Здравей Гост

За гадателите и изобщо...

• 21 Отговора
  • 2424 Прегледи
*

Papy

• 4343
За гадателите и изобщо...
« -: Февруари 20, 2012, 12:54:32 pm »
Намерих някаква стара тема кои хора имат някакви езотерични дарби...
в тая връзка какво мислите за този човек и според вас при какви обстоятелства ще прояви способностите си - ако изобщо...

*

Lillie

• 30532
Re: За гадателите и изобщо...
« Отговор #1 -: Февруари 20, 2012, 01:37:13 pm »
Интересна карта, евентуално по-късно ще се включа.
Ще закъсам с поръчките за превод, ако продължавам да пиша във форума, голяма краста!  ;D

Но не бързай да даваш отговор по тази карта, ще ми се да я разчопля при първа удобна възможност.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2 -: Февруари 20, 2012, 01:56:50 pm »
Tazi karta ми се струва позната.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #3 -: Февруари 20, 2012, 02:01:40 pm »
в тая връзка какво мислите за този човек и според вас при какви обстоятелства ще прояви способностите си - ако изобщо...

Добре е да погледнеш и неподвижните звезди дали правят съвпади с натални планети.
Иначе Меркурий в квадрат с Нептун и Уран може да покаже човек с много нестандартен ум,
някой който "да улавя сигнали", които и самият той не може да обясни. Тази квадратура не помага за
правилното достигане на посланията до хората - изразните средства са твърде необичайни и нестандартни.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Papy

• 4343
« Отговор #4 -: Февруари 20, 2012, 02:08:23 pm »
коя звезда да пусна

тоест - по-скоро може художник, певец...нещо по "трудните" изяви?

*

Papy

• 4343
« Отговор #5 -: Февруари 20, 2012, 02:15:55 pm »
Tazi karta ми се струва позната.... :rolleyes:

?? до сега аз лично не съм я пускала

*

Papy

• 4343
« Отговор #6 -: Февруари 22, 2012, 08:43:07 pm »
айде де :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #7 -: Февруари 22, 2012, 09:03:33 pm »
коя звезда да пусна

тоест - по-скоро може художник, певец...нещо по "трудните" изяви?

как да я пуснеш? В Зет 7 Гео автоматично си излизат съвпадите със звезди. В астро.ком има опция да излязат основните звезди. Просто трябва да я актизивираш.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Papy

• 4343
« Отговор #8 -: Февруари 22, 2012, 09:20:42 pm »
ето със звезди (fixed stars)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Февруари 22, 2012, 10:07:46 pm »

Това момче още би трябвало да е тийнейджър, ако съдим по планетните позиции.
Познаваш ли го, за да дадеш обратна връзка за способностите му, или е някоя медийна фигура?

Картата му на пръв поглед изглежда трудна, но от гледна точка на индийската астрология може да мине за карта с преобладаващо благоприятни възможности. Всичко зависи от него обаче, енергия да си следва целите има достатъчно. Най-голямото предизвикателство е да преодолее ревността във всякаква форма (не само в интимните отношения) и да се научи да действа по-премерено, да изгради вътрешна/ментална дисциплина и стратегическо мислене.

Не е изключено някакви хуманитарни цели да го увлекат и свързани с изследване на скритата, непозната страна на нещата, на същността отвъд булото на илюзията. От него би могъл да стане и добър астролог, ако прояви интерес към тази наука. Може да го влече също така лингвистиката или нещо свързано с античността, да прояви интерес към изучаване на чужди култури. Възможни са пътувания зад граница с образователна или опознавателна цел, вкл. и посещение на "свети" места.

Струва ми се, че доста енергия има това дете и трябва да е канализира някак, да я насочи в най-градивната посока, в противен случай би могла да бъде и деструктивна. На някой етап от живота би могъл да прояви интерес към йога или друг вид духовни практики. Има силна енергия, борбеност му е присъща, но тази енергия трябва да бъде използвана интелигентно.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #10 -: Февруари 22, 2012, 10:09:53 pm »

Имало ли е животозастрашаващо събитие, докато майката е била бременна с него?

*

Papy

• 4343
« Отговор #11 -: Февруари 22, 2012, 10:15:52 pm »
Това момче още би трябвало да е тийнейджър, ако съдим по планетните позиции.
Познаваш ли го, за да дадеш обратна връзка за способностите му, или е някоя медийна фигура?

Картата му на пръв поглед изглежда трудна, но от гледна точка на индийската астрология може да мине за карта с преобладаващо благоприятни възможности. Всичко зависи от него обаче, енергия да си следва целите има достатъчно. Най-голямото предизвикателство е да преодолее ревността във всякаква форма (не само в интимните отношения) и да се научи да действа по-премерено, да изгради вътрешна/ментална дисциплина и стратегическо мислене.

Не е изключено някакви хуманитарни цели да го увлекат и свързани с изследване на скритата, непозната страна на нещата, на същността отвъд булото на илюзията. От него би могъл да стане и добър астролог, ако прояви интерес към тази наука. Може да го влече също така лингвистиката или нещо свързано с античността, да прояви интерес към изучаване на чужди култури. Възможни са пътувания зад граница с образователна или опознавателна цел, вкл. и посещение на "свети" места.

Струва ми се, че доста енергия има това дете и трябва да е канализира някак, да я насочи в най-градивната посока, в противен случай би могла да бъде и деструктивна. На някой етап от живота би могъл да прояви интерес към йога или друг вид духовни практики. Има силна енергия, борбеност му е присъща, но тази енергия трябва да бъде използвана интелигентно.

ами, лили, да- познавам го- наистина е малък още и не се знае на къде ще тръгне,обича да рисува, добро, кротко дете
все ми се струва, че поне силна интуиция трябва да има...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Февруари 22, 2012, 10:18:14 pm »
И на мен ми се струва интелигентно и интуитивно дете, нека си развива и талантите. :blink:

А ти защо пусна картата му в темата за гадателите?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #13 -: Февруари 22, 2012, 10:21:19 pm »
заради меркурий-уран/нептун

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Февруари 22, 2012, 10:22:56 pm »
Помислих си да не би още от малък да е проявил някакви медиумни или други по-специфични способности.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #15 -: Февруари 22, 2012, 10:23:34 pm »

Е?

Предполагам, че може да има артистични таланти. Майката, вероятно ти, да е имала артистичен талант, който не е развила?

« Отговор #16 -: Февруари 22, 2012, 10:26:16 pm »
То вече е късно, но все пак ще постна, каквото бях написала.

В темата за езотерика е поставена картата. Юпитер на мидпоинта Слънце/Нептун, Слънце на мидпоинта Марс/Хирон. Ако ще се увлече от някаква религия или учение, може много силно да се вживее в ролята на негов проповедник. Ако ще лекува, може би със скалпел в ръка. Но не виждам предпоставки за интерес към медицина. Както каза Лили, лингвистика, културознание. Бих добавила още филология, философия... Може да залитне към материалното.

*

Papy

• 4343
« Отговор #17 -: Февруари 22, 2012, 10:55:37 pm »
Ами добре-мерси на всички-за сега учи езици, цъка компютри и рисува по малко

Е?

Предполагам, че може да има артистични таланти. Майката, вероятно ти, да е имала
артистичен талант, който не е развила?

Ще ти отговоря, но да ти кажа нещо важно първо-за да са ти достоверни проучванията е много важно да останеш обективна
Гледам преди малко предположи нещо за стела, сега предполагаш за мен...
Не можеш да предполагаш-дистанция и обективизъм, после анализ

Та...не ми е син
Майката освен високо кръвно по време на бременността-няма застрашяващи
И да-има един-два нереализирани таланта

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #18 -: Февруари 22, 2012, 11:03:25 pm »
Ами добре-мерси на всички-за сега учи езици, цъка компютри и рисува по малко

Не можеш да предполагаш-дистанция и обективизъм, после анализ

Та...не ми е син
Майката освен високо кръвно по време на бременността-няма застрашяващи
И да-има един-два нереализирани таланта

Това какво може ще реша аз!

Щом не ти е син, не можеш да знаеш какво се е случило по време на бременността, особено, ако то е било по Плутон.

Колкото до Стела и други астроложки, включително и професионални, каруцарският език изобщо не им е чужд. Нищо, че от време на време се правят на света вода ненапита.

*

Papy

• 4343
« Отговор #19 -: Февруари 22, 2012, 11:07:40 pm »
Ето-пак предполагаш...
Ами ако съм живяла с майката денонощно?