Здравей Гост

.

• 11 Отговора
  • 1486 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
.
« -: Февруари 28, 2012, 09:20:02 am »
.
« Последна редакция: Април 21, 2012, 09:23:54 pm от Hm »

*

priya

• **
  • 1263
Re: Предложение за психологическа астрология
« Отговор #1 -: Февруари 28, 2012, 09:37:10 am »
Ама, Хм - идеята на онлайн обучението не е само да гледаш лекции на видео. :-\

Има и тестове, писмени задачи, покриване на нормативи и т.н... И на края - евентуално - тапийка някаква... Те са основното, включено в цената. Иначе - щяха да си продават видео лекциите на ДВД като видео курс и нямаше да струват по 430 лева на двд. ;D
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #2 -: Февруари 28, 2012, 09:46:50 am »
Добре е, че имаш отговор за всичко ;D

Все пак, моят съвет би бил - да не пестиш от такси, а да си го изкараш пълноценно и сама за себе си, ако наистина го искаш този курс, и ако имаш средствата да го платиш сама, разбира се.
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Papy

• 4343
« Отговор #3 -: Февруари 28, 2012, 10:02:13 am »
Аз лично бих се включила, но имам кармична забрана да дълбая много по 8 дом (юлв)
Не знам с какво се занимаваш професионално, но ако този курс ще ти се изплати по някакъв начин-харчи парите и не му мисли толкова, парите са за това. Пък и дори да е само за удоволствие-важното е човек да е щастлив

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #4 -: Февруари 28, 2012, 10:05:58 am »
Аз лично бих се включила, но имам кармична забрана да дълбая много по 8 дом (юлв)
Не знам с какво се занимаваш професионално, но ако този курс ще ти се изплати по някакъв начин-харчи парите и не му мисли толкова, парите са за това. Пък и дори да е само за удоволствие-важното е човек да е щастлив

На мен СЛВ ми е в 8-ми дом. И ми е в Близнаци - обучение. В съвпад е с Хирон - лечение. И със Слънце - влече ме.

А ЮЛВ ми е в съвпад с Уран - астрология онлайн.

Те са широки орбиси и освен съвпада на СЛВ с Хирон другото не го броят за съвпад, но аз съм установила, че важи.

Мисля, че ЮЛВ може да е основата, чрез която ще градиш по СЛВ.

*

Papy

• 4343
« Отговор #5 -: Февруари 28, 2012, 10:09:42 am »
Интересно ми стана по уран-какво работиш?

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #6 -: Февруари 28, 2012, 10:10:45 am »
Интересно ми стана по уран-какво работиш?

Моят Уран е мажорно неаспектиран и не работя по него. Той си работи по дома, в който е и този, който управлява.

*

Papy

• 4343
« Отговор #7 -: Февруари 28, 2012, 10:15:29 am »
При мен са така-в скорпион-уран и слв, в телец-в 8-юлв
Възлите са ми мажорно неаспектирани
Всякакви езотерики много лесно ми се отдават, и си ме влекат, но аз се старая да не дълбая много-много

« Отговор #8 -: Февруари 28, 2012, 10:22:11 am »

Какво означава "кармична забрана да дълбая много по 8 дом", защото и аз имам юлв там (опс, в телец, не близнаци)
« Последна редакция: Февруари 28, 2012, 11:06:20 am от gogetit »

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #9 -: Февруари 28, 2012, 11:04:27 am »
Абе как може да вярвате на такива неща .. "кармични забрани" .. глупости.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #10 -: Февруари 28, 2012, 11:59:44 am »
и аз ще питам за кармичната забрана - там където е юлв да не правиш нищо? при мен е в съвпад с венера, та всякакви връзки и харчения на пари за дрехи са ми забранени, тъй ли :-[

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #11 -: Февруари 28, 2012, 12:26:09 pm »
В астрологията няма такова понятие "забрана" . Астрологията може да ни покаже къде, в кои области на живота може да срещаме трудности и пречки, може да ни даде напътствия как да ги преодолеем. По кой път ще поеме човек, е негов избор.

Хороскопа е една рамка в която се движим, и в която има свободен избор. В тази рамка, примерно, може да  ми е даден талант за рисуване и свободния избор е да стана художник или да не стана. Но ако аз нямам талант за рисуване- и да искам , не мога да стана художник. Така ги виждам нещата. Няма никакви забрани, има свободен избор. Дори ни е даден свободния избор всеки сам да си прецака живота  ;D
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг