Здравей Гост

Транзитен Юпитер в Близнаци

• 242 Отговора
  • 33892 Прегледи
*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
Re: Транзитен Юпитер в Близнаци
« Отговор #160 -: Януари 28, 2013, 01:20:29 pm »
на интервю съм, за нова работа, свързана с местене в друг град. У8 Венера ми е на К4, а транзитен СЛВ ми мина през Урана във втори дом. Уран е У4. И се загледах по Юпитера в транзит, че е в квадрат. Иначе е в разходящ секстил със себе си.
Гледай транзити/прогреси и др. методи/, но към лични планети, и да са показалци на това,което търсиш,в случая-у-л на МЦ, на 6, на АСц. Това че СЛВ ти е минла през урана нищо не значи, ако те не са свързани по някакъв начин със слънце, луна и др. лични планети.

« Отговор #161 -: Януари 28, 2013, 01:26:30 pm »

А какво ли става като се събере един злояд и един чревоугодник?  :rolleyes:

и двамата ще умрат , но с различни диагнози :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #162 -: Януари 28, 2013, 02:00:30 pm »
на интервю съм, за нова работа, свързана с местене в друг град. У8 Венера ми е на К4, а транзитен СЛВ ми мина през Урана във втори дом. Уран е У4. И се загледах по Юпитера в транзит, че е в квадрат. Иначе е в разходящ секстил със себе си.
Гледай транзити/прогреси и др. методи/, но към лични планети, и да са показалци на това,което търсиш,в случая-у-л на МЦ, на 6, на АСц. Това че СЛВ ти е минла през урана нищо не значи, ако те не са свързани по някакъв начин със слънце, луна и др. лични планети.

Мерси за отговора  :blink:

Гледам аспектите У6 ми съвпада с Юпитер и СЛВ по натал, тр. У АЦ излиза от 3ти дом и квадратира АЦ и Луната ми и съвпада със соларен К4, тр. Луна върху Сатурн в опозиция на Слънцето, соларните оси съвпадат с наталните, както и сол. АЦ със Сатурн.
В Солара имам съвпад на У1 и У8 със Слънцето. Имам аспекти, но не са много позитивни.
Дупе да ми е яко :-)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Papy

• 4343
« Отговор #163 -: Януари 28, 2013, 02:22:04 pm »
Как я караш, яя, септември нещо се беше притеснила?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #164 -: Януари 28, 2013, 02:56:29 pm »
.
« Последна редакция: Януари 29, 2013, 03:48:12 pm от Yaya »

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #165 -: Януари 29, 2013, 10:30:28 am »
на 30 -01 тр.Юпитер е стационарен в 6,21 Близнаци и така до 3-02 ,ако активира нещо ,то ще е на фокус като теми

Юпитер е стационарен/6,21  Близнаци/ в градуса на Лунно затъмнение /6,47 Близнаци/ от 28.11.2012 година внимание за всички с натални планети,ъгли който са били активирани тогава, той е връх на конфигурация йод/пръст на съдбата / носеща възможност за оправяне на грешки или повтаряне на вече направени-
http://www.temura.net/%d1%81%d0%b5%d0%b4%d0%bc%d0%b8%d1%87%d0%b5%d0%bd-%d1%85%d0%be%d1%80%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%be%d0%bf-17-23-%d0%b4%d0%b5%d0%ba%d0%b5%d0%bc%d0%b2%d1%80%d0%b8-2012-%d0%b3/#more-7175

споделете има ли събития тия дни
« Последна редакция: Януари 29, 2013, 11:23:13 am от strelicka »

*

Papy

• 4343
« Отговор #166 -: Януари 29, 2013, 11:26:00 am »
Ами има-стреляха по златко баретата
Май охранителите отвърнали и се получила една хубава престрелка в центъра на софия

*

Lillie

• 30532
« Отговор #167 -: Януари 29, 2013, 12:08:15 pm »
Юпитер е стационарен/6,21  Близнаци/ в градуса на Лунно затъмнение /6,47 Близнаци/ от 28.11.2012 година внимание за всички с натални планети,ъгли който са били активирани тогава
споделете има ли събития тия дни

След лунното затъмнение се преместих, в началото на декември. Беше в точен квадрат с наталния ми Марс на ИЦ, който е в 6 гр. Риби. Имам и точен квадрат на прогр. Юпитер към нат. Марс, ще продължи в рамките на годината.

Чудя се къде ли ще ме разтресе, в дома вече не предстоят промени - каквото трябваше да се случи, вече е факт.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #168 -: Януари 29, 2013, 06:53:02 pm »
Ами има-стреляха по златко баретата
Май охранителите отвърнали и се получила една хубава престрелка в центъра на софия
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1744542

и към него и към доган , не е първият опит за покушение
но хитлер е лидер с 42 неуспешни опита за покушение,накрая сам си посегнал :mellow:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #169 -: Януари 30, 2013, 11:33:51 am »
Да си казваме ли честито? ;)
Обърна ли се юпитера?

« Отговор #170 -: Януари 30, 2013, 11:55:58 am »
Обърна ли се юпитера?

днес около 15 часа ще стане стационарен и такъв остава до обяд на 03.02- това е според ЗЕТ 9

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #171 -: Януари 30, 2013, 01:44:10 pm »
Обърна ли се юпитера?

днес около 15 часа ще стане стационарен и такъв остава до обяд на 03.02- това е според ЗЕТ 9
Благодаря ти.
Значи до неделя,ще е стационарен.
Може би ще усетим засилената му енергия? :-\

*

Yaya

• 2265
« Отговор #172 -: Януари 30, 2013, 02:05:57 pm »
Както вече споменах, при мен тръгва директен в 8ми дом. Да видим дали ще ми върви на пари.... Въпреки че не се оплаквам последните няколко месеца

А Шопенхауер

« Отговор #173 -: Януари 30, 2013, 02:49:38 pm »
Както вече споменах, при мен тръгва директен в 8ми дом. Да видим дали ще ми върви на пари.... Въпреки че не се оплаквам последните няколко месеца

При мен ще е в 10дом,и преди малко ме зарадваха с нови възможности в професионален план! :yahoo:

« Отговор #174 -: Януари 31, 2013, 08:13:13 am »

При мен ще е в 10дом,и преди малко ме зарадваха с нови възможности в професионален план! :yahoo:

:08:

*

Asol

• 4140
« Отговор #175 -: Януари 31, 2013, 01:45:05 pm »
Юпитер е по-празните обещания както казваше преди Лили, но тя май го реабилитира поне донякъде. А и в момента чичо Юпитер няма подкрепата на дедото - в куинкоксни знаци са. Юпитер може и да е ентусиазиран и да има желание за широки хоризонти, но Сатурн му дава да пие "студена" вода.

MoonLight, имаш ли нещо по линията на Плутон, Сатурн и Уран ?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #176 -: Януари 31, 2013, 02:20:40 pm »
Само секстилите му съм склонна да реабилитирам дотук - носят нови възможности, но много е важно да ги съзреш и оцениш, понякога шансът просто минава покрай теб... При мен така работи, при някой друг ще е различно. След излизане на Сатурн от Везни започнаха да се отварят "вратички". :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #177 -: Януари 31, 2013, 02:38:07 pm »
Смяташ ли, че винаги виждаме и оценяваме адекватно към някакъв момент шанса и неговата евентуална развръзка и перспектива ?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #178 -: Януари 31, 2013, 02:47:58 pm »
Не, не смятам така. Много често даже ги пропускам и впоследствие оценявам дадено нещо като шанс, от който не съм се възползвала адекватно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #179 -: Януари 31, 2013, 05:24:32 pm »
Май стреличка писа за тия с планети на 6-7*, чакайте благата сега