то е като с всичко 
Най-добре може да руши рамките тоя, който ги поставя 
Бих казала, че за Слънцето в Козирог е важно да знае, че животът му си има ясна и реална цел. Повечето Козирози ме опровергават най-малко на думи, но често и на дела
Особено тия, родени с Плутон в началото на Дева и Слънце, Юпитер, Сатурн в съвпад:)
А какви са ти наблюденията на други Слънца в Козирог? Ти как си с общуването с тях?
Ми то всяко слънце си има реална цел...моята цел е да преместя събирателната точка на...света.
За незнаещите ще си пусна данните - 24.12.1960 в 4,45 сабахлем, гр. Белоградчик
А събирателната точка на света не се мести от личната сила на едно слънце само, пък било то и в козирог и с другите му такъми.
Значи първата ми цел е да събера дружинка, сговорна дружина събирателни точки мести. :lol:
С други козирози нямам отношение, замисляла съм се що така, ма нещо не ме вълнуват козирозите, скоро се запознах с един, който ми допадна (нищо сериозно или съществено), обаче после се оказа, че е от абсолютния съвпад на Венерите ни по всяка вероятност.
Та...не знам материалистичният козирог какво прави, обаче аз определено работя с дълбоките подсъзнателни нива, чиста мистика, 3 и 4 ниво на проработка на Плутон.
Ще взема да пусна превода си за проработката на планетите и тук в отделна тема, тоя въпрос особено ме вълнува.
Впрочем, забелязала съм, че ме вълнуват и ми се отразяват по-шантави небесни тела и аспекти, не официалните задължително-примерно Хирон, Плутон, разни минорни аспекти...все навлизане в дълбочита.
А може пак да е от козирожкото слънце де, щото съм чист прагматик, за мен тънките светове и магията си имат съвсем прагматични измерения от рода на - чрез тях най-бързо се достига до целта с минимален разход на енергия.
<_<