Здравей Гост

Новолуние на 22/02/2012г

• 143 Отговора
  • 19718 Прегледи
*

AH

• 2201
Re: Новолуние на 22/02/2012г
« Отговор #80 -: Февруари 23, 2012, 06:14:21 am »
но съм ограничила контактите до благоприятния минимум /и със сестра ми и с приятеля ми/. Тъжно, но няма как! Не ми се иска да си разрушим отношенията, заради тъпия Уран.

Предполага се, че тр.Сатурн ни прави дистанцирани и трезви по отношение на всичко друго, освен на преките аналогии на планетата и дома, които активира. Там ни прави пристрастни и търси дълбоко разбиране.

Не прибързвай с дистанцирането от близки, защото тр.Марс ще тръгне по някое време директно и ще наближи МЦ- на преден план ще излезе всякаква социална реализация:)

*

AH

• 2201
« Отговор #81 -: Февруари 23, 2012, 06:16:34 am »
да видим за другите неработещи дали ще проработи, че гледам няма индикации ;D

Някои казват, че удоволствието от работата е в право пропорционална зависимост от дистанцията с върховния главнокомандващ:)
Стела е с доста екипно Слънце, пък твоето Слънце обича да е шеф, най-малко на себе си:)
Как го усещаш тр.Сатурн в 10-ти в тая връзка?:)

*

Divna

• 2478
« Отговор #82 -: Февруари 23, 2012, 07:09:51 am »

Работя по въпроса.  :blink: Пълнолунието на 8 март е в съвпад с нат. Меркурий.  Надявам се, че ще жъна успехи от положения труд. :blink: А седмица след пълнолунието големия земен мунданен тригон (Юпитер,Венера-Плутон-Марс) е концентриран върху нат. Луна (действително очаквам да ми се изплати останалата част от една сума).
Следя с интерес предстоящите аспекти. Сякаш картата ми най-накрая започна да работи.  :blink:

Какви са предимствата на двойното гражданство?

http://www.searchgrid.org/index.php?lang=bg&id=24440

*

AH

• 2201
« Отговор #83 -: Февруари 23, 2012, 07:24:39 am »

Да поставим въпроса по друг начин тогава:)

Кои предимства, съобразно хороскопа в момента, смяташ да реализираш:)

*

Asol

• 4140
« Отговор #84 -: Февруари 23, 2012, 09:33:37 am »
Тези дни ми хрумна една идея и желание, които на този етап не знам как мога да осъществя.  :-\

*

AH

• 2201
« Отговор #85 -: Февруари 23, 2012, 09:51:12 am »
Тези дни ми хрумна една идея и желание, които на този етап не знам как мога да осъществя.  :-\

На мен да знаеш колко пъти са ми хрумвали идеи, които на съответния етап не съм могла да осъществя, или пък ако осъществя, са се оказвали пълен провал:)

Обаче на истинските идеи винаги им идва времето:)

А междувременно:) бездействащите ръце са играчки на дявола:) – така казват вярващите:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #86 -: Февруари 23, 2012, 09:59:51 am »
Докладвам - бях си пуснала CV почти без никакви очаквания за една работа, още преди 3 месеца и снощи ми се обадиха в 18 ч вечерта. Т'ва е - новолуние върху Венера упр 7 дом (по някой системи и 6, но не мога да гарантирам, защото 2-3 минути разлика в часа на раждане променят упр на домовете в натала ми). Другата седмица ще водим преговори, аз няма да се съглася да работя в офис, и понеже новолунието ми е в 4 дом, много се надявам, да се споразумеем, да си работя от вкъщи.  ;)

Да се отчета и аз, при мен новолунието даде подобен резултат като при Анабел, в същата сфера.
Предполагах, че тази лунация трябва да даде резултат, все пак попада близо до ІС и наталния Марс, но очаквах нещо свързано с дома по-скоро, то пък взе, че се прояви в отсрещната сфера.

Та преди 2 или 3 седмици бях на интервю в адвокатска фирма, бяха пуснали обява за сътрудник на половин работен ден. Трябваше да се обадят около 15 март, нямах големи очаквания. И преди малко ми звъннаха за второ интервю утре, спряли са се на моята кандидатура. Така че през март по някое време вече ще съм на работа, писна ми да съм затворник вкъщи (вкъщи работя), искам да съм сред хора, а и въобще от промяна в начина на живот се нуждая много силно.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #87 -: Февруари 23, 2012, 10:07:29 am »
Много се радвам, лили :)

« Отговор #88 -: Февруари 23, 2012, 10:11:15 am »
А междувременно:) бездействащите ръце са играчки на дявола:) – така казват вярващите:)

а бързодействащите на кой :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #89 -: Февруари 23, 2012, 10:14:05 am »

Предполагах, че тази лунация трябва да даде резултат, все пак попада близо до ІС и наталния Марс, но очаквах нещо свързано с дома по-скоро, то пък взе, че се прояви в отсрещната сфера.

Така че през март по някое време вече ще съм на работа

честито Лили и късмет! пак ли  почна да ти работи хороскопа :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #90 -: Февруари 23, 2012, 10:33:24 am »

Благодаря!  :blink:
Той от време на време се събужда, но зависи и в каква насока работи. Понякога събитията не са в синхрон с положителните очаквания, макар и да се говори много за ключовата роля на нагласата.

Изглежда, че при мен изчистването отвътре дава резултати и отвън.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #91 -: Февруари 23, 2012, 01:13:06 pm »

Да поставим въпроса по друг начин тогава:)

Кои предимства, съобразно хороскопа в момента, смяташ да реализираш:)

Дейности, свързани с 7ми, 9ти, 10 и 11 домове като за начало.  :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #92 -: Февруари 23, 2012, 06:41:57 pm »
да видим за другите неработещи дали ще проработи, че гледам няма индикации ;D

Някои казват, че удоволствието от работата е в право пропорционална зависимост от дистанцията с върховния главнокомандващ:)
Стела е с доста екипно Слънце, пък твоето Слънце обича да е шеф, най-малко на себе си:)
Как го усещаш тр.Сатурн в 10-ти в тая връзка?:)

шеф съм си ;D
но шефът ми не спира да ми подлива вода задкулисно и при всеки удобен случай
не знам кой наричаш върховния главнокомандващ

*

Stella

• 7765
« Отговор #93 -: Февруари 23, 2012, 06:55:33 pm »
Докладвам - бях си пуснала CV почти без никакви очаквания за една работа, още преди 3 месеца и снощи ми се обадиха в 18 ч вечерта. Т'ва е - новолуние върху Венера упр 7 дом (по някой системи и 6, но не мога да гарантирам, защото 2-3 минути разлика в часа на раждане променят упр на домовете в натала ми). Другата седмица ще водим преговори, аз няма да се съглася да работя в офис, и понеже новолунието ми е в 4 дом, много се надявам, да се споразумеем, да си работя от вкъщи.  ;)

Да се отчета и аз, при мен новолунието даде подобен резултат като при Анабел, в същата сфера.

Та преди 2 или 3 седмици бях на интервю в адвокатска фирма, бяха пуснали обява за сътрудник на половин работен ден. Трябваше да се обадят около 15 март, нямах големи очаквания. И преди малко ми звъннаха за второ интервю утре, спряли са се на моята кандидатура. Така че през март по някое време вече ще съм на работа, писна ми да съм затворник вкъщи (вкъщи работя), искам да съм сред хора, а и въобще от промяна в начина на живот се нуждая много силно.

БРАВО! Най-после! Хади де, най-сетне! надявах се на промени при теб! Много се радвам, Лили! Добре, че е Уран да ни подтиква към промени и да ни разчупва рутината. Аз мисля, че промяната при теб ще е за добро. Желая ти попътен вятър. :clap:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #94 -: Февруари 23, 2012, 07:01:33 pm »

Оста действа като цяло. Новолуние на К4 може да се тълкува и като промяна в начина и стила на живот, промени у дома. А това, да не прекарваш толкова време у дома си е доста голяма промяна.
Аз нали съм ви казвала, че съм се женила при тежки транзити в първи дом и съм забременявала с Плутон и пр. Луна в 11-ти дом?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #95 -: Февруари 23, 2012, 07:23:15 pm »

Благодаря!  :blink:
Той от време на време се събужда, но зависи и в каква насока работи. Понякога събитията не са в синхрон с положителните очаквания, макар и да се говори много за ключовата роля на нагласата.

Изглежда, че при мен изчистването отвътре дава резултати и отвън.

Юпитер ти е в 6-ти дом. новолунието в Риби ти е в близост до господаря на 6-ти дом - Марс.
А и Нептун смени знак. Обадили са ти се при сходящия секстил на Слънцето с Юпитер, който продължава и утре. Мисля, че това предложение ще бъде печелившо за теб. Аспектът е много благоприятен и вещае просперитет. Да беше нарочно си "поръчала"  елективна карта, нямаше да можем така да го докараме.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #96 -: Февруари 23, 2012, 07:40:53 pm »
БРАВО! Най-после! Хади де, най-сетне! надявах се на промени при теб! Много се радвам, Лили! Добре, че е Уран да ни подтиква към промени и да ни разчупва рутината. Аз мисля, че промяната при теб ще е за добро. Желая ти попътен вятър. :clap:

Благодаря, Стела!  :blink:

Надявам се да не е като онази служебна промяна от началото на лятото, тогава също имаше подобна прогресия ("динена кора") - прогр. Луна в тригон с прогр. Юпитер в Близнаци, сега има секстил с Нептун. Дано не се филмирам.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #97 -: Февруари 23, 2012, 07:50:23 pm »
Лили,  вместо астро,ще ни даваш юридически съвети :mellow:тр.Юпитер през 7 -ще се реализира

*

Lillie

• 30532
« Отговор #98 -: Февруари 23, 2012, 07:58:11 pm »
А, не, не е юридическа длъжността, просто им трябва човек с чужд език. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #99 -: Февруари 23, 2012, 08:06:41 pm »
Да беше нарочно си "поръчала"  елективна карта, нямаше да можем така да го докараме.

Второто интервю е утре от 14 ч, не ми се струва лоша картата. Луната тъкмо ще е излязла от сянката на новолунието, от утре е в Овен.  :blink:

Днес изпаднах в еуфория, предвкушавайки предстоящата промяна, и изхарчих сума ти пари за гримове. При транзитна Луна върху натална Венера или в дните около венерино завръщане правя безумни шопинг обиколки и започвам да харча първосигнално, не мога да си набия спирачки.  :-[

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.