Здравей Гост

Транзитен Юпитер в Близнаци

• 242 Отговора
  • 33753 Прегледи
*

Stella

• 7765
Транзитен Юпитер в Близнаци
« -: Февруари 25, 2012, 08:32:22 pm »
Ей, сегичка ще се изниже през Телеца и "който намазал-намазал".
Бонусите бяха най-вече за първата декада, по-малко за втората, а третата декада ще са най-малко докоснати от Неговата благословия. Я, да видим сега в Близнаци какво ни чака?

Ингресът на Юпитер в Близнаци съвпада с негативни аспекти на неговия управител - Меркурий е доста зле аспектиран мунданно. А в Близнаци Юпитер е в заточение. Как ще се прояви, според вас един бенефик в знак на заточение?

Аз нямам добри спомени от Юпитер в Козирог, но тогава ми опонира наталния Юпитер в Рак. Юпитеровата опозиция те кара да се чувстваш много нещастен.

В Близнаци ще направи тригон със светилата - управители на 8-мия ми дом, а находящи се във 2-ри. Надявам се и да ми се появят помощници в работата - Юпитер транзитира в 6-ти дом, а след втората декада на Близнаците и нови партньори, разширяване на връзките и контактите - Близнаци на десцендента.

Вие какво очаквате?
« Последна редакция: Февруари 25, 2012, 08:45:35 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
Re: Транзитен Юпитер в Близнаци
« Отговор #1 -: Февруари 25, 2012, 08:36:13 pm »
Предстои съвпад на транзитен Юпитер с ЮЛВ в Близнаци - оста на която са затъмненията. Я, да видим на кого какво ще докосне!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2 -: Февруари 25, 2012, 08:46:01 pm »
ще квадратира слънцето и ще направи опозиция с луната. преди 2 години беше обратното :P

ама първо да го видя с този транзит през мц и през собствената си позиция каква ще я свърши ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #3 -: Февруари 25, 2012, 08:46:57 pm »
ще квадратира слънцето и ще направи опозиция с луната. преди 2 години беше обратното :P

ама първо да го видя с този транзит през мц и през собствената си позиция каква ще я свърши ;D

Лелее, пази се от напълняване.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #4 -: Февруари 25, 2012, 08:49:32 pm »
няма такова нещо, преди 2 години свалих всичко останало след раждането, че съм и надолу даже. освен ако не се случи пак някое от тия 9 месечните напълнявания ама съм взела мерки ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #5 -: Февруари 25, 2012, 08:58:55 pm »
няма такова нещо, преди 2 години свалих всичко останало след раждането, че съм и надолу даже. освен ако не се случи пак някое от тия 9 месечните напълнявания ама съм взела мерки ;D

Браво! Дано квадратурата да не действа като съвпада. Щото аз при съвпада напълнях. Радвам се, че при квадрата не се напълнява, защото след 2-3 месеца ще ми квадратира светилата. Ама то ще е за кратко. няма да има време да се прояви склонността към запасяване.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #6 -: Февруари 25, 2012, 10:18:29 pm »
При мен Юпитер и ЮЛВ в Близнаци ще направят съвпад с натален СЛВ в 3-ти дом. Юпитер ми управлява 9-ти дом и МЦ. Интересно, че за тогава обмислям едно пътуване до любима дестинация.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #7 -: Февруари 25, 2012, 10:21:55 pm »
На мен първо ще ми направи опозиция към наталното Слънце в 5ти, след това , обачееее  ще  съвпадне със себе си.Та първо ще дебелея а след това ще богатея сигурно :blink:
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

« Отговор #8 -: Февруари 26, 2012, 02:01:39 am »
Юпитер в натала управлява 8 дом.В близнаци прави секстил към управителя на 2-ри-като натално двете планети са в тригон помежду си.Същевременно мунданно уран е в секстил с юпитер,а по натал двете са съвпад-надявам се да доидат по-добри времена-много се уморих от кризи и проблеми през последните 3 години.

« Отговор #9 -: Февруари 26, 2012, 07:44:15 am »
Като влезе в Близнаци ще направи секситил с Венера и Марс те са в 7 дом Лъв, тригон с АЦ, а в 25 градус ще направи съвпад с нат Юпитер в 5 дом,натално той е У10,а Венера У3. Момичета какви събития да очаквам?Възможно ли е възврата му да ми донесе нова работа като е У10  :rolleyes: Тъкмо тогава трябва да се оглеждам вече за такава  :-\
« Последна редакция: Февруари 26, 2012, 07:49:18 am от valiastankova »
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #10 -: Февруари 26, 2012, 08:03:54 am »
Транзитът на Юпитер през близнаци ще направи опозиция със Сатурн,опозиция с Уран,съвпад Хирон,съвпад Марс.Направо ще ме направи разногледа. ;)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #11 -: Февруари 26, 2012, 08:19:24 am »
При транзита на Юпито през Телец на 20 гр. ще премине през МЦ ...Какаво ли да чакам ???
Юпи  е У5 и е в 5 дом в натала ...
А иначе, през Близнаци ще направи съвпад с Сатурн, и после с Луната...както и много тригони към Везнишкия стелиум
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #12 -: Февруари 26, 2012, 08:28:21 am »
При транзита на Юпито през Телец на 20 гр. ще премине през МЦ ...Какаво ли да чакам ???
А иначе, през Близнаци ще направи съвпад с Сатурн, и после с Луната...както и много тригони към Везнишкия стелиум
И аз очаквам да премине през МЦ-при 14гр.(Юпитер ми е У5 и се намира в 9дом).
П.П.В случай,че има сериозно проявление ще ти кажа какво да очакваш. ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #13 -: Февруари 26, 2012, 08:39:03 am »
Ще съм ти благодарна  ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #14 -: Февруари 26, 2012, 08:49:10 am »
то като гледам 2012 затъмненията са все стрелец-близнаци-слънчево 20 май, лунни -4 юни,29 ноември
та и Юпитер в Близнаци

при мен:
ще транзитира през 10 дом, при съвпад с МС

ще опозиционира Слънцето,У12 и дома,на който е управител
ще направи каре към Асц, Марс У8, Уран У6, Плутон У3- промени в работа,обкръжение  ще има
и накрая ще мине през СЛВ и в тригон към Сатурн в 6 :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Uran

• 6041
« Отговор #15 -: Февруари 26, 2012, 09:49:25 am »
При мъжа ми ще бъде възврат и ще задейства наталното Тао с връх на Юпитер във 2 дом. Идеи?

« Отговор #16 -: Февруари 26, 2012, 10:05:50 am »
При мъжа ми ще бъде възврат и ще задейства наталното Тао с връх на Юпитер във 2 дом. Идеи?
ако визуализираш с карта ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #17 -: Февруари 26, 2012, 10:44:52 am »

и аз съм като вас, но мц е на 5 градуса телец, юпитер е У5. засега нема нищо :angry:

*

Stella

• 7765
« Отговор #18 -: Февруари 26, 2012, 05:27:34 pm »

Моли се да се клонираш! А може да срещнеш някоя любов на работното място, щом ти управлява 5-ти дом.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #19 -: Февруари 26, 2012, 05:35:30 pm »

Моли се да се клонираш! А може да срещнеш някоя любов на работното място, щом ти управлява 5-ти дом.

Ти пък.....  :o
Виж това с любовта го предпочитам пред клонирането.... ;D
Ама то верно от У5 не се знае какво да се очаква....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева