Здравей Гост

Северен лунен възел и Хирон

• 42 Отговора
  • 8600 Прегледи
Северен лунен възел и Хирон
« -: Февруари 13, 2012, 05:02:24 pm »
Здравейте.Радвам се,че открих форума.Имам въпрос и ще се радвам ако получа отговор.  :blink: Слънцето ми е в 12 - дом чиито господар е Нептун,а съответно Нептун в картата ми се намира в 5-ти дом чиито господар е Слънцето.Има ли някакво тълкование това?Също така тълкованието което не намирам е Северен лунен възел в точен съвпад с Хорон 10 дом в Близнаци.  :unsure:

*

Hm

• **
  • 1397
Re: Северен лунен възел и Хирон
« Отговор #1 -: Февруари 13, 2012, 05:04:28 pm »
Здравейте.Радвам се,че открих форума.Имам въпрос и ще се радвам ако получа отговор.  :blink: Слънцето ми е в 12 - дом чиито господар е Нептун,а съответно Нептун в картата ми се намира в 5-ти дом чиито господар е Слънцето.Има ли някакво тълкование това?Също така тълкованието което не намирам е Северен лунен възел в точен съвпад с Хорон 10 дом в Близнаци.  :unsure:

Щом имаш Слънце в 12-ти дом, като си бил малък, баща ти отсъствал ли е от дома, поради някаква причина?

За Хирон и СЛВ в Близнаци в дома на кариерата, ти преподавател ли си?

« Отговор #2 -: Февруари 13, 2012, 05:07:36 pm »
Ами да,родителите ми са разведоха още в ранните ми детски години.Израстнал съм с майка си :)

« Отговор #3 -: Февруари 13, 2012, 05:08:58 pm »
Не съм преподавател  :blink:

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #4 -: Февруари 13, 2012, 05:15:01 pm »
Не съм преподавател  :blink:

Не знам на каква възраст си, но може би след време ще имаш шанс да работиш като преподавател, а може и нещо, свързано с лечение.

« Отговор #5 -: Февруари 13, 2012, 05:21:35 pm »
На 27 години съм.Чесно казано никога не съм си мислил за преподаване...като цяло въпроса с работата е болезнен при мен :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Февруари 13, 2012, 05:31:33 pm »
Можеш да си поставиш наталната карта тук, ако те интересува конкретиката.
Задоволителен отговор по откъслечни аспекти от картата рядко е възможен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7 -: Февруари 13, 2012, 05:36:34 pm »
С удоволствие но не знам как да сложа наталната си карта тук?

« Отговор #8 -: Февруари 13, 2012, 05:44:25 pm »

Имаш предвид господар на дома или на планетата (диспозитор на планетата)? Ако си на 27 години, Слънцето няма как да е господар на дома, в който се намира Нептун. Защото Нептун в картата ти най-вероятно е в Козирог.

Относно прикачването на файлове използвай опцията "Прикачени файлове и допълнителни опции" под полето за писане на поста. От там натискаш бутончето "Browse", намираш файла на компютъра си и когато си готова, публикуваш.

« Отговор #9 -: Февруари 13, 2012, 05:52:09 pm »
Надявам се,че ще стане.Благодаря Mirabella

« Отговор #10 -: Февруари 13, 2012, 06:10:21 pm »
Ако някои поне частично разтълкува основните неща в картата ще бъда благодарен  :rolleyes:

« Отговор #11 -: Февруари 13, 2012, 06:20:24 pm »
Оф, тоя квадрат между светилата и аз го имам. Някой казват,че го имат хора на които родителите се разделят. Други казват,че по време на зачеването не са се разбирали.Моите уж се разделиха преди години,ама са в страхотни отношения  ;)
А за аспекта съм чела,че предизвиква борба между егото и емоциите. При мен важи  ;)
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #12 -: Февруари 13, 2012, 06:23:33 pm »
Родителите ми въпреки развода също се разбират чудесно,а за борбата между егото и емоциите съм напълно съгласен.

*

Divna

• 2478
« Отговор #13 -: Февруари 13, 2012, 06:52:02 pm »

Slynceto ti e na tron po znak i e izgrqva6ta planeta, v goklenova zona, v syvpad s AC. Ot tova po-hubavo zdrave mu kaji.  ;)
Kvadraturata mejdu svetilata e vyzmojno da se proqvi v taka nare4enata forma na semeen model. Toest, da ne si uveren dali nqkoga 6te se ojeni6, dali vyob6te si gotov da syzdade6 svoe semejstvo i deca.
Kvadraturata mejdu Slynce i Saturn men bi po me pritesnila. Tuk ne se ostavqii da izpada6 v depresivni systoqniq. Ne se vkarvaii vyv filmi, koito refrektirat na samo4uwstwieto ti.
6tom si na 27, to togava v momenta ima6 progresivno Slynce vyrhu nat. Merkurii. Bi trqbvalo prez sledva6tite okolo dve godini da ima6 zna4imo razvitie v profesionalen i li4en plan (Merkurii e dispozitor na SLV, kojto e v 10 dom, domyt na karierata i sydbata). Merkurii e dobre aspektiran v natala i pr. Slynce 6te zadejstva aspektite. Predstoqt ti dobri tranziti sy6to.

Zadavaii si po-konkretno vyprosite, za6toto ina4e informaciqta stava neobqtna.  :blink:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #14 -: Февруари 13, 2012, 06:58:37 pm »
Тази Луна в Скорпион сигурно много ти тежи. И трудно изразяваш емоции заради съвпада със Сатурн. Но мисля, че си чаровник - имаш Венера в 1 дом, което често дава такива хора. Какви са отношенията ти с майка ти, мисля, че тя полага повече грижи за теб, предвид дома и съвпада със Сатурн? При Слънце в 12 дом, обвиняваш ли за нещо баща ти?
Не мисля, че имаш много лош живот. Относно работата ти - с какво се занимаваш? При МЦ в Телец и Венера в 1 дом, би трябвало да е с нещо, което ти сам създаваш(може да е свързано и с ремонтни дейности или строителство, дърводелство, мебели....градиш ), но пък ти се иска и да имаш сигурност и стабилност в работата....
Нека другите помагат нататък  :-[
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #15 -: Февруари 13, 2012, 07:15:34 pm »
Сърдечно благодаря Divna :-[  Yaya - Откакто се помня ми тежи нещо,дори в повечето пъти не разбирам какво е то.За емоциите си мога да говоря,да ги анализирам,да ги показвам...мисля че и това е вид израз :) Баща ми ми е по скоро приятел,което си е супер но никога не съм го усещал като баща...и за това съм го обвинявал подсъзнателно но съм работил върху това и в момента нямам проблем какъв е и колко е можел да бъде баща. С майка ми сме близки много.Иначе съм безработен от доста време колкото и усилия да полагах да променя това.Благодаря и на теб Yaya :)
« Последна редакция: Февруари 13, 2012, 07:28:24 pm от Andronik »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #16 -: Февруари 13, 2012, 08:46:43 pm »
здрасти андро-ник,

гледай си здравенцето към края на годината ( горе- долу по това време ще имаш  и промяна в работата)-промяна те очаква ( може да не работиш баш това, което си учил)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Divna

• 2478
« Отговор #17 -: Февруари 13, 2012, 08:47:20 pm »
Kyde i kakvo tyrsi6? Kakvo jelae6 da raboti6?

« Отговор #18 -: Февруари 13, 2012, 09:01:33 pm »
Дивна,учил съм частично психология,чета много езотерика,от малък ме влече астрологията,танцувал съм спортни танци 5-6 години,писал съм стихове,рисувал съм,пея си постоянно- не мога без музика но...всичко това е все недостатъчно,нецялостно,все нещо не достига било то от липса на увереност или амбиция.Не знам какво не ми достига или какво не правя както трябва.

*

Stella

• 7765
« Отговор #19 -: Февруари 13, 2012, 09:30:46 pm »
Сърдечно благодаря Divna :-[  Yaya - Откакто се помня ми тежи нещо,дори в повечето пъти не разбирам какво е то.За емоциите си мога да говоря,да ги анализирам,да ги показвам...мисля че и това е вид израз

Анализираш си емоциите, да. И на мен ми направи силно впечатление падналата Луна в Скорпион в съвапд със Сатурн, но към съвпада има секстил с Меркурий, който е силан - на трон в Дева, което ти помага да си анализираш и изразяваш емоциите.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥