квадрат с нат. Венера в 7ми.  :-X
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #9 -: Февруари 05, 2012, 04:08:11 pm »
При мен Луната съвпад с ДЦ, опозе на АЦ. Явно за това ми е толкова криво днеска, и този Сатурн на Луната направо ми разказват играта  ;)
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #10 -: Февруари 05, 2012, 04:30:04 pm »
При мен Луната съвпад с ДЦ, опозе на АЦ. Явно за това ми е толкова криво днеска, и този Сатурн на Луната направо ми разказват играта  ;)

има още 2 дни, не се давай толкова рано

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #11 -: Февруари 05, 2012, 06:10:07 pm »

Това ще засегне партньорство или съжителство. Но все пак не е толкова силно, колкото едно затъмнение.
Сигурно е  така не съм забелязала пълнолуния и новолуния да ми се отразяват по особено. Може би само по активно сънувам
Но затъмнението от 28.11. тази година попада точно в/у слънцето ми в 5д, не знам защо но противно на стрелешкия ми оптимизъм, си мисля че нещо не добро ме чака.А и солара ми се включва почти по същото време.Как според теб да тълкувам подобен съвпад
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #12 -: Февруари 05, 2012, 06:39:21 pm »
Изобщо не ми харесва това пълнолуние  :-X Заформя голям неподвижен кръст към наталната опозиция Слънце / Марс в Телец / Скорпион. На всичкото отгоре, АСЦ-та на пълнолунието е в точен съвпад с наталния ми Плутон.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #13 -: Февруари 05, 2012, 06:53:10 pm »

Още не мога да преценя Юпитер в Телец как действа, но определено започнах да излизам много повече (активира ми 7 дом).  ;)

питай ме мен и дъщеря ми , и двете с натален юпи в телец ...обиколка на моловете  за финални разпродажби - 70% намаления
... па и асц.дева да ми се накефи добичето на евтино и хубаво....
ма сатурна все ми дудне,който купува ненужното после продава необходимито :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #14 -: Февруари 05, 2012, 10:32:27 pm »
При мен пълнолунието е в 8 дом в Лъв и ще направи широка опозиция с ретро Меркурий във 2 дом, в 13-ят градус на Водолей. Управителя на 8 дом също е във втори
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #15 -: Февруари 06, 2012, 07:22:47 am »
На мен много ми влияе Луната,а и тя е малко като допълнение.От години не се бях чувствала емоционално така  ;)
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #16 -: Февруари 06, 2012, 08:50:40 am »
и при мен е по остта асц-десц. слънцето в 7-ми, луната в първи.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #17 -: Февруари 06, 2012, 11:18:35 am »
Само аз ли забелязвам, че е в тригон със СЛВ?

А Шопенхауер