Здравей Гост

8-ми дом

• 69 Отговора
  • 7727 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: 8-ми дом
« Отговор #60 -: Февруари 23, 2012, 08:12:09 pm »
ами с този човек е чужденец ..не сме се чували от известно време, не знам какво става с тия взаимоотношения :rolleyes: много е объркано и аз изхождам от това, че съм свободна ;) Ами чужбина- там съм имала и обучения, и по- дълги застоявания,сравнително често излизам за по- кратки пътувания в момента, работата е свързана с чужденци, гаджета чужденци......и те такива :-[
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #61 -: Февруари 23, 2012, 08:25:27 pm »
тр.сатурн като влезе в скорпи ще активира Луна ,У5,Венера У8,Мерка У7,Нептун У1, Юпитер УМС, да ти смени статуса,може и по-сериозна връзка да ти донесе
пък по нататък прогр. Слънце като застане на Асц. и активира 1-7 , да имаш предложение по 7, или бизнес партньорство ,кой знае
« Последна редакция: Февруари 23, 2012, 08:29:30 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #62 -: Февруари 23, 2012, 08:34:59 pm »
...ще напиша, ако има развитие:)

Права си за всичко, което предположи за досегашните неща- надявам се така да се наредят нещата и за вбъдеще... :-[
« Последна редакция: Февруари 23, 2012, 09:28:24 pm от zikovu »

*

Divna

• 2478
« Отговор #63 -: Февруари 23, 2012, 09:36:22 pm »
Разбира се.

Погледнете ;)

http://prikachi.com/images/723/4437723o.gif

Wow, прогресивно новолуние на АЦ след около 4ри години.  ;D И какви хубави аспекти ще хвърли към управителите на 5ти, 9ти, 2ри ...  :blink:

В момента Плутон те прави съвършенна.  ;) Шлайфа те, за да станеш като ценен диамант след няколко години. Щастливка си, че на млади години преминава през светилата ти, защото на по-късен етап промяната би била значително по-трудна, особено пък що се отнася до планети в Козирог.

В коя сфера работиш? С този радикс направо си за тайните служби.  ;)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #64 -: Февруари 23, 2012, 09:46:51 pm »
ами да..овена на втори, марс в 8ми и тва слънце 12ти и аз съм си го мислила:)

аналитична ми е професията, изразява се се в сформирането на концепции, стратегии...работя в екипа, които от сянката...определя до някъде политиката за нещата- разбирате ме...

*

Divna

• 2478
« Отговор #65 -: Февруари 23, 2012, 09:56:45 pm »
Razbiram.  :blink:

Ima6 hubava karta. Move6 da se spravq6 s otgoworni zada4i i da raboti6 v sqnka sy6to.  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #66 -: Февруари 24, 2012, 07:34:16 am »
Мерси Дивна :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #67 -: Февруари 24, 2012, 07:58:07 am »
С 5 планети в 10-ти дом няма как професията да не бъде популярна и на прицела на общественото внимание, в никакъв случай тайна. Слънцето в 12-ти дом не е достатъчно, макар да е У6, но Юпитер, който управлява МЦ е в 10-ти дом. Управителите на асцендента също са в 10-ти дом. За профеионална реализация гледам управителите на 6-ти, 10-ти и 1-ви дом и донякъде 2-ри дом.

Много усилия и стремеж за усъвършенстване ще имаш с тези заточени планети-управители на 6-ти и 10-ти дом. При това управителят на МЦ - Юпитер е в заточение както по знак, така и по дом. Нищо няма да получаваш даром от съдбата в тези сфери, но пък силния стелиум в 10-ти ще те тегли към себереализация. Успех!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #68 -: Февруари 24, 2012, 10:07:15 am »
Мерси Стела!
Точно така е- работя доста усърдно, ако съм стигнала до някъде в работата си, дължа всичко на себе си и на труда си- нищо даром не съм получила. Всичко при мен относно работата е било стечение на обстоятелствата, а не- връзки, контакти и приятелства. Не съм от тези късметлии, аз съм трудовак  ;D

Работата ми не е тайна, но не съм и на преден план или "в светлината на прожекторите" ;)

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...