Здравей Гост

Транзитен Юпитер в Близнаци

• 242 Отговора
  • 33856 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Транзитен Юпитер в Близнаци
« Отговор #60 -: Юни 11, 2012, 09:35:16 pm »
Сега ще се претоварят социалните мрежи, само стой та гледай! Фейсбук вече заби!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #61 -: Юни 11, 2012, 09:37:05 pm »
 :rolf: :haha:

ей верно има нещо такова, и на мен ми зациклиха сайтовете! Време за КОМУНИКАЦИЯ!!!! И днес 12 човека си смениха наведнъж профилните снимки във Фейса.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #62 -: Юни 11, 2012, 10:03:40 pm »
Честито :blink:
Друго какво може да се очаква,освен засилена комуникация?

*

Stella

• 7765
« Отговор #63 -: Юни 11, 2012, 11:32:51 pm »
Честито :blink:
Друго какво може да се очаква,освен засилена комуникация?

Активизиране на всички професии по 3-ти/9-ти дом: пътувания, търговия, литературна, издателска дейност, реклама и т.н.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #64 -: Юни 11, 2012, 11:34:14 pm »
Еййй, не е истина, едни приятели  повече от година ме канят на гости и аз все не ходя, а хем са ми в квартала, точно днес просто нещо ме затегли към тях и ...  допреди половин час бях при тях, така приятно отдавна не съм си изкарвала. А жената е и зодия Близнаци :blink: Тоз Юпитер нещо много бързо се прояви  ;D

« Отговор #65 -: Юни 12, 2012, 01:12:05 am »
Юпитер при мен ще е в шести дом. У6 - Меркурий е във втори. Ако има събития, вероятно ще са свързани с работата и допълнителни печалби, но не големи. Когато Юпитер мине през К7 в Рак ще е по-интересно. Тогава ще направи опозиция със Сатурн, Уран и Марс.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #66 -: Юни 12, 2012, 02:17:48 pm »
Хора включвам се и аз .Какво мислите за тези аспекти:

На 11 Тр Юпитер направи пълен съвпад с Нат Хирон в 10 дом и мина в Близнаци. Аспектите са:

-съвпад Хирон
-съвпад сев.възел
-съвпад Марс
-опозиция Уран
-опозиция Юпитер
-секстил Венера
-секстил АЦ
-тригон ДЦ
-тригон Луна
-тригон Плутон
-тригон Сатурн

Ще ми бъде интересно да чуя мненията ви :) Притеснява ме този квадрат с Венера. Ок 18 има пълен съвпад на нат Хирон с тр Венера, Луна и Юпитер, но не знам как да го тълкувам ... :(
« Последна редакция: Юни 12, 2012, 03:36:42 pm от Gaiiia »

« Отговор #67 -: Юни 12, 2012, 06:26:01 pm »
Юпитер при мен ще е в шести дом. У6 - Меркурий е във втори. Ако има събития, вероятно ще са свързани с работата и допълнителни печалби, но не големи. Когато Юпитер мине през К7 в Рак ще е по-интересно. Тогава ще направи опозиция със Сатурн, Уран и Марс.

Колко съм била права - още днес започнах работа по нов проект, от който се очакват значителни доходи и отваряне на бъдещи възможности. Ще вложа печалбата или в собствен бизнес, или в собствено жилище. Интересно, че Юпитер е У12 - в Стрелец и У3 - в Риби. И работата хем е свързана с чужбина, хем с комуникации. Как е възможно астрологията да е толкова буквална  :blink: Страшно съм щастлива и както ми беше скучно и еднообразно като ми се отвори добра работа така ми дойде енергията и ентусиазма, че не мога да си намеря място. Няма да спя, няма да мигам и няма да дишам, ако е нужно, докато не се случат нещата. Пффф толкова мисли, планове и идеи как да стане всичко ми се въртят в главата - толкова жизнена отдавна не съм се чувствала

*

Papy

• 4343
« Отговор #68 -: Юни 12, 2012, 06:28:25 pm »
Честито :)

Спомням си и за някакъв меркурий във 2-ри в риби :)

« Отговор #69 -: Юни 12, 2012, 07:17:49 pm »
Меркурий е ретро във втори, във Водолей. Ако трябва да съм точна, дори е на К2.
Слънцето също е във втори, но в Риби. Просто домът е голям и обхваща два знака затова може би си се объркала

*

Papy

• 4343
« Отговор #70 -: Юни 12, 2012, 07:39:48 pm »
Не-
Прогресивен?

« Отговор #71 -: Юни 12, 2012, 10:16:35 pm »
Ааа, него ли имаш предвид - да, правилно си запомнила. Той съвсем скоро влиза в Риби - на 29 градуса и 56 минути е във Водолей. За първи път от раждането ми ще смени знака, но си остава във втори дом

*

Lillie

• 30532
« Отговор #72 -: Юни 12, 2012, 10:36:10 pm »
Значи скоро прогресивният Юпитер ще е в съвпад със Слънцето ти - приготви по-голяма кошница да обереш възможностите, които ще ти предостави.  :blink:

Някой изживял ли е съвпад на прогр. Юпитер със светило - може ли да споделите нещо, ако сте?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #73 -: Юни 12, 2012, 10:42:07 pm »
Прогресивният Юпитер е в Телец, в наталната карта е на К4 в Овен. По прогресия макар че смени знака Юпитер още е в 4-ти дом в Телец заедно с пр. Венера. Телеца е интерсептиран и в 4 дом попадат Овена и той.

Иначе аз голямата кошница не съм я прибирала.
Надявам се пр. Венера опозиция натален Плутон, който е в 10 дом и е У11 също да даде нещо, ама така ако може по-мащабно  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #74 -: Юни 12, 2012, 10:44:18 pm »
Помислих, че за Юпитер си писала по-горе, сигурно си имала предвид прогр. Меркурий.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #75 -: Юни 12, 2012, 10:48:00 pm »
Първо писах за Юпитер, после за Меркурий - абе, всичко си казах  ;D
Последно - да подготвям ли товарния кораб или да си кютам с кошничката?

*

Papy

• 4343
« Отговор #76 -: Юни 12, 2012, 10:50:13 pm »
Прогресивен юпитер в съвпад с натални светила в тоя живот няма да ми се случи :)

Пр меркурий в риби-може да даде алтернативен доход, но може да те направи и скатавка или прекалено широкопръста-бързо дошло-бързо си отишло

Та...потърси нещо по двойствеността

« Отговор #77 -: Юни 12, 2012, 10:52:04 pm »
Има индикации за алтернативен доход извън това, за което разбрах днес. При мен по принцип пари не се задържат, по-широкопръста от това не виждам на къде...освен да почна да ги хвърлям по улицата  ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #78 -: Юни 12, 2012, 11:00:25 pm »
Има индикации за алтернативен доход извън това, за което разбрах днес. При мен по принцип пари не се задържат, по-широкопръста от това не виждам на къде...освен да почна да ги хвърлям по улицата  ;D

Може може-и заеми да даваш, и за каузи да помагаш

« Отговор #79 -: Юни 12, 2012, 11:07:01 pm »
Не, не аз не съм такъв човек  :haha: