Здравей Гост

Транзитен Юпитер в Близнаци

• 242 Отговора
  • 33758 Прегледи
*

gogo07

• *
  • 244
Re: Транзитен Юпитер в Близнаци
« Отговор #200 -: Май 05, 2013, 01:00:06 pm »
при преминаването на Юпитер втори ви трябвало да има стабилизриане на финансите а то е повлияло отрицателно , много жалко че така се е получило. Солара има ли индикации за финансови проблеми?

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #201 -: Май 05, 2013, 01:01:53 pm »
скоро четох, че юпитер често е замесен в деня на смъртта. един вид, носел освобождение

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #202 -: Май 05, 2013, 01:05:50 pm »
дано да е така , наистина той страдаше от доста години .... съдба , едва ли е могъл да промени нещо според мен ...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #203 -: Май 05, 2013, 01:09:31 pm »
Само елементаризма може да разчита на Юпитер за просперитет и благополучие.
Първо в Близнаци , Юпитер не се чувства уютно и добре. Не случайно древните казват, че в този знак той е заточен.
Второ, ако Юпитер няма връзка с Меркурий ,каквато и да е ..нещата са още по-зле.
Трето Юпитер разширява, раздува..мащабира, но дали това е проблем..,дали провал или успех, зависи от много други неща в картата.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #204 -: Май 05, 2013, 01:12:45 pm »
Бог да го прости! :'(

Има съвпад на тр. Слънце с нат. Юпитер, тр. СЛВ в съвпад с нат. Нептун, тр. Сатурн в съвпад с нат. Нептун и тр. Юпитер в съвпад с нат. Слънце, тр. Венера в съвпад с нат. Марс. Двоен съвпад Слънце/Юпитер и акцент на Нептун- завило му се е свят.
Няма планети в огнени знаци.

Дора, защо 48 са критични?

Нямам обяснение, но съм го наблюдавала в живота, някаква критична година е  за хората на изкуството, има нещо общо най вероятно с творчеството (нереализиран творчески потенциал може да е причината).

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #205 -: Май 05, 2013, 01:15:02 pm »
За мен Юпитер в Близнаци , 12 дом , винаги е бил тежак период на изпитания и умиране на нещо старо ... за трети пьт през живота си го преживявам ... все едно 4е нищо не зависи от мен така го усещам.

« Отговор #206 -: Май 05, 2013, 01:16:05 pm »
скоро четох, че юпитер често е замесен в деня на смъртта. един вид, носел освобождение

И има и друга логика, планетата Юпитер отговаря за дългия път и в такъв смисъл дългия път до другия свят.

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #207 -: Май 05, 2013, 01:21:31 pm »
доколкото знам Петър Дънов свързва Юпитер с божествената любов , по-висшите светове

*

satin_

« Отговор #208 -: Май 05, 2013, 01:31:28 pm »
при преминаването на Юпитер втори ви трябвало да има стабилизриане на финансите а то е повлияло отрицателно , много жалко че така се е получило. Солара има ли индикации за финансови проблеми?

Соларният втори дом е пълен (Нептун, Луна, Меркурий, Венера, Слънце), а Юпитер е в 5-ти сол.

*

Константин

« Отговор #209 -: Май 05, 2013, 01:39:23 pm »
Втори дом отговаря не само за материалното, но и за здравословното състояние :)

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #210 -: Май 05, 2013, 01:49:08 pm »
а поне с този юпитер в 5 ти любовта трябва да е ок ;-) и децата ако има такива. На изуст трудно може да се говори, но поне при мен Луна дава проблеми в дома в които попада , но не е и тежки неща така или ина4е тези проблеми са се разрешавали следващата година.

*

satin_

« Отговор #211 -: Май 05, 2013, 01:54:42 pm »
юпитер в 5 ти любовта трябва да е ок ;-)

Да, ама не  ;D При мен явно раздува негативното, колкото и до ми се иска да е обратното  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #212 -: Май 05, 2013, 02:08:45 pm »
а поне с този юпитер в 5 ти любовта трябва да е ок ;-) и децата ако има такива. На изуст трудно може да се говори, но поне при мен Луна дава проблеми в дома в които попада , но не е и тежки неща така или ина4е тези проблеми са се разрешавали следващата година.

Дори и в натал в 5-ти Юпитер не винаги дава любов.
Нищо не е толкова буквално в астрологията.
Знаци,аспекти, ...и още много други неща.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Константин

« Отговор #213 -: Май 05, 2013, 02:51:37 pm »
Дори и в натал в 5-ти Юпитер не винаги дава любов.
Нищо не е толкова буквално в астрологията.

Изключително точно казано :) И точно там е майсторството-въпреки детайлите, да не изпускаш от поглед главната картина и да ги настройваш(интерпретираш) спрямо нея :)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #214 -: Май 05, 2013, 03:14:32 pm »
За 48-та годишнина нямам наблюдения, но често се случват големи обрати по време на някой юпитеров цикъл - възврат или опозиция. При доста хора 36-та годишнина също може да бъде критична, т.е. около юпитеровия възврат - малко преди, по време или след.

Всъщност при Чочо Попйорданов сравнително наскоро също е имало юпитеров възврат, а и вероятно проблемите му не са от вчера, съвпадът на Юпитер с нат. Слънце просто е белязал кулминацията.

Дим Дуков ъщо почина при юпитеров възврат.

*

Papy

• 4343
« Отговор #215 -: Май 05, 2013, 03:58:49 pm »
Все някога умираме
На мен на юпитеров възврат нищо особено не ми се случи

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #216 -: Май 05, 2013, 04:10:08 pm »
Значи освен часа и дата ти не е вярна  ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #217 -: Май 05, 2013, 04:18:24 pm »
Той има доста точни съвпади с натални планети.
Юпи възврата е отминал при него и по-скоро е дал стабилизация в кариерата му- снима се в "Под прикритие", което  си беше завръщане след дълго и болезнено пропадане. Нещата му тръгнаха назад след любовната му афера с Буковска.

*

Papy

• 4343
« Отговор #218 -: Май 05, 2013, 04:20:10 pm »
Значи освен часа и дата ти не е вярна  ;)

Важно е да имаш мнение

*

Марая

• 28287
« Отговор #219 -: Май 05, 2013, 04:21:42 pm »
 :-\...
Във форума обаче Юпитер е видим.

Интересно ми е, при колко от Вас е в Бизнаци?