Здравей Гост

Транзитен Юпитер в Близнаци

• 242 Отговора
  • 33903 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Транзитен Юпитер в Близнаци
« Отговор #20 -: Февруари 26, 2012, 05:38:46 pm »
При транзита на Юпито през Телец на 20 гр. ще премине през МЦ ...Какаво ли да чакам ???

Моли се да се клонираш! А може да срещнеш някоя любов на работното място, щом ти управлява 5-ти дом.

Ти пък.....  :o
Виж това с любовта го предпочитам пред клонирането.... ;D
Ама то верно от У5 не се знае какво да се очаква....

Имам предвид, че работата ти ще стане толкова много, че ще ти се прииска да се клонираш. Там, където транзитира Юпитер, дава по много. От аспектите зависи как ще усвои човек тази енергия.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #21 -: Февруари 26, 2012, 05:42:14 pm »
При мен ще нагази нат. Венера, след някой друг месец ще ретрогради в/у нея и отново и отново ще мине . След Венерата следва да мине през ИЦ и да направи опозициики със Сатурн, Уран и за финал съвпад с нат . Слънце  ;D и тригон с АСЦ . Може би ще се преместя да живея другаде, защото тази мисъл не излиза от главата ми последните месеци .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Papy

• 4343
« Отговор #22 -: Февруари 26, 2012, 05:45:28 pm »
А може и някое детенце?

*

Uran

• 6041
« Отговор #23 -: Февруари 26, 2012, 05:48:11 pm »
При мъжа ми ще бъде възврат и ще задейства наталното Тао с връх на Юпитер във 2 дом. Идеи?
ако визуализираш с карта ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #24 -: Февруари 26, 2012, 05:49:25 pm »
При транзита на Юпито през Телец на 20 гр. ще премине през МЦ ...Какаво ли да чакам ???

Моли се да се клонираш! А може да срещнеш някоя любов на работното място, щом ти управлява 5-ти дом.

Ти пък.....  :o
Виж това с любовта го предпочитам пред клонирането.... ;D
Ама то верно от У5 не се знае какво да се очаква....

Имам предвид, че работата ти ще стане толкова много, че ще ти се прииска да се клонираш. Там, където транзитира Юпитер, дава по много. От аспектите зависи как ще усвои човек тази енергия.
Ох, божке.... аз пък разбрах друго  ;D ;D ;D ;D
Ама това с работата е прекрасно !!!!
Днес тъкмо щях да ти пускам нов хорар за работа. От тези дето си ги пускам периодично...   ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #25 -: Февруари 26, 2012, 05:59:40 pm »
уау ;D

Уранче, сега ще помисля
и ти с 12 партньор :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #26 -: Февруари 26, 2012, 06:52:25 pm »
така, неговият Юпитер точен съвпад моя СЛВ и темата е Юпитеров възврат

при него в Близнаци/ в заточение/ У8 във 2- основна тема ще е финанси,получаване на наследство,данъци,заеми,негови,чужди,кредит ли тежък му лежи
всичко с труд ще постига,само с жените ще му е върви по секстила Луна,тригона Венера,въх как се е уредил
нещо като да е щастлив като му е трудно,напрегнато,да е в движение,непредсказуем
ще се активират нат. тау-каре на което Юпитер е връх със Сатурн,Плутон/Юпитер, има ли проблеми с бизнес партньори

ти ли му внасяш равновесие в бизнес делата, слуша ли те,или си е див Овен
някакви проекти,свързани с чужбина, чужди инвестици, ако има,
може да предприеме по тях съвсем нови  действия,промяна
тр.Нодална на К8-2, СЛВ минава в 7- възм.са нови бизнес партньори
прогр.Луна и тя в 9, У3,4  в каре към Марс в 12- емоц.дискомфорт по повод невидими пречки по някакви договорености,или свързано с недвижимост
от пресата на тр.Плутон каре Слънце което е полуразпад,но облъчването е било серионо и интензивно,като У7 и ти си партньор от списъка на  7,недей с бутонките
възможни са изненади и от дете, тр.Уран върху Слънце ,У5 си е ток с високо напрежение или просто пуберитет
тр.Сатурн в 6,ретро ще се връща отново до опозе към Луна,преосмисляне,преструктуриране по Луна като У3,4,ще има разногласия в работата,стагнация,неподчинение
или просто домашна револючия на тема власт,нещо като ти да го напъваш за нещо по дома,градежно,а той да се дърпа
предстой обрат на възлите ,промени по оста 1-7,преди това  тр.ЮЛВ ще мине през Нептун квинконс Юпитер, ще му отнеме илюзийте по темите на който е диспозитор
да внимава да не го подхлъзнат примамливи предложения по 7,че Нептун е У12 в 7,не се знае кой са открити,кой са скрити врагове, или пък той ще измъкне от ситуация
с протекция на висшестоящи или родители.
с твойто Овенче, още малко да се хване за копривата и се покаже тревичка ,го пущай да пасе и да не се нерви,че много му е напрегнато ;D зеленото успокоява  :mellow:

*

Uran

• 6041
« Отговор #27 -: Февруари 26, 2012, 07:06:43 pm »
Слуша ме. Доста му поизпилих рогцата. ;D
Има финансови задължения относително големи.
Интересното е, че откакто нещата в бизнеса се влошиха в личните отношения станаха много спокойни ( не без мое участие :blink:). Не е така експанзивен.
Имеше нещо свързано с чужбина т.е. бизнес с чужденци, на който много залагахме, но..ядец и то само защото живее във Варна. :-X Много разчиташе на това.

*

Stella

• 7765
« Отговор #28 -: Февруари 26, 2012, 07:18:25 pm »
Слуша ме. Доста му поизпилих рогцата. ;D
Има финансови задължения относително големи.
Интересното е, че откакто нещата в бизнеса се влошиха в личните отношения станаха много спокойни ( не без мое участие :blink:). Не е така експанзивен.
Имеше нещо свързано с чужбина т.е. бизнес с чужденци, на който много залагахме, но..ядец и то само защото живее във Варна. :-X Много разчиташе на това.

Щедър е, но харчи импулсивно и поема неразумни финансови рискове. С Юпитер във 2-ри дом в квадрат с Плутон и Уран крупните финансови загуби направо му дишат във врата. Може да има случайни удари, но и неочаквани загуби - "откъдето дошло, там отишло".

Все пак секстилите към Овен го спасяват донякъде, като го надаряват с предприемчивост.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #29 -: Февруари 26, 2012, 07:21:04 pm »
то Слънце в Овен ма в 12 експанзията му е да спинка по много :mellow:

*

Uran

• 6041
« Отговор #30 -: Февруари 26, 2012, 07:25:34 pm »
Избщо не спи това Слънце. Абсолютен караконджул. Ляга си  м/у 12:00-1:00 часа и става 6 часа и 30 мин. В петък стои и до 3 часа защото може да поспи до 10 часа.
Това негово будуване ми създава голям дискомфорт.
Позитивното е, че той ми носи сутрин кафе.

« Отговор #31 -: Февруари 26, 2012, 07:30:20 pm »
пък мойто партньорско Слънце в Скорпи в 12 - спи до обяд,нощна птица ,будува до 2-3 нощес

« Отговор #32 -: Февруари 27, 2012, 09:15:01 am »
напр.асп. на Юпитер/а при конкретният юпитеров възврат при съпругът ти/ -изхвърляш, надценяваш, самозабравяш и носят посланието " имай едно наум, да не се подведеш "

докато тр.Уран върху У2 Мерка в12 дом и в каре към Юпитер 2дом/и по натал си го има карето Уран /Юпитер /- предприе ли рискови финансови инвестиции
или още по рано при тр.Уран/Сатурн , задействащ нат.тау каре Сатурн-Плутон/Уран- Юпитер
а и прогр.Слънце в 1 върви към опозе Нептун и ще активира нат.каре Нептун/Венера и тригона към Юпитер,с тези интерсептирани везни в 6, баланса му липсва в работата

скоро Юпитер ще мине тр.през СЛВ / но тук е неподв.звезда Алгол, 26,20 Телец/ в 1 дом ще има обещаващи очаквание за растеж,но до колко реални с този въздушен Юпитер, поне идей за разширение не липсват, да внимава в този период, какви хора ще влязат в живота му, преди 12 години при същият транзит какво се случи

по карето Юпитер/Сатурн са възможни  финансови загуби, загуба на собственост, авторитет, протекция,превишаване на собствените права и власт,несъобразяване със законите
по карето Юпитер /Уран,Плутон- психическото  напрежение  да го тласне към поведение извън контрол, нетактичност, хазартност, непредвидимост,бързо и необмислено взимане на решения, правене на необмислени сделки,внимание към неясни и ненадеждни начинания.Конфликти и проблеми в бизнеса, с партньори, общи пари и инвестиции.Нерядко този аспект/каре Юпитер/Плутон/ се проявява като борба с корупцията или власта, което представлява опасност и се засягат интересите на мощни финансови и властови групи
« Последна редакция: Февруари 27, 2012, 09:26:10 am от strelicka »

*

Uran

• 6041
« Отговор #33 -: Февруари 27, 2012, 11:35:00 am »
Преди 12 годин купихме апартамент (идеята беше негова, а изборът- мой) и разширихме бизнеса. Взехме кредит, който по него време беше преко възможностите ни, но решихме, че може да бъде стимул за развитие (принуда).
В един и същи ден сключихме договорите и за апартамента и за бизнеса.
Като има- има. ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #34 -: Февруари 27, 2012, 11:43:25 am »
пък мойто партньорско Слънце в Скорпи в 12 - спи до обяд,нощна птица ,будува до 2-3 нощес

не може да се сравнява Овенът - най-ранобудния знак със скорпиона, който е нощна птица.

*

Stella

• 7765
« Отговор #35 -: Февруари 27, 2012, 05:48:09 pm »
Добавих анкета. Моля, посочете в кой дом се намират Близнаци във вашия хороскоп! Интересно ще бъде да разберем с Юпитер в ъглов дом дали има по-значими събития, отколкото в останалите домове. Макар, че да се определи силата на транзита е доста субективно. Тук имаме ТРАНЗИТ НА БЕНЕФИК В ЗНАК НА НЕГОВОТО ЗАТОЧЕНИЕ. При мен ще транзитира през 6-ти дом и след това в ЪГЛОВ ДОМ - 7-ми. Следователно, при преминаването си през десцендента, очаквам да бъде силен в заточението си.  :cry3:

А в четвъртият градус заточеният Юпитер в Близнаци ще направи квадрат със заточения ми Меркурий в Риби. Голям гърч ще падне в 6-ти дом.  :'(

« Отговор #36 -: Февруари 27, 2012, 06:23:52 pm »
Преди 12 годин купихме апартамент (идеята беше негова, а изборът- мой) и разширихме бизнеса. Взехме кредит, който по него време беше преко възможностите ни, но решихме, че може да бъде стимул за развитие (принуда).
В един и същи ден сключихме договорите и за апартамента и за бизнеса.
Като има- има. ;D
значи експанзията е налице и разширението по Юпитер ,както и като У8 - кредит и по нат.знак Близнаци - 2 кредита наведнъж,по секстила към У4 Луна -апартамент , супер рисковано по карето Уран /Юпитер, а какво казва карето Сатурн/Юпитер - принудата, още ли ви тежат да ги изплащате и справяте ли се ... :rolleyes:

*

Uran

• 6041
« Отговор #37 -: Февруари 27, 2012, 06:38:14 pm »
През 2005 като видях какви безумия стават в икономиката ни реших да приключим с кредита. Успяхме през 2006, но не без да се лишим от друг имот, купен с "инвестиционна" цел при предната криза. Интересното е, че се справяхме по-лесно докато имахме кредит. Такива финансови еквилибристики сме правили, че не ми се говори.

« Отговор #38 -: Февруари 27, 2012, 06:43:15 pm »
на чисто и пак затъвате,липсва ви принудата ли :mellow:

*

Uran

• 6041
« Отговор #39 -: Февруари 27, 2012, 06:52:02 pm »
1-2 години поемане на глътка въздух и после гмуркане. Причините са комплексни. От една страна виждахм е какво се задава и не смеехме да се разрастваме (пак кредити) от друга имаше сериозен натиск и от пазара и от държавата (повишени разходи), и съкращаване на дейности. :-X
Да кажем, че бизнесът (не само нашия, а изобщо) е на ниво 2003-2004г като приходи при 3 пъти нарастнали разходи и цена наживот.