Трудно ми е да съм безпристрастна, като става въпрос за учене

- особено, когато е сесия и имам разни близки деца, дето трябва да си вземат изпитите
Ти обаче говориш вече за втора магистратура, така че никак не е страшно, като прецениш, да се откажеш или да я отложиш
От астрологична гледна точка е интересно защо се получава така....Значи ако имаме нещо важно да научим за живота, то ни се дава някаква конкретна напрегната ситуация, с която да се справим. Ако намерим начин да я облекчим, но не е трябвало да я облекчаваме, то изпитание със същото послание ще ни се даде чрез друга ситуация...Разбираш ли? - трябва или да научиш нещо чрез упоритостта да продължиш магистратурата или пък чрез решението да се откажеш /защото понякога и това е важно - да можем да се откажем от ненужното в определен момент/
Та според хороскопа ти сега ти предстои продължително време да усещаш действието на противоречие и даже сблъсък на разум и желания, страсти и емоции.
Може да правиш и неудачни опити да рашаваш мащабни проблеми....Всъщност това е един период, в който трябва да си дадеш сметка какво искаш, какво можеш, т.е. какви са ти вътрешните сили и как да ги ползваш оптимално.....Справиш ли се с решаването на въпроса кои са ти истинските желания, ще се чувстваш изпълнена със сили и комфортно.
И всъщност имаш подкрепа от страна на звездите по отношение на работа и кариера

Е, само си създай нагласата за усещане на подкрепата