Бях чела, че Слънце в Д12 се свързва с живот в чужбина. И респективно, че този човек няма корени, тоест той се чувства у дома си навсякъде. Адаптира се много бързо и просто никой и нищо не са способни да го задържат на определено място. Аз се чувствам точно така. Много съм общителна и имам страшно много приятели и познати, а в същото време винаги съм си била единак. Чувствам се адски необвързана с всички и всичко, случващо се около мен. С лекота прекъснах отношения с най-добри приятелки, приех смъртта на близки, а сега и с лекота заминавам на бригада в Америка за 4 месеца, после може би ще замина да уча. Много обичам приятелите си, но ако ми се излиза, а те не могат, това по никакъв начин не ме спира, моментално намирам нови хора и си изкарвам не по-малко добре. За много малко време нови хора и места ми се струват познати от години. Да съм сама ВЪОБЩЕ не ме притеснява, обичам и често имам нужда да остана сама. От 8-годишна живея отделно от баща си, разведоха се с мама и това също приех доста леко. Преди си мислех, че съм безчувствена, сега по-скоро независима. Свързвам тия неща с мажорно неаспектираното си Слънце в стрелец в Д12, а също и с 4-те планети в 1ви дом, най-вече Уран в точен тригон към Луна и Венера във водолей :blink: