Цитат на: issidorra в Януари 19, 2013, 09:58:49 pmНа 28.01 става стационарен и от 30.01 тръгва директно.Мерси :blink:
На 28.01 става стационарен и от 30.01 тръгва директно.
Цитат на: Milkyway в Януари 19, 2013, 10:23:08 pmИма ли някакво значение това,че ще бъде стационарен на 6гр,за човек който има планета на същия градус?Например, аз имам натален юпитер на 6 гр,но в козирог 6ти дом.има аспект куинконкс в този случай, а Нептун е в опозиция при тебстационрен Юпитер засилва това, което човек има като потенциал в натала или прогресивната карта, а когато е ретрограден отслабва този потенциалгледа се в кой дом стационира и каква връзка има с лични планети, много късмет носи ако отключи и активира натален тригон Венера с Юпитер
Има ли някакво значение това,че ще бъде стационарен на 6гр,за човек който има планета на същия градус?Например, аз имам натален юпитер на 6 гр,но в козирог 6ти дом.
На някой юпитер в близнаци-ретро, донесе ли му нещо хубаво?
В опозиция на нат. Юпитер и Венера, квадрати с Марс и Сатурн. Преминава през 9-ти дом. Ще засегне ли по някакъв начин евентуалното ми кандидатстване и заминаване в чужбина?
А при теб, стреличка, има ли 30* аспект към слънцето от транзити?Юпитер, освен празните обещания, прецака и тези с асц близнаци и стрелец, особено с планети в 1-ви-малко са ми наблюденията, но мисля, че има връзка
За пореден път забелязвам нещо: когато два малефика обградят слънце/луна с по 30* от 2-те страни, все нещо кофти се случва, най-често здравословноИзвинявам се, ако откривам топлата вода Някой да има наблюдения?П.п. Няма значение какво управляват слънце/луна, в мъжки карти-повече слънце и обратно
Юпитер, освен празните обещания, прецака и тези с асц близнаци и стрелец, особено с планети в 1-ви-малко са ми наблюденията, но мисля, че има връзка
Май имаш точни данни за момента на заболяването-може ли хармоник?
Юпитер, в каквато и конфигурация да е, дава компенсации,в нещо ако си ощетен
Цитат на: strelicka в Януари 26, 2013, 01:24:36 pmЮпитер, в каквато и конфигурация да е, дава компенсации,в нещо ако си ощетенне във всяка, или може във всяка, но ако ти е "важен" по наталв случая - даде, болестта не случайно на лекарски жергон и казват "царска болест" шегувам се, но не съвсем, за компенсацията, де - инак, събитието съвпада със среща с първа и втора* любов