Здравей Гост

Солар за РД на Стела

• 72 Отговора
  • 11913 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Солар за РД на Стела
« Отговор #20 -: Февруари 10, 2012, 12:41:51 pm »
приятни изненади у дома, как ти звучи ?  ;)

*

AH

• 2201
« Отговор #21 -: Февруари 10, 2012, 01:14:31 pm »
Няма ли да ми кажете нещо в личен аспект? нищо, че ще е на по-заден план. :P

Що да е на заден план:)

С тоя съвпад на соларните Слънце и Меркурий, можеш да си страстна и пристрастна колкото си пожелаеш:) – тогава всичко е съвсем лично:)

Избираш си нещо, може и да е малко, но да си го харесваш, а енергията на Слънце и Меркурий ще ти го превърне в толкова грандиозно, колкото си искаш:)

*

Stella

• 7765
« Отговор #22 -: Февруари 10, 2012, 01:16:07 pm »

Освен да ти пожелая да си като " многоръкия Шива ", за да можеш да
носиш всичките дини   ;D

Знаеш ли откога съм си го намечтала това?
Май ще ми бъде нужно като ми влез Юпитер в 6-тия дом.
Но съм забелязала, че при този транзит господ ни праща и помощници,
за разлика от транзита през 10-ти дом.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #23 -: Февруари 10, 2012, 01:30:15 pm »

Що да е на заден план:)

С тоя съвпад на соларните Слънце и Меркурий, можеш да си страстна и пристрастна колкото си пожелаеш:) – тогава всичко е съвсем лично:)

Избираш си нещо, може и да е малко, но да си го харесваш, а енергията на Слънце и Меркурий ще ти го превърне в толкова грандиозно, колкото си искаш:)

Е,хеее, мерси! Звучи интересно. Да си "наумувам", значи? Аз меркурий  все си го свързвам с многото приказки, с интелектуалното взаимодествие, не толкова с душевните въпроси и сърдечните дела. А съвпадът на Венера с Уран, ми се струва, че предначертава началото на година да е без сериозни любовни ангажименти. Някой го свързват с любов от пръв поглед, но и също така с бързо разлюбване и изпаряване на първоначалния интерес.  Ама, дето вика една приятелка : "Кво ти пука, важното е купона да тече!" ;)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #24 -: Февруари 10, 2012, 01:34:49 pm »
приятни изненади у дома, как ти звучи ?  ;)

Дано да са приятни изненадите, за които казваш?
Аз виждам едни изненади по съвпада на Венера с Уран. На път ми се струва,
че ще дойдат, я някое и друго флиртче на командировка?  :wub:

*

AH

• 2201
« Отговор #25 -: Февруари 10, 2012, 01:42:43 pm »
Аз меркурий  все си го свързвам с многото приказки, с интелектуалното взаимодествие, не толкова с душевните въпроси и сърдечните дела. А съвпадът на Венера с Уран, ми се струва, че предначертава началото на година да е без сериозни любовни ангажименти. Някой го свързват с любов от пръв поглед, но и също така с бързо разлюбване и изпаряване на първоначалния интерес.  Ама, дето вика една приятелка : "Кво ти пука, важното е купона да тече!" ;)

А, предлагам да гледаме на Меркурий както ни е изгодно:) – например, ментална енергия, която събрана с тая на Слънцето, която ни е най-силна и най-достъпна, си е нещо сериозно, което съзнателно можем  да управляваме:)

А колкото до съвпад на Венера и Уран в солар- реален пример- брак  на 70годишна възраст:) – докато се осъзнае човек какви ги върши, набързо-набързо се е венчал:)

*

Grace

• 2257
« Отговор #26 -: Февруари 10, 2012, 01:45:07 pm »
Цитат
А колкото до съвпад на Венера и Уран в солар- реален пример- брак  на 70годишна възраст:) – докато се осъзнае човек какви ги върши, набързо-набързо се е венчал:)

:rolf: върховно  ;D

АН, в кой дом на солара е бил съвпада ? Венера или Уран в натала - касателство към 7-и дом?

*

AH

• 2201
« Отговор #27 -: Февруари 10, 2012, 01:53:32 pm »
Цитат

:rolf: върховно  ;D

АН, в кой дом на солара е бил съвпада ? Венера или Уран в натала - касателство към 7-и дом?

в 7-ми натален, ама нали си говорим, че съвпадът може да се свърже с някой ранен или прибързан брак:)
А в конкретния случай на ония хора не  е така - по-скоро си е бил импулсивно решение - за тях бракът даже не е кой знае колко важно нещо вече- имат си други приоритети, но бракът си е радост поне за кратко, пък и енергия, която си трябва:)

в случая за Стела - що да не си знае, че си има много възможности през годината - ако си пожелае брак и си го реализира, все с нещо ще го свържем:)

*

Grace

• 2257
« Отговор #28 -: Февруари 10, 2012, 02:39:45 pm »
импулсивно или не,  има отношение към 7-и дом  :blink: много ми хареса това проявление  ;D

пък с Уран - енергия дал Господ ...

но за Стела - надали ще избие натам; при нея все към 3/4-и дом върви ;

« Последна редакция: Февруари 10, 2012, 03:19:21 pm от Grace »

*

Stella

• 7765
« Отговор #29 -: Февруари 10, 2012, 04:14:51 pm »
Аз меркурий  все си го свързвам с многото приказки, с интелектуалното взаимодествие, не толкова с душевните въпроси и сърдечните дела. А съвпадът на Венера с Уран, ми се струва, че предначертава началото на година да е без сериозни любовни ангажименти. Някой го свързват с любов от пръв поглед, но и също така с бързо разлюбване и изпаряване на първоначалния интерес.  Ама, дето вика една приятелка : "Кво ти пука, важното е купона да тече!" ;)

А, предлагам да гледаме на Меркурий както ни е изгодно:) – например, ментална енергия, която събрана с тая на Слънцето, която ни е най-силна и най-достъпна, си е нещо сериозно, което съзнателно можем  да управляваме:)

Леее, ма верно ли? Мой приятел и бившата му така се събрали - само, че при транзит на Уран върху наталната му Венера- У7. И като преминава действието на транзита, се чудят кой път да хващат и защо не върви помежду им. Уран е много измамен. Дава големи аванси, кара те да се чувстваш смел и голям. С юпитер поне си наясно какво правиш, докато Уран те разтърсва, кара те да правиш непривични за теб неща и в един момент си казваш, ама аз не съм такъв човек, не исках точно това. Само, че Уран толкова силно те е завъртял, че не ти е давал възможност да се осъзнаеш, докато си се отдавал на удоволствието от риска и на вълнението от промяната. ;)

И все пак добре, че го има Уран, че без него животът би бил скучен и рутинен, а хората - консервативни и праволинейни.  ;D
« Последна редакция: Февруари 10, 2012, 04:20:45 pm от Stella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #30 -: Февруари 10, 2012, 04:17:52 pm »

в случая за Стела - що да не си знае, че си има много възможности през годината - ако си пожелае брак и си го реализира, все с нещо ще го свържем:)

Хахаааа, това ме развесели много! Разбира се, че ще го свържем с нещо. "Сляпата неделя" като дойде, не пита!
Може и с Нептун върху У7 да го свържем.  :-[ ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #31 -: Февруари 10, 2012, 04:22:02 pm »
Цитат
Само, че Уран толкова силно те е завъртял, че не ти е давал възможност да се осъзнаеш, докато си се отдавал на удоволствието от риска и на вълнението от промяната.

хайде, Рибките, включвайте се да кажете за Уран върху Слънцето ! че Овните това ги чака, а като вземем предвид огнената им енергия + експлозивността на Уран - лелее.. :ariess:

*

abroad

• 2187
« Отговор #32 -: Февруари 10, 2012, 05:14:24 pm »
Мой приятел и бившата му така се събрали - само, че при транзит на Уран върху наталната му Венера- У7. И като преминава действието на транзита, се чудят кой път да хващат и защо не върви помежду им. Уран е много измамен. Дава големи аванси, кара те да се чувстваш смел и голям. С юпитер поне си наясно какво правиш, докато Уран те разтърсва, кара те да правиш непривични за теб неща и в един момент си казваш, ама аз не съм такъв човек, не исках точно това. Само, че Уран толкова силно те е завъртял, че не ти е давал възможност да се осъзнаеш, докато си се отдавал на удоволствието от риска и на вълнението от промяната. ;)

Подобно се случи с мен при транзита на Уран през У5 (Венера). Намерих си добър стимул за прекратяване на дългогодишна връзка, но стимулът избледня след разпадане на съвпада. Не такова беше проявлението му над Слънце/Меркурий, но по него време и Сатурн беше някъде наоколо

*

Stella

• 7765
« Отговор #33 -: Февруари 10, 2012, 07:06:47 pm »
Цитат
Само, че Уран толкова силно те е завъртял, че не ти е давал възможност да се осъзнаеш, докато си се отдавал на удоволствието от риска и на вълнението от промяната.

хайде, Рибките, включвайте се да кажете за Уран върху Слънцето ! че Овните това ги чака, а като вземем предвид огнената им енергия + експлозивността на Уран - лелее.. :ariess:

С уран върху моето Слънце имах доста нестабилно финансово състояние. Но при мен съвпадът има връзса с 2-ри и 8-ми дом. Има значеие в кой дом е съвпада и кой дом управлява Слънцето.

*

Grace

• 2257
« Отговор #34 -: Февруари 10, 2012, 07:23:50 pm »
Цитат

С уран върху моето Слънце имах доста нестабилно финансово състояние. Но при мен съвпадът има връзса с 2-ри и 8-ми дом. Има значеие в кой дом е съвпада и кой дом управлява Слънцето.

а не доведе ли до появата на някой Уранов мъж в живота ти?

*

Divna

• 2478
« Отговор #35 -: Февруари 10, 2012, 08:34:54 pm »
Честит Рожден Ден, Стелла!  :blink:

Според мен тази година ще започнеш връзка, която ако ти желаеш ще се разрастне в сериозни отношения, които най-малкото ще доведът до съвместно съжителство. Погледни на къде се е насочил Юпитер и какви аспекти му престоят на пролет.  :blink: После погледни как стои въпросът с тр. Сатурн на есен и най-вече на зима.  :blink: Същото е и за Нептун.  ;) При все, че нодалната ос е започнала нов цикъл (в 1ви нодален дом и в 1ви соларен).
Според мен, тр. Юпитер като стъпи на К5 и СЛВ и секстил с нат. Венера, някоя важна за теб особа ще се появи в живота ти. Все пак Юпитер е управител на АЦ и се намира в дома на дълбоките интимни връзки. Ще докосне с хубави аспекти 2 важни планети : управителя на 7ми партньорски дом (Меркурий), дисп. на СЛВ и управителя на 5ти дом (Венера).
Прогресивна Венера е в съвпад с пр. СЛВ, а на прогресивна Луна й предстоят много хубави аспекти.  :blink:

Внимавай с всички въпроси свързани с Нептун. Аспектите са добри, но това е все нак Нептун.  :-[

Успех Стелла! Ще чакам скоро да ни зарадваш с хубави новини.  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #36 -: Февруари 10, 2012, 08:55:42 pm »
Мой приятел и бившата му така се събрали - само, че при транзит на Уран върху наталната му Венера- У7. И като преминава действието на транзита, се чудят кой път да хващат и защо не върви помежду им. Уран е много измамен. Дава големи аванси, кара те да се чувстваш смел и голям. С юпитер поне си наясно какво правиш, докато Уран те разтърсва, кара те да правиш непривични за теб неща и в един момент си казваш, ама аз не съм такъв човек, не исках точно това. Само, че Уран толкова силно те е завъртял, че не ти е давал възможност да се осъзнаеш, докато си се отдавал на удоволствието от риска и на вълнението от промяната. ;)

Подобно се случи с мен при транзита на Уран през У5 (Венера). Намерих си добър стимул за прекратяване на дългогодишна връзка, но стимулът избледня след разпадане на съвпада. Не такова беше проявлението му над Слънце/Меркурий, но по него време и Сатурн беше някъде наоколо

Аз може би се повтарям вече, но така си напуснах работата - венера е У10 и сетне кръгом обратно, като видях, че другата работа не е за мене и, че не точно това искам. Ама кой ти мисли преди това. За Уран е важно промени да има.

Единствено не съжалявам за развода си - Уран върху У7. Там наистина нещата бяха необратими, но то си беше предшествано и от квадрата на Плутон към Меркурий и последващият му съвпад с асцендента. Уран само даде допълнителен тласък.

« Отговор #37 -: Февруари 11, 2012, 10:00:04 am »
Стела,
а тр.Юпитер през СЛВ , какво ти е носил при минали преминавания :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #38 -: Февруари 11, 2012, 11:05:12 am »
Стела,
а тр.Юпитер през СЛВ , какво ти е носил при минали преминавания :rolleyes:

Някъде около транзита на Юпитер над СЛВ в 5-ти дом започнах връзка с един нов колега.
Тогава мислех, че се влюбвам за пръв път в живота си. Вече бях омъжена с дете, а той женен без деца. Беше много смахната връзка, почти платонична. Но малко преди това и Сатурн е минал през СЛВ, а  Плутон е квадратирал Венерата - У5, така, че нещата между нас бяха много трудни и мъчителни за мене. Тотото му беше : "Смъртта е моя най-добър приятел" и постоянно повтаряше, че има тумор в мозъка и утре може да не е жив. Той искаше да се развеждам, да му раждам деца, аз го смятах за неблагонадежден, защото много лъжеше и накрая разбрах, че имал психическо заболяване, поради което пиеше лекарства. А междувременно го срещнах, превърнал се е в алкохолик и се разделил с жена си.

Разликата от преди е, че Плутон прави секстил с Венера - управителка на 5-ти дом, а преминаването на Юпитер през СЛВ в 5-ти, поне няма да е съпроводено от малефик /какъвто е Сатурн/. каквото има да става поне няма да е толкова тежко.

*

Stella

• 7765
« Отговор #39 -: Февруари 11, 2012, 11:05:42 am »
Честит Рожден Ден, Стелла!  :blink:

Според мен тази година ще започнеш връзка, която ако ти желаеш ще се разрастне в сериозни отношения, които най-малкото ще доведът до съвместно съжителство. Погледни на къде се е насочил Юпитер и какви аспекти му престоят на пролет.  :blink: После погледни как стои въпросът с тр. Сатурн на есен и най-вече на зима.  :blink: Същото е и за Нептун.  ;) При все, че нодалната ос е започнала нов цикъл (в 1ви нодален дом и в 1ви соларен).
Според мен, тр. Юпитер като стъпи на К5 и СЛВ и секстил с нат. Венера, някоя важна за теб особа ще се появи в живота ти. Все пак Юпитер е управител на АЦ и се намира в дома на дълбоките интимни връзки. Ще докосне с хубави аспекти 2 важни планети : управителя на 7ми партньорски дом (Меркурий), дисп. на СЛВ и управителя на 5ти дом (Венера).
Прогресивна Венера е в съвпад с пр. СЛВ, а на прогресивна Луна й предстоят много хубави аспекти.  :blink:

Внимавай с всички въпроси свързани с Нептун. Аспектите са добри, но това е все нак Нептун.  :-[

Успех Стелла! Ще чакам скоро да ни зарадваш с хубави новини.  :blink:

Благодаря, Дивна! :wub: