Здравей Гост

Въпрос

• 4 Отговора
  • 2247 Прегледи
*

Papy

• 4343
Въпрос
« -: Февруари 23, 2012, 10:39:31 pm »
Здравейте, сменихме си жилището преди около 1.5 години. В новото жилище, независимо в коя от стаите спя, не сънувам-или изключително рядко. Преди винаги съм сънувала и съм си спомняла по няколко съня на вечер.
Някаква идея на какво може да се дължи това?

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
Re: Въпрос
« Отговор #1 -: Февруари 24, 2012, 09:09:52 am »
А нещо друго промени ли се в живота ти през това време?
Обикновено сънуваме по-рядко, когато животът ни е скучен, сив и монотонен.
Каквото през деня, това и през нощта.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Papy

• 4343
« Отговор #2 -: Февруари 24, 2012, 10:07:23 am »
Ами...и преди преместването беше скучен, даже сега е малко по-интересен, защото имаме повече място и идват роднини на гости

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #3 -: Февруари 24, 2012, 11:53:41 am »
Ами от самото преместване на ново място.. при мен винаги се получава така. Понеже аз сънувам много и също така често съм си сменяла местожителството, съм забелязала, че като съм на ново място ми трябва поне месец, за да свикна с обстановката, да ми се синхронизира съня и да почна да сънувам, както преди.
Същото е и ако съм на гости на някого за ден два.. рядко сънувам на непознато място.
Но година и половина е доста време, най-вероятно се дължи на няколко фактора. Единия - мястото, другия може би от промени в начина ти на живот и в личен план. Може би си прекалено заета с работа и задължения... и съзнанието ти е заето с ежедневни отговорности и тнт.. Освен това зависи и от режима ти на спане.. дали не си лягаш прекалено късно и ставаш прекалено рано?... а може просто да нямаш постоянен режим.

*

Papy

• 4343
« Отговор #4 -: Февруари 24, 2012, 01:20:22 pm »
Мда-мерси фрея-доста от нещата са частично верни-но едно според мен е решаващо. Не бях се замисляла, но сега си лягам доста по-късно от преди, обикновено заспивам към 2, снощи даже в 3. А сутрин най-късно ставам в 9, обикновено още в 7.30 са ме събудили домашните :). Това ще да е, бях се притеснила да не е от самото място, че скоро не предвиждаме промени.
Мерси и на теб, венера - с общи усилия приблемът е решен :)