ако адреналина ти е в повече,имам мотика и лозенце, да помогнеш колкото можеш :mellow:
Цитат на: strelicka в Февруари 24, 2012, 09:28:31 pmако адреналина ти е в повече,имам мотика и лозенце, да помогнеш колкото можеш :mellow:я, колко подходящ практичен подход - само остава да улучиш човека
Цитат на: AH в Февруари 25, 2012, 05:58:15 amЦитат на: strelicka в Февруари 24, 2012, 09:28:31 pmако адреналина ти е в повече,имам мотика и лозенце, да помогнеш колкото можеш :mellow:я, колко подходящ практичен подход - само остава да улучиш човека излишната марсова енергия,вместо да се конфронтираш,да се дракаш,спориш,вдигаш скандали и рушиш, може да се изразходи полезно в тежък физически труд ,пък и плодове ще даде, видими
Moят прог. Марс като е в стрелец, енергията си във воаяжи и философстване ли да я изразходвам?
След няколко години прогр. Марс влиза в Риби. Сигурно цялата си енергия ще хвърля в мечтания за добро здраве (К6 в Овен) и за работа в къщи (Марс в 4ти дом). :blink:
То от една страна така, но от друга – не е точно нашия случай с Кайли и с Марс в Рак:)
Цитат на: Divna в Февруари 25, 2012, 02:16:43 pmСлед няколко години прогр. Марс влиза в Риби. Сигурно цялата си енергия ще хвърля в мечтания за добро здраве (К6 в Овен) и за работа в къщи (Марс в 4ти дом). :blink:A може да имаш ателие (риби) у дома (4 дом) и да твориш ежедневно (6 дом). :blink:
Току що във фейса лайкнах страницата:ИДВА МИ ДА ЗАРЕЖА ВСИЧКО И ДА СТАНА ПРИНЦЕСА :rolleyes:
strelicka, в тоя смисъл аз мога да ти свърша работа
И аз съм насреща. Марс в Телец има някакъв атавистичен вкус към пръстта. Но ще трябва да се примириш и на някое технологично нововъдение на лозето ти, щото си е мързелив, а и трябва на съвпада Меркурий/Уран да намеря работа, иначе не ме оставя на мира .
Цитат на: AH в Февруари 25, 2012, 10:04:59 amТо от една страна така, но от друга – не е точно нашия случай с Кайли и с Марс в Рак:) Току що във фейса лайкнах страницата:ИДВА МИ ДА ЗАРЕЖА ВСИЧКО И ДА СТАНА ПРИНЦЕСА :rolleyes: