Здравей Гост

Опозицията - среща със себе си чрез другите

• 162 Отговора
  • 31905 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Опозицията - среща със себе си чрез другите
« Отговор #80 -: Февруари 25, 2012, 06:14:31 pm »
Ми то смее ли вече някой да пише. Представям си Hm среща пред блока съседка:
Hm: здрасти, на къде си тръгнала?
Съседка: а, до магазина, че трябва да сготвя нещо
Hm: сигурно през бременноста не си се хранила достатъчно
Съседка: а, как, качих 30 кг-много ядях
Hm: най-вероятно майка ти като е била бременна с тебе, се е скарала с баща ти и той я е изгонил от къщи. Затова сега ти компенсираш
Съседка: ами те майка и татко много добре се разбират...
Hm: в такъв случай ти ще заемеш компенсираща позиция спрямо мъжа си и децата. Това говори за много планети в 12 дом
Съседка: ама ние нали живеем на 3-я етаж, 10 апартамент...?
Hm: това обяснява защо не се разбирате със съседите-все едните искат да доминират над другите...
И т.н. и т.н.

Papy  :rolf: :clap:, за това мила нямаш приятелки, хаплив ти е хуморът (на мен ми харесва, но Луната ми е мъжка, в тригон с Мерк и Уран ми е в 1 дом....) ;)

И моята Луна е в Стрелец и е в тригон с Меркурий.

А Уран не ми е в 1-ви дом, но ми е мажорно неаспектиран и управлява ъглов дом и затова ми действа много силно.

:blink: Знаем, на твоята Луна цяла тема почти посветихме.  ;) Ми, да правим клуб Огнени Луни  :P.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Stella

• 7765
« Отговор #81 -: Февруари 25, 2012, 06:20:25 pm »
Хуморът на Папи е супер интересен и освен това съответства на реалността, хич даже не е преувеличен. Освен това е оригинален. Едва ли, приятелките биха избягали далеч, ако им се поднесе информацията по този забавен начин.   ;D

Хело, все забравяш да споменеш факта, че огнената ти Луна е в съвпад с Нептун. Това я модифицира по един доста силен начин.  ;)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Asol

• 4140
« Отговор #82 -: Февруари 25, 2012, 06:25:34 pm »
И кое му е дебелашкото на хумора на  Papy в случая ?! Някой са толкоз префинени та чак фалшиви и нагарчат в опитите си да изиграят ролята на добрия, възпитан, Ентелигентен самарянин за пред обществото.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #83 -: Февруари 25, 2012, 06:30:25 pm »
Хуморът и наистина е изключително точен и саркастичен. Дори се чудех Меркурий как е поставен, и определено Марс в близнаци (ако съм разбрала правилно) дава тази окраска на бързо мислене, интелектуалност и идейност.

Определено сред моите приятелки (преобладават Венери във водни знаци)този хумор не би се възприел.  ;) Но водата има свойството, да не ги казва нещата направо, но така да те омотае и отмъсти, че после няма да се досетиш, от къде ти е дошло..... и при мъжете и при жените, съм го наблюдавала това. 

« Отговор #84 -: Февруари 25, 2012, 06:32:17 pm »
И аз съм със стрелешка Луна, но в съвпад с Уран. При мен акцентът е друг. Сещам се за един мъж с Луна в Стрелец в съвпад с Нептун. Артист е.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #85 -: Февруари 25, 2012, 06:35:39 pm »
Хело, отдавна си мисля, че трябва да започне да се занимава с нещо артистично, там ще има ПЪЛЕН контрол.  ;) Защото всеки артист знае най-добре, и никой не го разбира правилно  ;D.

*

Stella

• 7765
« Отговор #86 -: Февруари 25, 2012, 06:39:15 pm »
И аз съм със стрелешка Луна, но в съвпад с Уран. При мен акцентът е друг. Сещам се за един мъж с Луна в Стрелец в съвпад с Нептун. Артист е.

За това трябват и други акценти. Само Луна/Нептун не стига. Трябва да обичаш да си в светлината на прожекторите. Актьорите имат доста лъвски акцент - Венера или Луна.
Трябва да можеш да се вживяваш. Не съм видяла телета актьори, още повече с Мерк в Телец. Те пробиват в крюкарските хроники - събират инфо за личния живот на хората и после я изтипосват в медиитиите. Като Венетка Райкова. Хахаха! Класифицират "жълта" информация.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #87 -: Февруари 25, 2012, 06:43:43 pm »

Не съм видяла телета актьори, още повече с Мерк в Телец. Те пробиват в крюкарските хроники - събират инфо за личния живот на хората и после я изтипосват в медиитиите. Като Венетка Райкова. Хахаха! Класифицират "жълта" информация.

Защо точно Телците?

Наистина Венета Райкова и Миглена Ангелова са зодия Телец. Но се чудя защо точно Телците. Какво ги кара да се занимават с клюки?

Сега търсих във форума и прочетох, че Венета Райкова има съвпад на Слънце с Меркурий в Телец.

И Миглена Ангелова има Меркурий в Телец, но не е в съвпад със Слънцето.
« Последна редакция: Февруари 25, 2012, 06:51:21 pm от Hm »

*

Stella

• 7765
« Отговор #88 -: Февруари 25, 2012, 06:58:33 pm »
Имам предвид Меркурий в Телец. Може да са и зодия Близнаци. Знаете, че Меркурий не се отдалечава повече от 30 градуса от Слънцето.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #89 -: Февруари 25, 2012, 07:03:47 pm »
Имам предвид Меркурий в Телец. Може да са и зодия Близнаци. Знаете, че Меркурий не се отдалечава повече от 30 градуса от Слънцето.

Те и двете имат Меркурий в Телец.

Знам, че клюките са по Меркурий и по Близнаци. Но защо точно Меркурий в Телец да се свързва с това?

*

Stella

• 7765
« Отговор #90 -: Февруари 25, 2012, 07:12:35 pm »

Знам, че клюките са по Меркурий и по Близнаци. Но защо точно Меркурий в Телец да се свързва с това?

Забелязала съм, че хората с Меркурий в Телец се ровят в личния живот на хората, интересуват се от интимни подробности и са много настоятелни в получаването на информация. ти го гониш през вратата, той влиза през прозореца. И разпространяват клюки - банкови сметки, кредитни карти, на коя мъжа и колко палта и е купил, кой се оженил, кой се развел, защо се развел и т.н. - светски хроники. Иначе Близнаците са си първи разпространители на информация от всякакъв род. Но Меркурий в Телец има интерес към пикантните клюки от личния живот на хората, особено към това кой как живее, с колко мъже и какви материални придобивки има. "Я, кажи сега ти тука колко палта купи на любовницата си?", "Я, кажи, кажи, той ли ти купи колата?"

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #91 -: Февруари 25, 2012, 07:14:46 pm »

Забелязала съм, че хората с Меркурий в Телец се ровят в личния живот на хората, интересуват се от интимни подробности и са много настоятелни в получаването на информация. ти го гониш през вратата, той влиза през прозореца. И разпространяват клюки - банкови сметки, кредитни карти, на коя мъжа и колко палта и е купил, кой се оженил, кой се развел, защо се развел и т.н. - светски хроники. Иначе Близнаците са си първи разпространители на информация от всякакъв род. Но Меркурий в Телец има интерес към пикантните клюки от личния живот на хората, особено към това кой как живее, с колко мъже и какви материални придобивки има.

Дали това е, защото Телците са силно заинтересувани от материалните притежания и плътските удоволствия?

*

Anabell

• 2022
« Отговор #92 -: Февруари 25, 2012, 07:25:32 pm »
Или просто нямат ВИЖДАНЕТО за нещо повече, освен за най-битовото, което тъй или иначе всеки преживява.

Представям си Меркурий във Водолей, да се интересува от такива неща, НИКОГА. Мерк-ът все пак ни е даден, за да се справяме с ежедневните ситуации - и затова и в Дева екзалтира. Мерк в Козирог дава наистина забележителни администратори по мои наблюдения.

Все пак, за да си добър журналист, да коментираш по-важни обществени теми, ти трябва изключителен интелект, наблюдателност, и способност да обработваш огромно количество информация и да ти "хрумва" на момента, да го имаш това качество. Имам приятелка журналистка с Венера в Близнаци и наистина се справя добре и и харесва.

*

Stella

• 7765
« Отговор #93 -: Февруари 25, 2012, 07:37:52 pm »
Все пак, за да си добър журналист, да коментираш по-важни обществени теми, ти трябва изключителен интелект, наблюдателност, и способност да обработваш огромно количество информация и да ти "хрумва" на момента, да го имаш това качество. Имам приятелка журналистка с Венера в Близнаци и наистина се справя добре и и харесва.

Да, а знакът Телец мрази да мисли, не обича резките движения, в т.ч. на мозъчната кора, особено, когато Меркурий е там. Ти забележи само какви въпроси задават, свързани с това "кое колко пари му струва" на събеседника. Няма как да избягаш от характеристиките на знака-материалистичен е. Аз имах един опит да заформя връзка с Телец - Слънце, Меркурий и Венера там, е не се получи. не можах да го изтърпя, макар да беше с титла "доктор" момчето, демек Ентелигентен и от професорски род. И светилата ми във 2-ри дом не ми помогнаха. Той само за коли, къщи и пари говореше. Представи си как се отразява това на един Водолей.

*

Asol

• 4140
« Отговор #94 -: Февруари 25, 2012, 08:12:59 pm »
Стела, сега остава да кажеш, че парите не те интересуват, нито къщите.  ;D 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #95 -: Февруари 25, 2012, 08:23:57 pm »
Доста клюкарски Меркове във Водолей познавам и то на тема битовизми. Ама за тия, които познавам, важи поговорката "гладна кокошка просо сънува", сигурно затова се превръща в тема на разговор.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #96 -: Февруари 25, 2012, 08:36:31 pm »
Познавам един бъдещ доктор с анаретна и мажорно неаспектирана Венера в Телец. Момчето си държи на материалната страна на нещата и т'ва си е. ;D Постът ми не е с цел да засегна тронова Венера, просто се шегувам.

*

Stella

• 7765
« Отговор #97 -: Февруари 25, 2012, 08:40:02 pm »
Стела, сега остава да кажеш, че парите не те интересуват, нито къщите.  ;D

Е, не няма да го кажа. Всеки се интересува от СВОИТЕ си неща в материален аспект. Не се интересуавм от ЧУЖДИТЕ. Нито ги певръщам в обект на разговор. Нито разпитвам хората колко палта им е купил съпруга им, и колко коли са им подарили любовниците им. Ти май не ме разбра! Чуждите принадлежности не са ми доминантна тема на разговор.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #98 -: Февруари 25, 2012, 08:40:43 pm »
Венера в Телец цени комфорта, същото мога да кажа за Луна в Телец и Марс в Телец. Поне тези, които аз познавам, иначе винаги могат да се намерят изключения.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #99 -: Февруари 25, 2012, 08:42:44 pm »
Венера в Телец цени комфорта, същото мога да кажа за Луна в Телец и Марс в Телец. Поне тези, които аз познавам, иначе винаги могат да се намерят изключения.

Говорим за Меркурий в Телец и класифицирането и разпрострарняването на "жълта" информация в стил Венета Райкова и Миглена Ангелова.

Цитат
"Я, кажи сега ти тука колко палта купи на любовницата си?", "Я, кажи, кажи, той ли ти купи колата?"