Здравей Гост

Солар за РД на Стела

• 72 Отговора
  • 11901 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Солар за РД на Стела
« -: Февруари 09, 2012, 11:44:46 am »
Айде, откривам тема за РД на рожденичката Стела. Да ни е жива и здрава!

(а сега някой, който й има данните, да качи солара  ;) )
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Asol

• 4140
Re: Солар за РД на Стела
« Отговор #1 -: Февруари 09, 2012, 12:40:42 pm »

*

Stella

• 7765
« Отговор #2 -: Февруари 09, 2012, 01:01:33 pm »
Здрасти и благодаря за оказаната чест. Предоставям на вашето внимание соларната си карта и благодаря предварително за всички, които имат желание да коментират по нея. С нетърпение очаквам коментарите ви.

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #3 -: Февруари 09, 2012, 01:02:36 pm »
опит

Мерси, Грейс! Опитът се оказа сполучлив. Слагам картата и в астро.ком, защото зная, че повечето предпочитат да си служат с този формат.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #4 -: Февруари 09, 2012, 01:04:15 pm »
няма проблем  :blink:
махнах я, за да не се бъркат  :blink:

Мерси, Асол, поне разбрах как става.. :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #5 -: Февруари 09, 2012, 01:24:36 pm »
Ами да започна аз  :blink: Отново ЧРД, да си жива и здрава ! Ето моето виждане накратко:

Соларният ти Асц е върху Нептун и отключва големия тригон. Ще имаш много активност по 3 дом - пътувания, срещи, разговори, кореспонденция и ще подготвяш нещата за следващата година, когато според мен ще се развият и финализират. Тази година я виждам като поставяне на основите на плановете и мечтите. Въобще усилията ти ще бъдат насочени в професионалната посока, според мен, и финанси. .

*

AH

• 2201
« Отговор #6 -: Февруари 09, 2012, 01:26:37 pm »
Да ти е честит рождения ден!
Според господаря на асцендента на революцията – благоприятна година, с  активност и промени в служебна и социална реализация, плюс пътешествия, контакти с чужденци и обучения:)

*

Uran

• 6041
« Отговор #7 -: Февруари 09, 2012, 01:37:00 pm »
ЧРД!
Ключовата дума ще е финанси (според мен) и то по линия на имоти, деца/любовник.

« Отговор #8 -: Февруари 09, 2012, 01:39:20 pm »
Прогресивното пълнолуние с участието на транзитен Уран също попада по оста 3/9 дом. И тъй като натално светилата ти са във 2-ри дом, може би скоро ще настъпи моментът, в който ще береш плодовете на положения от теб труд. Сигурна съм, че си положила доста усилия в проектите си - прогресивно Слънце в разходящ съвпад с прогр. Сатурн. Плюс транзитен Юпитер, който по време на пътъшествието си из 5-тия и после 6-тия ти дом ще аспектира светилата управителите на оста 3/9. Но да не пропуснем и прогресивна Венера на К5. Яко! На същото мнение съм като Грейс и АН.

Соларен АС в съвпад с натален Нептун (У3) в 11-ти дом. Още един фактор в ползва на творческите ти изяви пред публика (засега интернетска).
« Последна редакция: Февруари 09, 2012, 02:12:50 pm от Mirabella »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Февруари 09, 2012, 01:59:53 pm »
И аз съм на мнение, че акцентът през годината може да е свързан с някои финансови въпроси и оптимизация в управлението на съвместни и привлечени финанси.

Има вероятност да ти бъде възложен по-мащабен проект, свързан с екологична защита и отпадни продукти. Ще трябва и доста да се потрудиш, но пък ще си струва, можеш да спечелиш шанс за дългосрочно партньорство с възможност за финансиране от някой фонд, държавна институция или чуждестранен инвеститор.

Ще си доста романтично настроена, няма да липсват изненади от любимия човек, с които ще се разнообразява рутината у дома. Но повече активност се предполага по линия на социалните контакти и професионалните ангажименти.

Годината е с подчертан нептунов акцент, може да имаш успех в социалните дейности и нови интересни идеи.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #10 -: Февруари 09, 2012, 02:37:16 pm »
Няма да повтарям всичко, което са написали колегите преди мен.
Само ще акцентирам, че транзитния Сатурн съвпад натален Марс - 10 дом
и квадрат натален Юпитер в 8- дом- ( през Април и Септември )
е възможно да даде известно задържане и забавяне, за финансирането няма да мине
без усилия и спазване на определени изисквания. Транзитния Юпитер през 5-дом
ще квадратира Слънцето и Луната също м. Април . Възможно е да се прави избор между
личния живот и личните отношения ( също и децата ) или финансите и проектите
В началото на м. Май - дирекционна Венера от 4-дом също ще квадратира натален
Юпитер  ( което още веднъж подчертава предположението )
Очертава се натален Юпитер да бъде най-силно акцентиран през годината.
« Последна редакция: Февруари 09, 2012, 02:47:30 pm от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #11 -: Февруари 09, 2012, 02:59:56 pm »
Честит Рожден Ден Стела:)) Много здраве ти желая,щастие и любов!!!!

Малко ми е неясна таз соларна карта иначе и аз щях да кажа нещичко,с удоволствие :-[

*

Stella

• 7765
« Отговор #12 -: Февруари 09, 2012, 04:03:51 pm »
Много благодаря, момичета! Колко много сте написали. Като се върна в къщи ще чета.
Ето ви една виртуална почерпка от мен.

« Отговор #13 -: Февруари 09, 2012, 09:35:53 pm »
с Сол.Асц в Скорпи в 11 ,изгр.Плутон, У11- ще се захванеш с необичайни неща,ще извършишнещо за първи път в живота си,възможнаст за развитие и растеж в сферите,който Плутон упр.в натала 11 и по 9 ,където е,  нат.,Нодалната ос е по сол 1-7 дом в тау с У10 Венера - година на промени,запомнящи се,свързани с общи проекти,
който Сатурн в 11 сол. ретро ще забави ;D  сол.Асц. в каре Слънце - промените,няма да бъдат инспирирани от личната ти воля
изненадващи промени,преструктуриране в работата, нови договорености- сол.съвпад Венера /нат,У10/ и Уран в 3 нат. + Сатурн тр. е ретро в 10 подсказва за същото + сол.Луна съвпад сол.МС
Сол.Асц. върху нат.Нептун в 11 сбъдване на мечти/пътуване/,благодарение на новосъздадени или на стари приятелства
Слънце в 3 сол. - смяна на обкръжение,пътуване,договори, активни комуникации,учене,квалификация,много писменната работа ще ти се отдава
солК4 е било до У6,7,9 ,а сол.Луна му е в опозе ,така ,че сол.година ще приключи с промяна в партньорствата и работата ,свързано с чужбина
да си жива и здрава и късмет през годината :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #14 -: Февруари 09, 2012, 10:38:51 pm »
Преди да е станало късно - честит рожден ден и от мен! Дано се сбъднат всички хубави прогнози за годината! :) :aquariuss:
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #15 -: Февруари 10, 2012, 10:53:14 am »
Преди да е станало късно - честит рожден ден и от мен! Дано се сбъднат всички хубави прогнози за годината! :) :aquariuss:

Благодаря, Либра!  :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #16 -: Февруари 10, 2012, 10:54:34 am »
с Сол.Асц в Скорпи в 11 ,изгр.Плутон, У11- ще се захванеш с необичайни неща,ще извършишнещо за първи път в живота си,възможнаст за развитие и растеж в сферите,който Плутон упр.в натала 11 и по 9 ,където е,  нат.,Нодалната ос е по сол 1-7 дом в тау с У10 Венера - година на промени,запомнящи се,свързани с общи проекти,
който Сатурн в 11 сол. ретро ще забави ;D  сол.Асц. в каре Слънце - промените,няма да бъдат инспирирани от личната ти воля
изненадващи промени,преструктуриране в работата, нови договорености- сол.съвпад Венера /нат,У10/ и Уран в 3 нат. + Сатурн тр. е ретро в 10 подсказва за същото + сол.Луна съвпад сол.МС
Сол.Асц. върху нат.Нептун в 11 сбъдване на мечти/пътуване/,благодарение на новосъздадени или на стари приятелства
Слънце в 3 сол. - смяна на обкръжение,пътуване,договори, активни комуникации,учене,квалификация,много писменната работа ще ти се отдава
солК4 е било до У6,7,9 ,а сол.Луна му е в опозе ,така ,че сол.година ще приключи с промяна в партньорствата и работата ,свързано с чужбина
да си жива и здрава и късмет през годината :blink:

Ехее, Стреличка. Свят ми се зави - очите ми се въртяха около колелото на солара като аватара на една от потребителките на форума. Благодаря ти за подробната интерпретация и за пожеланията.. :wub:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #17 -: Февруари 10, 2012, 12:26:55 pm »
Честито рождение, Стела!
Брей, че скорпионска година те чака, хак да ти е :P!
Нали те тормозеше затиснатият напоследък Марс, ай ся да те видим, като го разпищолиш  ;D!

Успех, късмет и любов ти желая. И внуци :mellow:.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #18 -: Февруари 10, 2012, 12:31:39 pm »
Честито рождение, Стела!
Брей, че скорпионска година те чака, хак да ти е :P!
Нали те тормозеше затиснатият напоследък Марс, ай ся да те видим, като го разпищолиш  ;D!

Успех, късмет и любов ти желая. И внуци :mellow:.

Благодаря, Сатурнът тръгна да ми пуска Марса, но в последните месеци, пак ще ми го затисне като за последно.
Виждам, че ще мисля за проекти с тоз изгряващ Нептун - У3 и соларен асцендент в 11-ти дом. то се е видяло, че цялата соларна година ще се върти около организацията.

Няма ли да ми кажете нещо в личен аспект? нищо, че ще е на по-заден план. :P

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #19 -: Февруари 10, 2012, 12:39:51 pm »
Няма ли да ми кажете нещо в личен аспект? нищо, че ще е на по-заден план. :P

Освен да ти пожелая да си като " многоръкия Шива ", за да можеш да
носиш всичките дини   ;D   
Естествени минерали и амулети