Докладвам - бях си пуснала CV почти без никакви очаквания за една работа, още преди 3 месеца и снощи ми се обадиха в 18 ч вечерта. Т'ва е - новолуние върху Венера упр 7 дом (по някой системи и 6, но не мога да гарантирам, защото 2-3 минути разлика в часа на раждане променят упр на домовете в натала ми). Другата седмица ще водим преговори, аз няма да се съглася да работя в офис, и понеже новолунието ми е в 4 дом, много се надявам, да се споразумеем, да си работя от вкъщи. 
Да се отчета и аз, при мен новолунието даде подобен резултат като при Анабел, в същата сфера.
Предполагах, че тази лунация трябва да даде резултат, все пак попада близо до ІС и наталния Марс, но очаквах нещо свързано с дома по-скоро, то пък взе, че се прояви в отсрещната сфера.
Та преди 2 или 3 седмици бях на интервю в адвокатска фирма, бяха пуснали обява за сътрудник на половин работен ден. Трябваше да се обадят около 15 март, нямах големи очаквания. И преди малко ми звъннаха за второ интервю утре, спряли са се на моята кандидатура. Така че през март по някое време вече ще съм на работа, писна ми да съм затворник вкъщи (вкъщи работя), искам да съм сред хора, а и въобще от промяна в начина на живот се нуждая много силно.