Интересно ми е някаква промяна в отношението си към света преживя ли?
Със сигурност има такава, но смяната е доста далечна в годините назад и това ще се дължи и на още фактори във времето, за да ти кажа категорично "от него е".
Проверих обаче на събитийно как е. И точно, когато минава в Рак, има промяна на местожителство, в нов, по-голям дом. Юпитер упр.2ри, но и 4ти-Риби. Прогр.Ац в този период още не е в Стрелец, това се случва две години по-късно.
А Юпитер е в 8ми, Близнаци. Наблюденията са ми, че действието и после си е било характерно за натален, диспозитор му е в 10 дом, често две работни места, доходи от тях са си били нещо нормално. Така, че няма трайна тенденция на заличаване на основата да го наречем, може би нещо в добавка оцветява.
Или щото са си двамца по рождение, единият остана, другият избяга да се кефи екзалтиран.
Мисля, че няма да мине незабелязан и при теб, може би ще даде отражение на възможностите, които те касаят лично/упр. прогр. ац, ще ги разшири и съчетае с водолейски методи и шанс на нови хоризонти да се реализират, съвсем извадено от цялото, разбира се, без да ти познавам картата и актуалното й състояние.