Здравей Гост

Транзитен Юпитер в Близнаци

• 242 Отговора
  • 33905 Прегледи
Re: Транзитен Юпитер в Близнаци
« Отговор #40 -: Февруари 27, 2012, 08:03:11 pm »
Истината е по Юпитер и Сатурн. По Юпитер е стремежът към "истината" като такъв, по Сатурн е самата истина, горчивата, нелицеприятната истина
той има каре между тях, та каква истина изплува при активиране на аспекта
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #41 -: Февруари 27, 2012, 08:45:58 pm »
Истината е по Юпитер и Сатурн. По Юпитер е стремежът към "истината" като такъв, по Сатурн е самата истина, горчивата, нелицеприятната истина
той има каре между тях, та каква истина изплува при активиране на аспекта

Аз тази квадратура я тълкувам накратко като юридически проблеми, както и с договори.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #42 -: Февруари 28, 2012, 08:15:57 am »
по карето Юпитер/Сатурн са възможни  финансови загуби, загуба на собственост, авторитет, протекция,превишаване на собствените права и власт,несъобразяване със законите
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #43 -: Февруари 28, 2012, 03:13:38 pm »
При мен ще премине през 3-ти и 4-ти, У10 в 1-ви.
Предполагам, че ще пътувам интензивно с цел обучение по оста Рим-Берлин-Токио ;D, т.е. Пловдив-Варна-София...

*

Stella

• 7765
« Отговор #44 -: Март 22, 2012, 05:33:04 pm »
 ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #45 -: Март 22, 2012, 06:28:28 pm »
Сега е в 7-ми, съвпад с луната, после ще мине през 8-ми и накрая на престоя си в Близнаци ще съвпадне с наталната ми Венера.

*

Stella

• 7765
« Отговор #46 -: Март 22, 2012, 07:00:01 pm »
Сега е в 7-ми, съвпад с луната, после ще мине през 8-ми и накрая на престоя си в Близнаци ще съвпадне с наталната ми Венера.

Лелеее, Юпитер в съвпад с Венера в 8-ми дом. Очаквай голям подарък от съдбата. ;D

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #47 -: Март 22, 2012, 07:25:25 pm »
 ххаахах, колко Голям???

*

Stella

• 7765
« Отговор #48 -: Март 22, 2012, 07:27:54 pm »
ххаахах, колко Голям???

Един Голям по осми дом.  :haha:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #49 -: Март 22, 2012, 07:30:01 pm »
майкоооооуууууу, ще глася рулетката...и ще се възползвам от благините.

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #50 -: Юни 10, 2012, 09:18:29 am »
При престоя си в Близнаци-11д. ще квадратира едновременно Плутон(У5),Уран(У8),Марс(У10)-и трите планети в 3д,а в също прави квадрат със Сатурн(У7) -9 д.и секстил с Меркурий (У3 и 12)-в 10 натален. При престоя си в Телец-възврат -нищо добро не донесе.И сега като ги гледам тия квадратури -явно доста интензивен период ще бъде .

*

Stella

• 7765
« Отговор #51 -: Юни 10, 2012, 02:53:35 pm »
Транзитен Юпитер първо ще мине през Вертекс на К8 на 0 градуса в Близнаци, нали там беше и последното Слънчево затъмнение :o После ще направи съвпад с натална Венера пак в 8-ми, гледам че цели три пъти ще става точен този съвпад, явно Юпитер пак ще става ретрограден по някое време. Венера е управител на АЦ,8-ми и 12-ти, освен това е диспозитор на Слънцето ми! Положително аспектирана в натала, чакам  Венерино-Юпитерски благинки ;D

Браво!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #52 -: Юни 10, 2012, 04:16:42 pm »
Транзитен Юпитер първо ще мине през Вертекс на К8 на 0 градуса в Близнаци, нали там беше и последното Слънчево затъмнение :o После ще направи съвпад с натална Венера пак в 8-ми, гледам че цели три пъти ще става точен този съвпад, явно Юпитер пак ще става ретрограден по някое време. Венера е управител на АЦ,8-ми и 12-ти, освен това е диспозитор на Слънцето ми! Положително аспектирана в натала, чакам  Венерино-Юпитерски благинки ;D

Аспект на Сатурн търси... ;) Юпитер...,ако даде даде..,но най-вече е по надеждите... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #53 -: Юни 11, 2012, 07:38:31 am »
От утре Юпитер ще е в близнаци. :blink:

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #54 -: Юни 11, 2012, 03:25:39 pm »
От утре Юпитер ще е в близнаци. :blink:

Ще се радвам, нещо ми дойде повече в Телец, с Марс в Дева и Плутон в Козирог, нека малко се поотпусне хватката към земното ми Слънце.  :P
When One Door Closes Another Door Opens

*

Lillie

• 30532
« Отговор #55 -: Юни 11, 2012, 04:06:54 pm »
Да се изстрелва от мудния Телец, че вече ми скъсА нервите.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #56 -: Юни 11, 2012, 06:56:29 pm »
Да се изстрелва от мудния Телец, че вече ми скъсА нервите.  ;D

И аз това викам :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #57 -: Юни 11, 2012, 07:37:13 pm »
ЧЕСТИТО! ЮПИТЕР ВЛЕЗЕ В БЛИЗНАЦИ!

*

Papy

• 4343
« Отговор #58 -: Юни 11, 2012, 07:39:53 pm »
ЧЕСТИТО! ЮПИТЕР ВЛЕЗЕ В БЛИЗНАЦИ!

Ей сега като се почнат едни раздувки...  ;D

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #59 -: Юни 11, 2012, 08:12:14 pm »
~Честито. Най-накрая малко въздух сред по-тежките планети. И ще чакам секстила на Юпитер и Уран да видя на моето поколение с Уран в Стрелец какво ще донесе.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens