Здравей Гост

Цикъл Слънце Марс

• 1 Отговора
  • 871 Прегледи
*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Цикъл Слънце Марс
« -: Февруари 06, 2012, 10:18:10 am »
Търсих такава тема но не намерих. ето тук има повече

http://www.grreporter.info/Svpadt_na_Slnceto_i_Mars_nasochva_energiyata_ni/9839

замислих се защото началото на последния цикъл слънце Марс беше в съвпад с десц ми и наистина смятам, че всичко свързано с партньорствата е подчертано и ще бъде до края му. още повече, че отчитам нещо като събитие в самия ден на съвпада.
Предишния започнал декември 2008 в стрелец пък е бил в моя 5-ти дом, та любов бележи целия цикъл :-[

как е при вас? трябва да погледнете ефимериса за по-конкретно: последните са били в 15 стрелец и 15 водолей. следващия през пролетта на 2013 доколкото виждам ще е около 22 овен. тогава ще има е съвпад с тр. венера.

*

Stella

• 7765
Re: Цикъл Слънце Марс
« Отговор #1 -: Февруари 06, 2012, 10:21:03 am »
"ефемерис" - не бях чувала тази дума.
 "Ефемериди" е общоприето да се казва.

Това, че са ти подчертани партньорствата не е достатъчно. кажи, кое е различното на съвпадът Слънце-Марс от съвпада Слънце-Венера, например. последният ми цикъл беше във Водолей във 2-ри дом точно на моя рожден ден. така започна миналогодишния ми солар за 2011 година. проработих си го на ски училище със спорт. Усвоих нови умения.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥