Здравей Гост

Юпитер тригон Плутон

• 31 Отговора
  • 5389 Прегледи
*

Stella

• 7765
Юпитер тригон Плутон
« -: Февруари 12, 2012, 06:35:18 pm »
Предстои през март месец тригонът на двете планети да стане точен. Това е аспектът на корпоративния бизнес и на големите пари. Освен това през март и Слънцето ще направи сходящ секстил с Юпитер и Плутон, което е подходящо условие в елективната карта за стартиране на бизнес проекти.

Кои домове управляват при вас Плутон и Юпитер и какво очаквате да ви донесе тригона?
Да помислим и какви други проявления може да имат положителните аспекти между Юпитер и Плутон.

При мен Юпитер е управител на 1-ви и 12-ти дом.
Плутон управлява 11-ти дом.
В натала двете планети са в секстил.
Плутон транзитира в 1-ви дом, а Юпитер в 5-ти.
Очаквам да напиша един проект с участието на млади хора
и да го предложим за финансиране на един еврофонд /Плутон в натала е в 9-ти дом, а у11/
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

Re: Юпитер тригон Плутон
« Отговор #1 -: Февруари 12, 2012, 06:47:32 pm »
имам си го по рождение
тригон Юпитер/У4 в 9 / Телец -Плутон /У3 в 1/ Дева

сега и мундо тригона ще го повтори , Плутон - тр.в 4 дом, Юпитер тр. в 9 дом,възврат

то тр.Юпитер през 9 ще активира и нат.тригони към Марс,У8 и Уран ,У6
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #2 -: Февруари 12, 2012, 07:32:48 pm »
М-м-м, любимия ми аспект на "внезапния късмет" - Юпитер тригон Уран.
Тригонът с Марс може да се прояви в пътешествия или спорт.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #3 -: Февруари 12, 2012, 07:33:45 pm »
при тригона на Юпитер към Плутон енергията върви леко, има възможности за промяна и растеж. влиянието, което човек може да упражнява върху другите е голямо, както и възможността да стане проводник на реформи. затова е важно да се съобразява с общите интереси и да не използва ситуацията за лично облагодетелстване. финансовите предимства, които може да донесе аспекта също не са за подценяване. това е общата интерпретация.
а всеки за своята карта, да се опита да си предскаже.

*

Stella

• 7765
« Отговор #4 -: Февруари 12, 2012, 07:39:22 pm »
Да, Плутон управялва енергията а масите, но и независещите от нас обстоятелства, които са извън нашия контрол. При тригонът с Юпитер, обстоятелствата ще са на наша страна в сферата, управлявана от Юпитер.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #5 -: Февруари 12, 2012, 07:50:58 pm »
На мен Плутон добре ми е затиснал Слънцето, във 2 дом, Юпитер засега е в 6, в знака на К7. Честно да ти кажа Стела, не очаквам никакви финансови постъпления, кандидатствах за едно изследване - по 9 дом на чужда култура, в чужда държава, и около 16.04.2012 ще бъда уведомена одобрена ли съм. Стипендията е добра, така че, лично за мен това ще е добро постъпление и успех.

Играе ми се хазарт последно време, но това ще е от Уран в овен (овен ми е на К5)  :P. Ще взема да пусна тото скоро.  ;D
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
« Отговор #6 -: Февруари 12, 2012, 07:57:29 pm »
Обаче днес четох нещо интересно - за точката на властта - която се изчислява спрямо разстоянието между Слънцето - Сатурн и от там се вади асцендента. Понеже на мен асц е съвпад със Сатурн, точката на властта ми е точно Слънцето, и Юпитер ще го тригонира около средата - край април, 2012. Ще ми е интересно да видя какво ще ми донесе.  ;) Засегнати - 2 и 6 дом.

« Отговор #7 -: Февруари 12, 2012, 08:03:47 pm »
В мунданен план може би е показател и за начало на реформи в правораздавателната система, висшето образование. А също мисля, че може да помогне на хората да разширят кръгозора си, да не бъдат тесногръди по щекотливи въпроси или т. нар. теми-табу. Може би нещо, свързано с евтаназията, донорството на органи за трансплантации, генетични експерименти.
« Последна редакция: Февруари 12, 2012, 08:45:06 pm от Mirabella »

*

abroad

• 2187
« Отговор #8 -: Февруари 12, 2012, 08:17:01 pm »
Да помислим и какви други проявления може да имат положителните аспекти между Юпитер и Плутон.

нищо, сам по себе си
имам го по рождение, но ще "даде", ако и когато Сатурн го позволи

*

Stella

• 7765
« Отговор #9 -: Февруари 12, 2012, 08:43:31 pm »
На мен Плутон добре ми е затиснал Слънцето, във 2 дом, Юпитер засега е в 6, в знака на К7. Честно да ти кажа Стела, не очаквам никакви финансови постъпления, кандидатствах за едно изследване - по 9 дом на чужда култура, в чужда държава, и около 16.04.2012 ще бъда уведомена одобрена ли съм. Стипендията е добра, така че, лично за мен това ще е добро постъпление и успех.

Играе ми се хазарт последно време, но това ще е от Уран в овен (овен ми е на К5)  :P. Ще взема да пусна тото скоро.  ;D

Овен е на К5 и на моя приятел. Досега не ми е признал да му се играе хазарт. Но е логично.
Играй само игри, в които не е нужно да залагаш пари.

*

Stella

• 7765
« Отговор #10 -: Февруари 12, 2012, 08:48:58 pm »
Обаче днес четох нещо интересно - за точката на властта - която се изчислява спрямо разстоянието между Слънцето - Сатурн и от там се вади асцендента. Понеже на мен асц е съвпад със Сатурн, точката на властта ми е точно Слънцето, и Юпитер ще го тригонира около средата - край април, 2012. Ще ми е интересно да видя какво ще ми донесе.  ;) Засегнати - 2 и 6 дом.

тези точки сме ги обсъждали в сайта. А между другото самият тригон на Юпитер със Слънце си е късметлийски, без значение, дали Слънцето ти попада в точката на властта. А представи си съвпад на Юпитер в тази точка. Може да ти се падне някой високопоставен покровител, знае ли човек?

*

AH

• 2201
« Отговор #11 -: Февруари 13, 2012, 05:41:16 am »
Надявам се да укрепи ентусиазма на интернационални, доминиращо младежки,   хуманитарно насочени организации и мисии.
Понеже богатите затова са богати, защото не дават лесно пари.
Без много  пари в богатите и социални държави може да се живее и работи нормално, но е абсурдно да се работи в бедни, изостанали страни.

А в света, след като така успешно се разграничихме  последните години на бедни и богати, е крайно време да се положат основи за обединяване около каузи за общ просперитет и благоденствие. Достатъчно стабилни основи, които да устоят на далеч по-трайната квадратура между Уран и Плутон.

Последното столетие възходът след икономическа криза е идвал  с градежа върху разрухата от световна война.
Сега и без световна война си имаме достатъчно разруха в много бедни и изостанали държави, както и в почти фалирали  богати и развити държави, отделно  от локални войни в недемократични страни.
И нещата няма да станат с печатане на пари, с повишаване на данъци или като многото пари и власт незаконно преминат от едни ръце в други.
Ще станат със съзнателно доброволие.

Тригонът и без да докосва  нещо лично в радикса, трябва да ни даде ентусиазъм  да подкрепяме тия, които посвещават силите си на такива каузи.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #12 -: Февруари 13, 2012, 08:35:51 am »
май на рожденния ми ден е точния тригон :blink:
юпитер управлява 5-ти, тогава ще е в 10ти дом (където е и по натал), плутон управлява 4-ти, транзитно е в 5-ти. никакви идеи нямам за някакво разширение по отношение на работа и пари, ама сега като се замислям май трябва да пусна едно тото, а?

*

Anabell

• 2022
« Отговор #13 -: Февруари 13, 2012, 10:05:43 am »

Овен е на К5 и на моя приятел. Досега не ми е признал да му се играе хазарт. Но е логично.
Играй само игри, в които не е нужно да залагаш пари.

Да и аз така съм решила, игри, които са безопасни  ;D. Точно сега нямам никакви финансови средства за губене.  :P

*

abroad

• 2187
« Отговор #14 -: Февруари 13, 2012, 05:52:29 pm »
Надявам се да укрепи ентусиазма на интернационални, доминиращо младежки,   хуманитарно насочени организации и мисии.
Понеже богатите затова са богати, защото не дават лесно пари.
Без много  пари в богатите и социални държави може да се живее и работи нормално, но е абсурдно да се работи в бедни, изостанали страни.

А в света, след като така успешно се разграничихме  последните години на бедни и богати, е крайно време да се положат основи за обединяване около каузи за общ просперитет и благоденствие. Достатъчно стабилни основи, които да устоят на далеч по-трайната квадратура между Уран и Плутон.

Последното столетие възходът след икономическа криза е идвал  с градежа върху разрухата от световна война.
Сега и без световна война си имаме достатъчно разруха в много бедни и изостанали държави, както и в почти фалирали  богати и развити държави, отделно  от локални войни в недемократични страни.
И нещата няма да станат с печатане на пари, с повишаване на данъци или като многото пари и власт незаконно преминат от едни ръце в други.
Ще станат със съзнателно доброволие.

Тригонът и без да докосва  нещо лично в радикса, трябва да ни даде ентусиазъм  да подкрепяме тия, които посвещават силите си на такива каузи.

Офроуд любители се превърнаха в отряд за бързо реагиране при бедствия и аварии

« Отговор #15 -: Февруари 13, 2012, 07:19:15 pm »
 банкерският и погребалният бизнес ще повишат акциите :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #16 -: Февруари 13, 2012, 07:25:21 pm »

Пу-пу! Без майтап! :-[

*

AH

• 2201
« Отговор #17 -: Февруари 14, 2012, 07:17:59 am »
Офроуд любители се превърнаха в отряд за бързо реагиране при бедствия и аварии

Събитието в с. Бисер е по планетата в космично състояние  с най-висок рейтинг- Нептун. Свързва се и с аспекта, имащ отношение към събитието и също с висок рейтинг- опозицията на Юпитер и Сатурн.

Следствията са материални щети и човешки жертви, а причините – човешки фактор. Т.е. събитието е не толкова въпрос на метеорология, колкото на аварийна ситуация, вследствие стари човешки грешки, като циментирани кранове . 
И на планетите, които индикират събитието ще разчитаме за мерки и превенция – тригонът на Юпитер и Плутон- достатъчно пари за да могат учените да си свършат работата. Както и доброволие.

По друг начин стоят нещата с хуманитарните мисии в изоставащите страни. Там нямаме ток и водопроводи, но пък  имаме глад, болести и зарази. Правителствата им искат помощ.
Но се появява въпрос- доколко момчетата и момичетата, отиващи там да учат местно население от изоставащи райони на английски и лична хигиена, наистина са в помощ. Дали местните хора наистина искат пътища, електричество, водопроводи и небостъргачи.

*

abroad

• 2187
« Отговор #18 -: Февруари 14, 2012, 08:40:37 pm »

когато балонът се разшири прекомерно се пука, дали насилствено (чрез "война") или по естествения път на оцеляването няма значение
в тоя смисъл положителната репутация е манипулеруема, но крайният резултат може да е и във фалити

*

Uran

• 6041
« Отговор #19 -: Февруари 14, 2012, 08:45:30 pm »

тези точки сме ги обсъждали в сайта. А между другото самият тригон на Юпитер със Слънце си е късметлийски, без значение, дали Слънцето ти попада в точката на властта. А представи си съвпад на Юпитер в тази точка. Може да ти се падне някой високопоставен покровител, знае ли човек?
Аз имам един насилен тригон Юпитер/Слънце, но се проявява на чисто ментално ниво.
Всъщност ако приемем Слънце като мунданен управител на 5 дом и Юпитер като управител на радикелен такъв, мога и да отчета някакво влияние.