Здравей Гост

Да ни е честит ретро СатурнЪТ

• 40 Отговора
  • 5232 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Да ни е честит ретро СатурнЪТ
« Отговор #20 -: Февруари 08, 2012, 02:39:27 pm »
   Айййй, колко живо и поетично си го написала...звучи като начало на книга. :blink:

Самата аз не мога да повярвам какво се изля от мен тази сутрин върху бялата страница. Но трябваше да си го излея някъде, да сублимирам напрежението по някакъв начин. Дали е възможно да "прописвам" с транзитен Нептун върху натален Меркурий в Риби? Ако така ще ми се прояви, никак няма да е зле. Повечето поети са с натален аспект на Меркурий с Нептун. Изненадвам се от себе си. :-[

много си добра, хич не се чуди  ;D
много забавно есе си написала, че и с добре вплетена философска идея за размисъл.... :blink:  ;)
тоя Нептун - вярно, току-виж сътвори магията;

*

Stella

• 7765
« Отговор #21 -: Февруари 08, 2012, 02:42:26 pm »
   Айййй, колко живо и поетично си го написала...звучи като начало на книга. :blink:

Самата аз не мога да повярвам какво се изля от мен тази сутрин върху бялата страница. Но трябваше да си го излея някъде, да сублимирам напрежението по някакъв начин. Дали е възможно да "прописвам" с транзитен Нептун върху натален Меркурий в Риби? Ако така ще ми се прояви, никак няма да е зле. Повечето поети са с натален аспект на Меркурий с Нептун. Изненадвам се от себе си. :-[

много си добра, хич не се чуди  ;D
много забавно есе си написала, че и с добре вплетена философска идея за размисъл.... :blink:  ;)
тоя Нептун - вярно, току-виж сътвори магията;

И на тебе ти предстои, и ти си с Нептун в Риби. Току-виж отключил някой неподозиран талант за художествено творчество.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #22 -: Февруари 08, 2012, 02:48:14 pm »
аз ще го избивам в много посоки, но най-вече на партнъорска тема - и двете планети имат касателство към 7-и дом  ;D
да видим ... ти си първа, ще следвам твоя пример  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #23 -: Февруари 08, 2012, 03:21:43 pm »
аз ще го избивам в много посоки, но най-вече на партнъорска тема - и двете планети имат касателство към 7-и дом  ;D
да видим ... ти си първа, ще следвам твоя пример  ;D

Мчи, моите посоки да не са по-малко? - Меркурий У6,7,9.
Нептуня - У3. Ахаа, ето откъде идва писателството, а Меркът ми е на К3.
Още не е влезнал Нептун в Риби и се почна с писателката активност. А като застане върху меркурий на К3, може да издам цяла книга с есета. Любимият ми автор е Дж. К. Джером "Трима души в една лодка без да става дума за кучето". Имаме един наш автор - Здравко Попов с подобен стил на писане, който аз обожавам. Горещо ти препоръчвам неговите книги с кратки разкази: " Кон на втория етаж" и "Акорди извън клавиатурата".

При теб съвпадът, верно, ще бъде в 7-ми дом.
« Последна редакция: Февруари 08, 2012, 03:26:34 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #24 -: Февруари 08, 2012, 03:26:48 pm »
ами ето, при теб - 3/9
или ще пътуваш или ще пишеш и ще публикуваш  :blink:
проверявай и затъмненията и поемай в съответната посока  ;D
то и на пргресивната Луна - Стрелец и предстои, има-няма 3-4-5 години.....

*

Stella

• 7765
« Отговор #25 -: Февруари 08, 2012, 04:04:53 pm »
ами ето, при теб - 3/9
или ще пътуваш или ще пишеш и ще публикуваш  :blink:
проверявай и затъмненията и поемай в съответната посока  ;D
то и на пргресивната Луна - Стрелец и предстои, има-няма 3-4-5 години.....

Затъмненията са далеч от Риби/Дева, а прогресивната ми Луна е във Везни!
А снощната изолация я свързах освен със Сатурна върху Марса ми, който е У4, но и с транзита на СЛВ в 12-ти дом.
През лятото имах подобно преживяване и СЛВ току-що беше пресякъл асцендента, навлизайки в 12-ти дом.
А миналата година точно на рождения си ден пак стоях на тъмно. само, че тогава приятелят ми ме взе у тях. Снощи реших, че ще се справя сама, за да си науча своите уроци. Чувствах, че трябва да мина през това.

В момента нодалната ос е в 12 дом, на 12 градуса, в квадрат с рождената ми Венера в 3-ти дом (У5,10). Какво ли ще стане, когато направи точен квадрат с натален Меркурий на 6 градуса в Риби, откъм 12-ти дом, не знам? Ще докладвам.

*

Grace

• 2257
« Отговор #26 -: Февруари 08, 2012, 04:13:34 pm »
вероятно ще очертаят момент на повишена заетост, важни разговори, планове; въпроси свързани с работа, ежедневието, пътувания ще излязат на преден план. мозъкът ти ще работи на високи обороти и ще общуваш повече от обикновено. може и промяна свързана с работа или нещо от изброените. с една дума - повишена активност по всички Меркуриеви въпроси.  :blink: Не знам дали поради това, че аспекта е квадрат да не добавим, нервност и предизвикателства...

обаче, Стела, мисля, че що касае транзитите на възлите / от и към тях /, разглежданите аспекти са само съвпад.
« Последна редакция: Февруари 08, 2012, 04:27:03 pm от Grace »

*

Grace

• 2257
« Отговор #27 -: Февруари 08, 2012, 04:14:41 pm »
Стела, с нищо ли не свързваш преминаването на оста през АСЦ/ДСЦ ?

« Отговор #28 -: Февруари 08, 2012, 07:41:33 pm »
Стела, много ми хареса  ;D
ма в тема на сатурн поетични слова на нептун съ леят
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #29 -: Февруари 08, 2012, 07:49:11 pm »
Стела, много ми харесва написаното от теб. ;) Продължавай!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #30 -: Февруари 08, 2012, 09:13:09 pm »
 :clap: Възхитена съм, Стела. Като от книга. Чакам продължение  ;)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Stella

• 7765
« Отговор #31 -: Февруари 09, 2012, 10:31:07 am »
Благодаря ви момичета! Доколкото познавам писатели и поети, всички те казват, че са в творчески подем,
когато са в негативно настроение или за да сублимират някакви негативни обстоятелства в своя живот. ;D
Вероятно затова Диоген е живял в бъчва. Шегувам се, разбира се! Едва ли съм способна на такива жертви в името на изкуството. Но, знае ли човек накъде ще ми избие? Абе, няма ли кой да отвори една тема за моя солар, днес съм рожденичка? Преди имаше такава традиция във форума, но нещо се позагуби. Хайде малко да се "упражнявате върху мен"!  ;)

« Отговор #32 -: Февруари 09, 2012, 11:31:41 am »
Благодаря ви момичета! Доколкото познавам писатели и поети, всички те казват, че са в творчески подем,
когато са в негативно настроение или за да сублимират някакви негативни обстоятелства в своя живот. ;D
Вероятно затова Диоген е живял в бъчва. Шегувам се, разбира се! Едва ли съм способна на такива жертви в името на изкуството. Но, знае ли човек накъде ще ми избие? Абе, няма ли кой да отвори една тема за моя солар, днес съм рожденичка? Преди имаше такава традиция във форума, но нещо се позагуби. Хайде малко да се "упражнявате върху мен"!  ;)

Стела, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Желая ти една много слънчева и успешна година! :88: Весело изкарване!
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #33 -: Февруари 09, 2012, 11:43:26 am »
ООООООООООООО, ми честито! Пожелавам ти още много и неспирни творчески подеми, но провокирани от положителни емоции!  :58: :kissd:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #34 -: Февруари 09, 2012, 11:45:33 am »
Честит рожден ден Стела! Пожелавам ти най-вече здраве,за теб и за цялото ти семейство.Много успехи и безкрайно щастливи мигове  :wub: :58: :88:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Stella

• 7765
« Отговор #35 -: Февруари 09, 2012, 01:12:52 pm »

Стела, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Желая ти една много слънчева и успешна година! :88: Весело изкарване!

Благодаря, Майско цвете!

*

Stella

• 7765
« Отговор #36 -: Февруари 09, 2012, 01:13:05 pm »
Честит рожден ден Стела! Пожелавам ти най-вече здраве,за теб и за цялото ти семейство.Много успехи и безкрайно щастливи мигове  :wub: :58: :88:

Благодаря, Валя!

*

Stella

• 7765
« Отговор #37 -: Февруари 09, 2012, 01:13:27 pm »
ООООООООООООО, ми честито! Пожелавам ти още много и неспирни творчески подеми, но провокирани от положителни емоции!  :58: :kissd:

Благодаря, Яя!  :wub:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #38 -: Февруари 09, 2012, 04:25:46 pm »
Честит рожден ден, Стела   :88: :58: :kissd:
Красива и щастлива година!

*

Stella

• 7765
« Отговор #39 -: Февруари 09, 2012, 04:45:08 pm »
Честит рожден ден, Стела   :88: :58: :kissd:
Красива и щастлива година!

Къде се губиш, Кайли? Наминавай по-честичко.
Благодаря ти за хубавите пожелания. :88: