Здравей Гост

Аспекти между Марс и Сатурн

• 60 Отговора
  • 11386 Прегледи
Re: Аспекти между Марс и Сатурн
« Отговор #40 -: Февруари 25, 2012, 09:04:48 pm »
Имам Хирон (в Телец) в 3-ти и от масажите ми засега недоволни няма (правя ги само на много близки хора, ако ме разбирате какво имам предвид). ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #41 -: Февруари 25, 2012, 09:21:52 pm »
При мен аспектът е куинсконс. Сатурн е У2, а Марс - У4. Ползвам малък наем от наследствено жилище, но го деля с други наследници, единия, от които е брат ми  и не заслужава да получава 1/3 защото ние със сестра ми сме на квартира, а той - не! Вероятно след като си намери сигурна работа ще поставя въпроса. Ама със сатурн в 3-ти дом в тригон с нептун, който е У3 - едва ли ще го направя! Сатурн в 3-ти дом ми налага ангажимент към братя и сестри. Мам*а му!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #42 -: Февруари 26, 2012, 03:04:16 pm »
Сатурн в 3-ти дом ми налага ангажимент към братя и сестри. Мам*а му!
не си спомням къде из нета четох, за Сатурн в 3,У12 предполага ангажимент към братя,сестри - инвалиди,или аутсайдери за който се грижим,помагаме им,подкрепа .
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #43 -: Февруари 26, 2012, 04:40:51 pm »
При мен аспектът е куинсконс. Сатурн е У2, а Марс - У4. Ползвам малък наем от наследствено жилище, но го деля с други наследници, единия, от които е брат ми  и не заслужава да получава 1/3 защото ние със сестра ми сме на квартира, а той - не!
напротив- за родителите ви сте еднакво деца, така че наследеното от тях трябва да е по равно, независимо кой как си е устроил живота, освен ако брат ви живее в жилище на вашите родители или те са му помогнали да го закупи, тогава ще е справедливо да ви отстъпи неговия дял от наема

Брат ми живее в наследственото ни жилище, а в другата част има наематели, наема от която си поделяме на три. Аз и сестра ми живеем под наем. А той не плаща наем. Майка ни искаше съвсем да ни лиши от наследство /като "продаде" жилището на брат ми/, но в последният момент преди смъртта си се разколеба и скъса договора. Не ми обяснявай кое е напротив!
« Последна редакция: Февруари 26, 2012, 04:47:40 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

AH

• 2201
« Отговор #44 -: Февруари 26, 2012, 06:05:37 pm »
Майка ни искаше съвсем да ни лиши от наследство /като "продаде" жилището на брат ми/, но в последният момент преди смъртта си се разколеба и скъса договора.

а уж Юпитер в 8 и Луна в общо взето добро космично състояние.

освен да набедим за белята пак квадрата между Марс и Юпитер. Според древните, планета в дом често е по-важна от управителя.

*

abroad

• 2187
« Отговор #45 -: Февруари 26, 2012, 06:09:17 pm »

взе ми го от устата ;D
Небесна, според съвсем скромното ;D ми мнение АС не е Стрелец
« Последна редакция: Февруари 26, 2012, 06:13:31 pm от abroad »

*

Stella

• 7765
« Отговор #46 -: Февруари 26, 2012, 06:14:34 pm »
Майка ни искаше съвсем да ни лиши от наследство /като "продаде" жилището на брат ми/, но в последният момент преди смъртта си се разколеба и скъса договора.

освен да набедим за белята пак квадрата между Марс и Юпитер. Според древните, планета в дом често е по-важна от управителя.

Ами, ако майката е по ИЦ - управителят му Марс прави квадрат с Юпитер на К8 /Юпитер е У1/.
Но, така или иначе, това си съществуваше само като заплаха. Не успя да се случи. По принцип връзка между 1-4-8 домове или техните управители е показател за получаване на наследство. Това, че аспектът е квадратура показва, че ще стане по трудния начин.

*

Stella

• 7765
« Отговор #47 -: Февруари 26, 2012, 06:15:21 pm »

взе ми го от устата ;D
Небесна, според съвсем скромното ;D ми мнение АС не е Стрелец

Глупости! Часът е взет от общината, а куспидата е на 19-тия градус. да има разлика 5-10 минути пак е Стрелец. Я, прочети по-горе какво писах на АН.

Аз ако искам, още сега ще си вдигна чукалата и ще се нанеса там и никой копче няма да ми каже, защото имам право да се ползвам от наследството си. Но не искам да го правя по ред други съображения.
« Последна редакция: Февруари 26, 2012, 06:23:14 pm от Stella »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #48 -: Февруари 26, 2012, 06:19:53 pm »
Родителите са по ИС, дори да не е конкретно майката. А Марс, където е, има съвсем слаб интерес към Юпитер - само "термален". Синовната обич и грижа изглежда е в по-голямо количество тук.  Тоест от Юпитер към родата, а не наопъки ;)
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #49 -: Февруари 26, 2012, 06:23:45 pm »
Брат ти по-голям ли е от теб, Стела?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #50 -: Февруари 26, 2012, 06:24:42 pm »
Родителите са по ИС, дори да не е конкретно майката. А Марс, където е, има съвсем слаб интерес към Юпитер - само "термален". Синовната обич и грижа изглежда е в по-голямо количество тук.  Тоест от Юпитер към родата, а не наопъки ;)

Ами, аз с бащиното си наследство съм нямала проблеми и затова го броя по МЦ - Везните и Венерата в Риби.

*

Stella

• 7765
« Отговор #51 -: Февруари 26, 2012, 06:26:31 pm »
Брат ти по-голям ли е от теб, Стела?

не, той е от втория брак на майка ми и няма нищо общо с нейните простотии, момчето. тя много го манипулираше. Слава Богу, че не си развалихме взаимоотношенията. Една лоша дума не сме си казали. Той е зодия Стрелец.

*

AH

• 2201
« Отговор #52 -: Февруари 27, 2012, 05:49:41 am »
Ами, ако майката е по ИЦ - управителят му Марс прави квадрат с Юпитер на К8 /Юпитер е У1/.
Но, така или иначе, това си съществуваше само като заплаха. Не успя да се случи. По принцип връзка между 1-4-8 домове или техните управители е показател за получаване на наследство. Това, че аспектът е квадратура показва, че ще стане по трудния начин.

В случая можем да се обърнем пак към древните и една стара наша дискусия.
Не че е важно да подкрепя с факти от собствения ти живот и хороскоп изказванията си:))) Но нали търсим по-дълбоко разбиране.

6-ти, 8-ми, 12-ти дом са „затворени“, „изолирани“ и намаляват силата на планетите за добро или зло. В случая си малко „изолирана“ и ощетена от към аналогиите на Юпитер в 8-ми дом, както и му е намалена малко силата. /тук се чудя защо древните по принцип са дали най-малко сила на бенефиците – Венера и Юпитер, но е друг въпрос/

И пак към класиката – Юпитер, в каквато и конфигурация да е, дава компенсации. 
За случая излиза, че дори в нещо да си ощетена,  ти или децата ти, по отношение на наследство, по друга линия, но пак за наследство, ще получите компенсация.

*

AH

• 2201
« Отговор #53 -: Февруари 27, 2012, 06:01:11 am »

взе ми го от устата ;D

Написах нещо на Стела за Юпитер и се сетих за Кайли и за теб:)
Та с Юпитер във втори дом, вие имате късмета да не се тревожите много за едно от най-важните неща в земния живот:)

« Отговор #54 -: Февруари 27, 2012, 08:02:26 am »

6-ти, 8-ми, 12-ти дом са „затворени“, „изолирани“ и намаляват силата на планетите за добро или зло. В случая си малко „изолирана“ и ощетена от към аналогиите на Юпитер в 8-ми дом, както и му е намалена малко силата. /тук се чудя защо древните по принцип са дали най-малко сила на бенефиците – Венера и Юпитер, но е друг въпрос/

И пак към класиката – Юпитер, в каквато и конфигурация да е, дава компенсации. 
За случая излиза, че дори в нещо да си ощетена,  ти или децата ти, по отношение на наследство, по друга линия, но пак за наследство, ще получите компенсация.

и със Венера в Скорпи и Юпитер в Телец ли сходно положението като с Юпитер в 2 и Венера в 8 :rolleyes:

*

abroad

• 2187
« Отговор #55 -: Февруари 27, 2012, 08:49:45 pm »
Та с Юпитер във втори дом, вие имате късмета да не се тревожите много за едно от най-важните неща в земния живот:)

хм, да не се тревожа - не съвсем :blink:
ако говорим да не умра от глад - може ;D

като те прочетох сутринта цял ден ми се въртя и в края му преди да си тръгна от работа така странно се обърнаха джобовете (иначе дълбоки), че се изсипаха няколко (3) от големите монетки в тоалетната чиния ;D . за първи път ми е да се случва

*

AH

• 2201
« Отговор #56 -: Февруари 28, 2012, 06:01:46 am »
и със Венера в Скорпи и Юпитер в Телец ли сходно положението като с Юпитер в 2 и Венера в 8 :rolleyes:

Има резон заради мунданност, но ти кажи как е.

*

AH

• 2201
« Отговор #57 -: Февруари 28, 2012, 06:02:47 am »
цял ден ми се въртя и в края му преди да си тръгна от работа така странно се обърнаха джобовете (иначе дълбоки), че се изсипаха няколко (3) от големите монетки в тоалетната чиния ;D . за първи път ми е да се случва

Не знаеме дали е добър или лош знак, но Вселената ни дава някакви сигнали. Най-малко сме в синхрон с нея.
Какво стана с колата?

« Отговор #58 -: Февруари 28, 2012, 08:10:09 am »

Има резон заради мунданност, но ти кажи как е.
не си оплаквам,Господ гледа :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #59 -: Февруари 28, 2012, 08:21:06 am »
цял ден ми се въртя и в края му преди да си тръгна от работа така странно се обърнаха джобовете (иначе дълбоки), че се изсипаха няколко (3) от големите монетки в тоалетната чиния ;D . за първи път ми е да се случва

Не знаеме дали е добър или лош знак, но Вселената ни дава някакви сигнали. Най-малко сме в синхрон с нея.
Какво стана с колата?

дадох едни пари и си реших проблема ;D, но парите се върнаха под друга форма
остана един друг проблем, породен от снеговете, но мога да го отложа засега - ще изчакам да си отиде зимата и ще си поговоря със застрахователите ;D

между другото първоначално колата влезе в сервиз за едно, пък то изскочи друго - далеч по-съществено, на което ако не беше обърнато внимание двигателят си заминаваше, всъщност само още два-три дни в движение и ...нов двигател