Здравей Гост

Опозицията - среща със себе си чрез другите

• 162 Отговора
  • 31927 Прегледи
*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
Re: Опозицията - среща със себе си чрез другите
« Отговор #160 -: Февруари 20, 2014, 02:22:50 pm »
аз имам 2 опозиции в натала Марс - Слънце , която на моменти я осъзнавам ... като се запали огъня съм неконтрулируема, но се научих да си седя на дупето и да си повтарям "спокойно Марс е виновен"  ;D ;D ;D ;D
а за другата ми опозиция Луна (телец 4 дом) - Плутон ( скорпион 10) и двете са силни по знак ,  но не мога да осъзная как се проявяват в психиката ми, понякога изпадам в някоя крайна мисъл за смърт или нещо друго гадно  (което го отдавам на нея) и до там... :-\ :-\ :-\
Мейл, отношенията ти с мама в детството на психологическо ниво може би отразяват тази опозиция. Чувства и емоции-на живот и смърт, в смисъл такъв-любов и омраза, или по-леко казано, може да си се чувствала притежание на майка си, задушена от нейния свят и емоции, а послдните да са били крайни идраматични до степен да не ти е оставало време и място за твоите собствени. И все пак -това е в ТВОЯТА карта, ти носиш този архетип по рождение, възможно е майка ти изобщо да не плутонианка. Ако си отричаш плутона-може другите да го играят вместо теб, напр. психологическа манипулация.Дума да няма,че си има и кармични причини, нещо от преди да се развърже в отношенията ти. Тази опозиция луна-плутон ,обаче би ти дала много психическа сила, но и -също такова отношение към собствените ти деца, ако е било така в твоето детство.Плутон търпи и трупа, ако е неосъзнат после без да знае стоварва и си връща същият тип отношение на следващите хора,генерации в живота си..Тук уточнявам как разсъждаваме по приницип, , давам идея за размисъл. Може при теб да е друго, но луната ще има нюанс на за-против плутон-скорпион вътре в теб.

« Отговор #161 -: Февруари 20, 2014, 08:36:04 pm »
Аз имам няколко опозиции в натала: Слънце-Юпитер, Меркурий-Юпитер и Уран-Хирон.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #162 -: Февруари 21, 2014, 06:27:06 am »
А прави ли аспекти
Питал си дали прави аспекти, ами ще погледна и ще ти отговоря, само да ми сотане мъничко свободно време.