Здравей Гост

Транзитен Юпитер в Близнаци

• 242 Отговора
  • 33856 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: Транзитен Юпитер в Близнаци
« Отговор #80 -: Август 21, 2012, 07:28:51 pm »
Прочетох преди време някакъв пост на Стела,
че при транзит на юпитер към уран,това била щастлива случайност.

Когато тр.юпитер стигне 17 гр в близнаци,ще сключи тригон с нат ми уран.

Транзита на юпитер е през 11ти ,а нат уран е в 3ти почти съвпад с ИС. Уран е У7ми, а юпитер /стрелец интерсептиран в 5ти/.

Каква може да е тази случайност ?Имате ли предположения?

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #81 -: Август 21, 2012, 08:06:17 pm »
При мен Юпитер навлиза в 12 -ти дом , ще премине през Асц пролетта на 2013 и ще влезе в 1-ви дом все още в Близнаци.Това 4е минава през Асц ми маи има някакво важно зна4ение?

« Отговор #82 -: Август 22, 2012, 03:34:21 pm »

Транзита на юпитер е през 11ти ,а нат уран е в 3ти почти съвпад с ИС. Уран е У7ми, а юпитер /стрелец интерсептиран в 5ти/.

Моето предположение е ,че ще има намиране на нов виртуален приятел. :blink:
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #83 -: Август 22, 2012, 07:10:48 pm »

Благодаря ти,нямам търпение да го срещна :blink:

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #84 -: Август 22, 2012, 07:44:26 pm »
Когато стане на 16 в Близнаци и при мен ще направи тригон към натален Уран във Везни ...
Но точно тогава ще пресече МС :blink:
Когато стане на 18 ще направи съвпад със Сатурн-У5 :blink:
Еми ще чакаме мили момичета няма как  :blink:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #85 -: Август 22, 2012, 09:45:03 pm »
Успех пожелавам! Моят от завръщането си досега си има аспекти, хубави, ама с ремонта се задоволявам засега. И е опозе на пр новолуние, което по всички правила би следвало да увеличи силата на новолунието, че е и в знака на Юпитер... в 5ти дом транзитира и е в тригон с натален У5, Меркурий.. Чакам, чакам.  :-[

« Отговор #86 -: Август 23, 2012, 11:06:32 am »
Когато стане на 16 в Близнаци и при мен ще направи тригон към натален Уран във Везни ...
Но точно тогава ще пресече МС :blink:
Когато стане на 18 ще направи съвпад със Сатурн-У5 :blink:
Еми ще чакаме мили момичета няма как  :blink:

Аз също имам МЦ в този градус а в този градус Юпито ще забави движението си и ще стане ретро,така че ще се задържи там почти месец.Ще бъде интересно да се види дали ще има резултат.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #87 -: Август 23, 2012, 11:19:57 am »
Засега потвърждавам,че Юпитер близо до МС е свързан с ремонти и разкрасяване и това работи наистина -при нас се очертава ремонт в жилището ...пък за друго ще видим....
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Nagine

• 1
  • I can be Anyone i want to be.
« Отговор #88 -: Септември 01, 2012, 08:50:58 pm »
5-ти (а също и 6-ти) дом ми е в близнаци.Точно при навлизането на юпитер в 5ти дом,на същата дата ми писа една стара неосъществена любов и..стана осъществена .Беше мн спонтанно и изненадващо и в началото всичко беше иху-аху,но после бързо се развалиха нещата..Интересното е ,че в този период съответния човек ме запали по идеята да печеля пари чрез покер,а също и да се преквалифицирам в интересна за мен област..тези дни Юпитер и ск лючи точен Quincunx с MC-то...та ще видим какво ще се случи:) Има и тригон към натална Венера и и секстил -Юпитер,OCtile-луна,Quincunx-плутон
"За да стигат клоните на дървото до Небесата,корените му трябва да стигат до Ада.."

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #89 -: Септември 01, 2012, 09:01:20 pm »

Благодаря ти,нямам търпение да го срещна :blink:
Срещнах го,но нещата са още в зародиш ;D
Но лошото е,че по същото време се появи и друг...та съм малко объркана тези дни :lol:

« Отговор #90 -: Септември 16, 2012, 07:23:15 am »
Цитат
-4 октомври 2012 до 30 януари 2013

Тр.Юпитер ще е ретрограден. :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #91 -: Септември 16, 2012, 07:51:37 am »
Много ми е неясно,ретроградието на юпитер как се изразява :-[
Дали нямате някакво линкче да прочета.
Важно е за мен,защото ще спре стационарен точно в тригон с урана ми,управител на 7ми и 8ми дом.
Юпитер транзитира през 11 дом,а нат уран е в 3ти съвпад с ИС.

« Отговор #92 -: Септември 16, 2012, 09:32:24 am »

ретро периода на юпитер не носи това,което обещава или очакваш , подлага на проверка  вярата ни
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #93 -: Септември 16, 2012, 11:57:36 am »

ретро периода на юпитер не носи това,което обещава или очакваш , подлага на проверка  вярата ни
Благодаря ти :blink:

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #94 -: Септември 16, 2012, 12:33:44 pm »

А аз знам ,че ако в наталната карта е ретрограден, събитията настъпват точно по време на ретроградния период
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #95 -: Септември 16, 2012, 04:16:09 pm »

А аз знам ,че ако в наталната карта е ретрограден, събитията настъпват точно по време на ретроградния период
При мен е ретрограден в натала.
Значи ли че през този ретро период,ще се чувствам по-добре? Или,че събитията ,ако се случат...няма да са лоши?

« Отговор #96 -: Септември 16, 2012, 04:46:16 pm »
зависи от статуса на наталният по дом ,знак, аспекти,дали и как тр.юпитер активира нещо от картата

« Отговор #97 -: Септември 16, 2012, 05:05:06 pm »
това съм си сейвнала  ;)

ПРЕДРЕТРОГРАДНА СЯНКА: това е първото преминаване на планетата през сянката. В тази фаза планетата върви директно (напред). През този период се полагат основите на нещата, които ще излязат на дневен ред по време на предстоящия ретрограден цикъл.
Всички събития и ситуации, които предстоят по време на тази фаза, впоследствие се разгръщат и добиват развитие през останалата част от ретроградния цикъл на планетата. Манифестацията им може да бъде под формата на същите обстоятелства или други, в чиято основа е заложена същата динамика. Този период започва, когато планетата премине през точката, където по-късно ще отбележи своята SD (стационарно-директна) фаза, която продължава до следващата я SR (стационарно-ретроградна) фаза.

РЕТРОГРАДЕН ПЕРИОД: това е фазата на второто преминаване на планетата през сянката, когато планетата изглежда, че върви "назад" в небето. По време на тази фаза може да усетите как преосмисляте някои действия и решения, предприети по време на първото преминаване на планетата през сянката.
Това е време, когато се конфронтираме с всички ситуации в живота ни, които не вървят добре (които често кореспондират с темите и аналогиите на планетата и знака, в който се намира). Можем да изживеем усещане за фрустрация, гняв, страх, вина или обезсърчаване, когато се отклоним от първоначалната посока, която сме приели да следваме, а другата алтернатива е в избора да проучим ефективността на новите идеи и възможности. 
Независимо от това какво ще изберем, ретроградният период е най-доброто време за изследване, проучване, преоткриване, размисъл и преоценка.
Тази фаза започва със стационарната ретроградност на планетата и приключва в точката на стационарна директност.

ПОСТРЕТРОГРАДНА СЯНКА: това е третото и финално преминаване, когато планетата тръгва напред, след като премине стационарно-директната си точка. По време на тази фаза вече можем да приложим на практика всичко, което сме научили по време на ретроградния период. В перспектива това ни помага да направим преценка на всичко, което съдейства /за/ или възпрепятства постигането на целите ни. Някои променят посоката, която са избрали, други - възприятията си.
Ако по време на ретроградния период сме били изправени пред вътрешните си "демони" (неприятни чувства, импулси, страхове и т.н.), тази фаза е подходящо време да се опитаме  да потърсим други пътища и начини в зависимост от обстоятелствата, като изградим нова стратегия и по този начин променим позицията си в контекста на ситуацията.

ОТ 04.10. ДО 30.01. 2013 ГОДИНА ЮПИТЕР Е РЕТРОГРАДЕН. В това време човек ТРУДНО МОЖЕ ДА НАМЕРИ ЗАСЛУЖЕНО ПРИЗНАНИЕ ИЛИ СВОЕТО МЯСТО В ОБЩЕСТВОТО. Човек започва да ПРЕНЕБРЕГВА МНЕНИЕТО НА ДРУГИТЕ И ПРИЗНАВА САМО СОБСТВЕНОТО СИ „АЗ”. Твърде лекомислено се разпорежда с парите си. Безпричинно може да бъде освободен някой от длъжност. Не бива да се стремите към властване. Добър период за преоценка на ценностите и търсене на Духовен учител или наставник. Подходящо време за повишаване на културното и духовното равнище.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #98 -: Септември 16, 2012, 05:45:54 pm »
Дали нямате някакво линкче да прочета.
Важно е за мен,защото ще спре стационарен точно в тригон с урана ми,управител на 7ми и 8ми дом.
Юпитер транзитира през 11 дом,а нат уран е в 3ти съвпад с ИС.

Стреличке,това активира в натала ми.
Иначе:
Юпитер ,при мен стрелец е интерсептиран в 5ти дом.

Намира се в 6ти ретрограден, в тригон с венера,квадрат плутон У5ти,квадрат слънце У1ви.

« Отговор #99 -: Септември 16, 2012, 05:56:30 pm »
с карта е по-лесна визуализацията