Здравей Гост

един поглед ....

• 11 Отговора
  • 1541 Прегледи
*

elfidka

• 3129
един поглед ....
« -: Февруари 17, 2012, 05:07:43 pm »
Момичета, ако имате време нека погледнем тези две карти  и какво се случва между тях. Момчето ми е близко и говори за брак с момичето. А бе не им ли е много рано на тези деца. ......   :19:
Днес ме пита виждам ли брак в нейната карта ...А вие виждате ли брак ?
Пускам картите, ще съм ви много благодарна, да не го объркам детето.....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
Re: един поглед ....
« Отговор #1 -: Февруари 17, 2012, 05:11:13 pm »
На нея може и да й е рано с тоя Сатурн в 7 дом и три планети в Близнаци, но момчето е влюбчиво доста и се влияе от настроенията на партньорките, много е сетивно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #2 -: Февруари 17, 2012, 05:14:33 pm »
На нея може и да й е рано с тоя Сатурн в 7 дом и три планети в Близнаци, но момчето е влюбчиво доста и се влияе от настроенията на партньорките, много е сетивно.
И аз мисля така, за нея , но за момчето има такава вероятност след около 2-3 години. Лили ти какво мислиш ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Февруари 17, 2012, 05:21:38 pm »
Прогностиките им нямам възможност да разгледам, но и наталните карти говорят.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #4 -: Февруари 17, 2012, 05:29:58 pm »
Тя има транзитен Уран в 7-ми дом. може и да се ожени.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Papy

• 4343
« Отговор #5 -: Февруари 17, 2012, 05:52:35 pm »
според мен ще се разминат- дано де- не са това, което другия търси

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #6 -: Февруари 17, 2012, 05:57:37 pm »
Сатурн в 7-ми дом понякога се жени и млад...от личен опит го казвам (също с 3 планети в близнаци)  ;) като дойде сляпата неделя..и давай...А и като гледам с тоя транзитен Уран...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #7 -: Февруари 17, 2012, 05:59:30 pm »
Може ли да напишеш коя карта на кого е и защо картите са 3.
1 вата е на девойката
2-рата на момчето
3-тата е композита им
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #8 -: Февруари 17, 2012, 06:01:11 pm »
според мен ще се разминат- дано де- не са това, което другия търси

А бе той е в голяма еуфория... направо се плаша. лошото е че живее в чужбина, а тя е в БГ. Ще си идва след месец и да не стане белята....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #9 -: Февруари 17, 2012, 06:01:59 pm »
Сатурн в 7-ми дом понякога се жени и млад...от личен опит го казвам (също с 3 планети в близнаци)  ;) като дойде сляпата неделя..и давай...А и като гледам с тоя транзитен Уран...

Сатурн е в Овен....бързата работа...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Papy

• 4343
« Отговор #10 -: Февруари 17, 2012, 06:09:51 pm »
ми като гледам и при двамата няма много силни индикации за развод - не съм се задълбочавала много де
пък тия двамата ако се вземат няма дълго да се понесат - сатурна на ники ще учителства над момиченцето- а тя с толкова близнаци- няма да го изтрае-пък и плутон съвпад с меркурий не е толкова яко- като се скарат няма лесно да се помиряват
според мен цялата каша идва от това, че хубаво си говорят- и точно като се срещат ще почнат разминавките- стига да имат време да се срещат

*

elfidka

• 3129
« Отговор #11 -: Февруари 17, 2012, 06:16:54 pm »
ми като гледам и при двамата няма много силни индикации за развод - не съм се задълбочавала много де
пък тия двамата ако се вземат няма дълго да се понесат - сатурна на ники ще учителства над момиченцето- а тя с толкова близнаци- няма да го изтрае-пък и плутон съвпад с меркурий не е толкова яко- като се скарат няма лесно да се помиряват
според мен цялата каша идва от това, че хубаво си говорят- и точно като се срещат ще почнат разминавките- стига да имат време да се срещат

Много си права...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева