Здравей Гост

Новолуние

• 29 Отговора
  • 4691 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Новолуние
« Отговор #20 -: Февруари 24, 2012, 10:38:00 am »
Стела, как да не са загадка, особено за Сатурново-Плутонов типаж.  :blink:
Рибите са толкова объркани същества, непрекъснато се хвърлят от една крайност в друга; потайни са, изплъзващи се, пасивни, на моменти примирени и сякаш отказващи да живеят в този свят или пък в другата крайност - някаква еуфория ги тресе и виждат всичко в розово, като общото между двете състояния е само липсата на реализъм.

The One, вярвам ти  :blink: Очевидно си една доста огнена Рибка, познавам и една друга такава. Ами, добре че е този огън при вас ! По отношение на партнъорствата - огнени типажи ли те привличат - Овни, Стрелци?

« Отговор #21 -: Февруари 24, 2012, 10:42:58 am »
К7 е в Рак, но на нула градуса и нещо, та си има влиянието и на Близнаците. На по-първично ниво много ме привличат мъже със Слънце или друга лична планета в Овен. И такива със силен Сатурн. Но за по-дълбоки чувства ми трябва и рачешкото. Макар че на моменти ми е твърде сълзливо и немъжествено по странен начин се променям край такива хора. Според мен това е по-добрия вариант, макар че инстинктивно търся някой на когото да прехвърля Марс-Сатурн. В същото време знам, че прехвърля ли го ще загубя своя двигател. Просто...това аз трябва да си го живея, така го усещам.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Grace

• 2257
« Отговор #22 -: Февруари 24, 2012, 10:50:24 am »
The One, забавна Рибка си ти  :blink: Сега като ти гледам аватара, много в съзвучие с написаното от теб е  :blink:
иначе, един Сатурнов Овен би бил идеалния партнъор за теб - хем да те стимулира, хем да те приземява.

« Отговор #23 -: Февруари 24, 2012, 10:55:03 am »
Този, с който съм се чувствала най-добре и емоционално съм била най-пълноценна е Близнак със Сатурн в 1 дом в Риби, овнешка Венера и съвпад Марс, Слънце, СЛВ. Пети дом в Рак и съвпад Луна-Юпитер в него. Ако ти е любопитно, така за спорта, нямам против да му кача картата.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #24 -: Февруари 24, 2012, 11:00:26 am »
ЧРД и от мен :) - зодия - Риби - :) Nice,a ?

много ви привличат вас, скорпионите, рибите, а?  ;D щото само рибешкия т. нар. мазохизъм (който всъщност е приемане и неосъждане на другите за всичките им простотии) може да ви изтърпи. няма слънце в друг знак, който да приема и обича скорпиона въпреки идиотщините му :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Февруари 24, 2012, 11:11:19 am »
иначе, един Сатурнов Овен би бил идеалния партнъор за теб - хем да те стимулира, хем да те приземява.

Ако бях мъж, сигурно щяхме да се вземем  ;D, и без това все овнешки Луни ми се лепят на стелиума.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #26 -: Февруари 24, 2012, 11:22:43 am »
Този, с който съм се чувствала най-добре и емоционално съм била най-пълноценна е Близнак със Сатурн в 1 дом в Риби, овнешка Венера и съвпад Марс, Слънце, СЛВ. Пети дом в Рак и съвпад Луна-Юпитер в него. Ако ти е любопитно, така за спорта, нямам против да му кача картата.

давай, ама и твоята трябва  :blink: тук или на лични, както искаш и ако искаш, разбира се  :P

« Отговор #27 -: Февруари 24, 2012, 11:27:53 am »
Моята вече съм я качвала...аз съм приела, че съм говедо и няма от какво да се срамувам.  ;D

Ето я пак заедно с неговата

*

Stella

• 7765
« Отговор #28 -: Февруари 24, 2012, 12:55:38 pm »
Стела, как да не са загадка, особено за Сатурново-Плутонов типаж.  :blink:
Рибите са толкова объркани същества, непрекъснато се хвърлят от една крайност в друга; потайни са, изплъзващи се, пасивни, на моменти примирени и сякаш отказващи да живеят в този свят или пък в другата крайност - някаква еуфория ги тресе и виждат всичко в розово, като общото между двете състояния е само липсата на реализъм.

The One, вярвам ти  :blink: Очевидно си една доста огнена Рибка, познавам и една друга такава. Ами, добре че е този огън при вас ! По отношение на партнъорствата - огнени типажи ли те привличат - Овни, Стрелци?

Еми, ето, значи много добре си разбрала какви са.

Мъжът ми - зодия риби. Асцендент Водолей. живяла съм с него 17 години. Нито е объркан, нито е краен. Пасивен и непредприемчив - да ! Но с желание да помага и е състрадателен.

Най-добрата ми приятелка - зодия Риби, асцендент Лъв. Състрадателна, мила. Управлява строителен бизнес, предприемач.

И двамата са много практични и реалистични. На идея си нямаш колко практични могат да бъдат Рибите.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #29 -: Февруари 24, 2012, 01:01:02 pm »
звучи обнадеждаващо  ;D
сигурно и възрастта има значение, зрелостта,...Но да, за състраданието и желанието да помагат съм съгласна, имат го. Както и влечението към всякакви езотерични и духовни теми.