Здравей Гост

Загадката на Змиеносеца

• 32 Отговора
  • 9524 Прегледи
*

sunny

Загадката на Змиеносеца
« Отговор #20 -: Февруари 20, 2006, 08:00:24 pm »
Интересно защо толкова дискутирате Змиеносеца - като нещо мистично и по-вероятно зло отколкото добро. Аз лично съм чела, че родените под знака на това съзвездие / със Слънце в Змиеносец/ са родени лечители - в буквалния и преносен смисъл. И тъй като за първи път чувам, че Змиеносец попада в областта Везни - Скорпион/ според някои тълкувания/, сещам се, че познавам много близък човек със Слънце в Змиеносец / според същото това тълкуване/, всъщност - според традиционната астрология е слънчев знак Везни. Лекар е и сякаш е бил роден да бъде такъв, следователно тази позиция е наистина позицията на лечител.  

*

Guest

Загадката на Змиеносеца
« Отговор #21 -: Юли 26, 2006, 02:00:50 pm »
Цитат
Интересно защо толкова дискутирате Змиеносеца - като нещо мистично и по-вероятно зло отколкото добро. Аз лично съм чела, че родените под знака на това съзвездие / със Слънце в Змиеносец/ са родени лечители - в буквалния и преносен смисъл. И тъй като за първи път чувам, че Змиеносец попада в областта Везни - Скорпион/ според някои тълкувания/, сещам се, че познавам много близък човек със Слънце в Змиеносец / според същото това тълкуване/, всъщност - според традиционната астрология е слънчев знак Везни. Лекар е и сякаш е бил роден да бъде такъв, следователно тази позиция е наистина позицията на лечител.
Искам да разбера нещо повече за зодия Паяк. Ако някой има някаква конкретна информация, моля да я сподели с мен.  

*

Lillie

• 30532
Загадката на Змиеносеца
« Отговор #22 -: Юли 26, 2006, 03:04:35 pm »
Мисля, че по астрологичните форуми имаше по едно време доста силно присътствие на тази тема - за "13-та зодия Паяк"... доколкото се сещам, tocco е авторът  :huh:  ;)  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

nkara

• *
  • 172
Загадката на Змиеносеца
« Отговор #23 -: Юли 26, 2006, 03:06:59 pm »
Цитат
Искам да разбера нещо повече за зодия Паяк. Ако някой има някаква конкретна информация, моля да я сподели с мен. 
ХА-ХА  :lol:  :lol: Ето нещо смешно!-това за Паяка /от16май-до12юни/не ми е идвало на ум. Мъжа ми ме е обявил за вещица,а той е роден в най-вещерската зодия :D  :lol:  :lol:  

*

Lillie

• 30532
Загадката на Змиеносеца
« Отговор #24 -: Юли 26, 2006, 03:15:20 pm »
Линк към статия за съзвездието Змиеносец и за прецесията на земната ос:

http://zodiakcon.hit.bg/astrologiq.htm

*любезно предоставен от ~iSkRiCa~

:)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

NATASHA_13

Загадката на Змиеносеца
« Отговор #25 -: Октомври 02, 2006, 11:00:49 am »
Някъде пък четох за Змиеносеца,че 13тото съзвездие между Скорпи и Стрелец,КОЕТО ЛОГИЧНО ВКЛЮЧВА НАЙ-ВЕЧЕ РОДЕНИТЕ НА ГРАНИЦАТА МЕЖДУ ТЕЗИ ДВЕ ЗОДИИ!!!,че Змиеносецът нарочно е изтикан вън от зодиака-смятам,че това влияе и на характера му-той е гения,неразбран и отхвърлен от обществото,който се бори да докаже неистово своята правота и значимост.Той е и странен,напредничав,необясним,но винаги е интересна и удивителна личност.Наистина е с много силна интуиция,но не толкова силна,колкото е при Паяка.Паяка е феномен,такива са били Хитлер и Наполеон,например.Но Паяка определено може да бъде свързан с Дявола-той е изключително силна и опасна личност.Представяте ли си съюз-приятелство между двама типични представители на тези знаци?Не ви ли напомня на картинката от "Фауст"? :ph34r:  

*

АН

Загадката на Змиеносеца
« Отговор #26 -: Октомври 04, 2006, 06:40:19 pm »
Цитат
Някъде пък четох за Змиеносеца,че 13тото съзвездие между Скорпи и Стрелец,КОЕТО ЛОГИЧНО ВКЛЮЧВА НАЙ-ВЕЧЕ РОДЕНИТЕ НА ГРАНИЦАТА МЕЖДУ ТЕЗИ ДВЕ ЗОДИИ!!!,че Змиеносецът нарочно е изтикан вън от зодиака-смятам,че това влияе и на характера му-той е гения,неразбран и отхвърлен от обществото,който се бори да докаже неистово своята правота и значимост.Той е и странен,напредничав,необясним,но винаги е интересна и удивителна личност.Наистина е с много силна интуиция,но не толкова силна,колкото е при Паяка.Паяка е феномен,такива са били Хитлер и Наполеон,например.Но Паяка определено може да бъде свързан с Дявола-той е изключително силна и опасна личност.Представяте ли си съюз-приятелство между двама типични представители на тези знаци?Не ви ли напомня на картинката от "Фауст"? :ph34r:
изглежда, че си имаш впечатляващи лични наблюдения от въпросните знаци :)  

Загадката на Змиеносеца
« Отговор #27 -: Март 30, 2008, 05:31:55 am »
Zdraveite, interesno mi e vsichko tova, za koeto pishete i se opitvam saotvetno da si obqsnq razni neshta, no ne poznavam dobre materiqta i ne moga da si napravq complete samoanaliz  :rolleyes:  Rodena sam na 22.10.86 v 12 naobqd, mojete li da mi kajete dali imam podobni aspecti v natalnata si karta....10q 10q  :)  

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Загадката на Змиеносеца
« Отговор #28 -: Ноември 17, 2009, 09:58:26 am »
ееее , аз змиеносец ли съм? много си приличам с описанието..... ??? всъщност ,тук в тези гр. трябва да е слънцето или луната или мерка или венера? нали така?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #29 -: Април 21, 2010, 01:21:44 pm »
Змиеносец не се ли намира в съвпад с Галактическия център на 27 градуса в Стрелец?

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Април 21, 2010, 01:25:31 pm »
Змиеносец не се ли намира в съвпад с Галактическия център на 27 градуса в Стрелец?

не!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #31 -: Април 21, 2010, 01:27:53 pm »
Последно - от кой до кой градус на кои знаци се намира Змиеносец? Той е отделно съзвездие, обаче как да разберем дали имаме планети в Змиеносец!

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Април 21, 2010, 01:34:18 pm »
Този мистичен 13-ти знак с особена сила се "включва" в периода от 23 ноември до 8 декември включително. И понеже тогава Слънцето навлиза в знака Стрелец, земните характеристики на Змиеносеца в известна степен се застъпват с тези на Стрелец, чийто символ е митологичният кентавър и който се намира под покровителството на Юпитер /и Хирон/. Но има една забележителна особеност: в този период се раждат хора с много силен енергиен и магичен потенциал, т.е. сред Змиеносците се срещат много екстрасенси и ясновидци.
източник Лили .

п.п. върни се в началото и прочети поста на Лили! ;)