Здравей Гост

Транзитен Юпитер в Близнаци

• 242 Отговора
  • 33881 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: Транзитен Юпитер в Близнаци
« Отговор #100 -: Септември 29, 2012, 08:54:12 pm »
Тъй като на 4ти октомври става ретрограден,в момента дали е стационарен?
Колко дни трае стационарния период? :lol:

« Отговор #101 -: Октомври 01, 2012, 10:43:59 am »
Когато стане на 16 в Близнаци и при мен ще направи тригон към натален Уран във Везни ...
Но точно тогава ще пресече МС :blink:
Когато стане на 18 ще направи съвпад със Сатурн-У5 :blink:
Еми ще чакаме мили момичета няма как  :blink:

Аз също имам МЦ в този градус а в този градус Юпито ще забави движението си и ще стане ретро,така че ще се задържи там почти месец.Ще бъде интересно да се види дали ще има резултат.

Ще имам смяна на работното място. Шефовете решиха да затворят магазина в който работя,но ми предложиха да ме преместят в друг,където ще нося по-голяма отговорност. Приех :blink:
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

« Отговор #102 -: Октомври 01, 2012, 10:50:37 am »
Засега потвърждавам,че Юпитер близо до МС е свързан с ремонти и разкрасяване и това работи наистина -при нас се очертава ремонт в жилището ...пък за друго ще видим....
   Забравих да добавя ,че и при мен се очертава лек освежителен ремонт на малка част от дома.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #103 -: Октомври 01, 2012, 11:59:31 am »
Относно транзитите на Юпитер искам да споделя, че те по-скоро дават спокойствие и измамно щастие, но някакви сериозни събития не. Преди месеци Юпитер при мен направи възврат към наталната си поцизия , съвпадна с Венера, Меркурий, ЮЛВ. Съвсем скоро премина и през натално Слънце, квадратира Луната. Само спокойствие беше проявлението му в общи линии.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #104 -: Октомври 01, 2012, 12:58:25 pm »
На мен ми дават събития. Първият възврат - първо дълго пребивававне извън дома, пътешествия, цяла година миткане в общи линии, сума ти нови познанства, чужди държави и т.н. Вторият възврат ми донесе началото на кариера, мнгоо успешна година беше. Сега третият донесе леко приключване на разни неща и макар че не ми беше точно това идеята, факт е че помогна... Сега съм доволна. Обаче това за възвратите. Иначе сега аспектира нат Меркурий (У5,8) и нат Венера (У4,9), чакам.

Поправям се. Ежедневните неща някак не ги забелязвам, но те си действат. Юпитер транзитира 5ти и аспектира Меркурий У5 - синът ми беше приет в детска градина. На късмет.
« Последна редакция: Октомври 01, 2012, 01:10:00 pm от Ronia »

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #105 -: Октомври 01, 2012, 02:20:49 pm »
Транзитен Юпитер е в точен съвпад със Слънцето на сина ми, като активира Тао квадрата Слънце / Луна / Сатурн - резултатът е, че се разболя. При транзити на Марс, винаги става така, но не съм го очаквала и от Юпитер  :-\
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #106 -: Октомври 01, 2012, 02:24:34 pm »
Когато стане на 16 в Близнаци и при мен ще направи тригон към натален Уран във Везни ...
Но точно тогава ще пресече МС :blink:
Когато стане на 18 ще направи съвпад със Сатурн-У5 :blink:
Еми ще чакаме мили момичета няма как  :blink:

Аз също имам МЦ в този градус а в този градус Юпито ще забави движението си и ще стане ретро,така че ще се задържи там почти месец.Ще бъде интересно да се види дали ще има резултат.

Ще имам смяна на работното място. Шефовете решиха да затворят магазина в който работя,но ми предложиха да ме преместят в друг,където ще нося по-голяма отговорност. Приех :blink:
   Според мен имам реално събитие не само защото е точно на МЦ почти месец ,ами и дирекционния Юпитер е в точен съвпад със соларното МЦ.И двата Юпитера правят тригон към Уран,които е упр. на 6дом

« Отговор #107 -: Октомври 01, 2012, 02:39:14 pm »
Много ми е неясно,ретроградието на юпитер как се изразява :-[
Дали нямате някакво линкче да прочета.
Важно е за мен,защото ще спре стационарен точно в тригон с урана ми,управител на 7ми и 8ми дом.
Юпитер транзитира през 11 дом,а нат уран е в 3ти съвпад с ИС.
   Осъществяване на надежди,желания /11д/ за среща/3д/ ,относно партньор,любовник/7,8д/
Сетих се за събитията при тебе в последните няколко дни. А иначе в астрокома като си отвориш  ефемеридите можеш да видиш как се движат планетите и колко време застават стационарни.По принцип знам ,че стационарните планети имат по-голяма сила на влияние особено когато застанат в същия градус на натална такава .

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #108 -: Октомври 01, 2012, 07:12:40 pm »
Много ми е неясно,ретроградието на юпитер как се изразява :-[
Дали нямате някакво линкче да прочета.
Важно е за мен,защото ще спре стационарен точно в тригон с урана ми,управител на 7ми и 8ми дом.
Юпитер транзитира през 11 дом,а нат уран е в 3ти съвпад с ИС.
   Осъществяване на надежди,желания /11д/ за среща/3д/ ,относно партньор,любовник/7,8д/
Сетих се за събитията при тебе в последните няколко дни.
А иначе в астрокома като си отвориш  ефемеридите можеш да видиш как се движат планетите и колко време застават стационарни.По принцип знам ,че стационарните планети имат по-голяма сила на влияние особено когато застанат в същия градус на натална такава .

Боже ,колко вярно си го назовала :o
И как е абсолютно вярно :o Не е истина просто.
Точно това ми се случва в момента :blink:
Такова щастие отдавна не ми се е случвало :rolleyes:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #109 -: Октомври 04, 2012, 03:37:13 pm »
Честито ретрограден юпитер ;D ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #110 -: Октомври 04, 2012, 04:10:14 pm »
Възможно ли е при мен да не действа понеже е неаспектиран? Има само съвпад с южния възел.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #111 -: Октомври 04, 2012, 04:22:03 pm »
Възможно ли е при мен да не действа понеже е неаспектиран? Има само съвпад с южния възел.
Нямам идея :unsure:
Не знам внушавам ли си,но се чувствам много превъзбудена :-[Не че няма събития,има.....но възможно ли е да е заради юпитера? :-\

Възможно ли е,като е бил директен да съм се чувствала по-ентусиазирана,а днес да започнат въпросите" Струва ли си,ами сега какво"....Едни колебания вътрешни,правилно ли постъпвам...?

Дали ме разбирате? :-X

*

Papy

• 4343
« Отговор #112 -: Октомври 04, 2012, 04:49:24 pm »

Как така "само"?
Едни млади хора, стари познати, ще срещаш  :blink:

« Отговор #113 -: Октомври 04, 2012, 04:58:31 pm »
Не знам внушавам ли си,но се чувствам много превъзбудена :-[Не че няма събития,има.....но възможно ли е да е заради юпитера? :-\

Възможно ли е,като е бил директен да съм се чувствала по-ентусиазирана,а днес да започнат въпросите" Струва ли си,ами сега какво"....Едни колебания вътрешни,правилно ли постъпвам...?

Милки,да не би превъзбудата ти да се дължи на транзитния Марс в Скорпион?До колкото си спомням ти имаш съвпад на Луна и Марс в по-крайните градуси на Телеца.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #114 -: Октомври 04, 2012, 05:22:21 pm »

Милки,да не би превъзбудата ти да се дължи на транзитния Марс в Скорпион?До колкото си спомням ти имаш съвпад на Луна и Марс в по-крайните градуси на Телеца.
Хм....може и това да е :-\ марс и луна са ми на 25гр телец...да

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #115 -: Октомври 04, 2012, 08:40:57 pm »
Относно транзитите на Юпитер искам да споделя, че те по-скоро дават спокойствие и измамно щастие, но някакви сериозни събития не. Преди месеци Юпитер при мен направи възврат към наталната си поцизия , съвпадна с Венера, Меркурий, ЮЛВ. Съвсем скоро премина и през натално Слънце, квадратира Луната. Само спокойствие беше проявлението му в общи линии.

На мен дори и измамно щастие не ми даде, единственото е ,че се дипломирах,но някак си бях притисната от времето.При предения възврат също се дипломирах.И двата пъти не получих отлична оценка,а много добър при все ,че и двата пъти се постарах,особено втория.
Поне не напълнях от транзита през Венера ,Слънце и Меркурий,докато предния път това се случи.Определено предния път се чувствах много по-добре от сега,но сега имам много други утежняващи транзити

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #116 -: Октомври 09, 2012, 12:14:10 pm »
Съвпад на Юпитер с прогресивно Слънце дали може да даде събитийност? При съвпада му с натални Слънце / Венера, нищо не се случи, но сега в Близнаци нали ще остане по-дълго време, та знам ли..  :-\
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #117 -: Януари 19, 2013, 09:53:15 pm »
Знаете ли на коя дата ще стане стационарен? :lol:

« Отговор #118 -: Януари 19, 2013, 09:58:49 pm »
На 28.01 става стационарен и от 30.01 тръгва директно.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #119 -: Януари 19, 2013, 10:05:41 pm »
На 28.01 става стационарен и от 30.01 тръгва директно.
Мерси :blink: