Здравей Гост

За чудесата в нашия живот

• 133 Отговора
  • 16623 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: За чудесата в нашия живот
« Отговор #40 -: Февруари 29, 2012, 08:44:44 pm »
И аз открих доста интересни аспекти в момент когато пожелах да реализирам едно голямо желание. Транзитен Сатyрн съвпад АЦ, транзитен Уран 30* от нат. Сатyрн, транз. Уран опозиция нат. Плутон, ЮлВ съвпад с нат. Уран.  Уран ми управлява 6 дом и в него се намира Сатyрн. А Сатyрн е управител на 5 дом. След по-малко от месец от как реших да реализирам желанието си и то се осъществи, но бях преминала през редица препятствия и неприятности. Но беше като една заслужена награда, сладка победа, чудо което не се случва всеки ден.

За транзитен ЮЛВ над планета съм забелязала, че носи награди. Всъщност по тази ос се случват затъмненията. Можеш ли да провериш кога е било най-близкото затъмнение - слънчево или лунно в този знак? - трябва да има поне 2.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #41 -: Февруари 29, 2012, 09:21:54 pm »
В моето съзнание, когато става въпрос за чудеса и сбъдване на желания, се сещам основно за решението ми да се занимавам с нещо, което се противопоставяше на всеобщото мнение на семейство и приятели.Реших, че искам да се уча оперно пеене, но всички ми казваха, че няма да успея.Минах през много учители по пеене и солфеж, които буквално сринаха света ми, защото бяха убедени, че е невъзможно да вляза в музикалната академия.Почти се бях отказала, когато съвсем случайно се срещнах с един вокален педагог, който ме чу и каза, че е нужна работа, но ще успея да вляза в академията.Към днешна дата уча там и съм сигурна, че с желание, шанс и работа всичко се постига.Гледала съм транзитите, по времето, когато срещнах човека, който ми помогна, но не съм забелязала нищо по-забележително(което ме кара да се съмнявам в точността на часа си на раждане)

Много интересна история. Ще си сложиш ли картата, ако не те затруднява?А часът можеш да си вземеш от общината или от кметството по месторождение.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #42 -: Февруари 29, 2012, 09:35:31 pm »
Виж си и прогресиите. Учителят, който мен ме вкара във ВУЗ-а имаше Сатурн върху моя Луна.  ;) И когато го срещнах транзитният Юпитер беше върху мой МЦ, и неговата Луна. Това, на което ме научи, ми помогна не само да завърша, а да имам спечелени награди, стипендии и т.н. даде ми знания, благодарение на които придобих професионална увереност (моята сфера е свързана с рисуването и аз твърдя, че ВСЕКИ може да рисува, ако има добър учител).  ;) 
When One Door Closes Another Door Opens

*

Stella

• 7765
« Отговор #43 -: Февруари 29, 2012, 09:40:35 pm »
Виж си и прогресиите. Учителят, който мен ме вкара във ВУЗ-а имаше Сатурн върху моя Луна.  ;) И когато го срещнах транзитният Юпитер беше върху мой МЦ, и неговата Луна. Това, на което ме научи, ми помогна не само да завърша, а да имам спечелени награди, стипендии и т.н. даде ми знания, благодарение на които придобих професионална увереност (моята сфера е свързана с рисуването и аз твърдя, че ВСЕКИ може да рисува, ако има добър учител).  ;)

Страхотно и аз съм на това мнение, но дъщеря ми не ме послуша. сега съжалява за архитектурата.

*

Stella

• 7765
« Отговор #44 -: Февруари 29, 2012, 09:41:58 pm »
Ето наталната карта.За часа не знам, може би просто на мен ми се иска нещата да бяха различни в натала  :-[

Е, ама ти не си казала на коя дата си го срещнала човека. Предположих, че ще сложиш карта с транзитите към въпросната дата + прогресиите. Извинявай, че не бях по-конкретна.  :blink:

*

Anabell

• 2022
« Отговор #45 -: Февруари 29, 2012, 09:46:38 pm »

Страхотно и аз съм на това мнение, но дъщеря ми не ме послуша. сега съжалява за архитектурата.

Стела, дъщеря ти има много хубав хороскоп - много силни планети, ИЗОБЩО да не съжалява за архитектурата - сега НЯМАМЕ НИКАКВА работа, промениха и закона за обществените поръчки и стана страшно (5 ВУЗ-а вече произвеждат архитекти в България).... и сега масово се емигрира... а и не е женска професия, и най-лошото НАИСТИНА дава отклонения в характера....  ;) :P

*

Stella

• 7765
« Отговор #46 -: Февруари 29, 2012, 09:55:39 pm »

Стела, дъщеря ти има много хубав хороскоп - много силни планети, ИЗОБЩО да не съжалява за архитектурата - сега НЯМАМЕ НИКАКВА работа, промениха и закона за обществените поръчки и стана страшно (5 ВУЗ-а вече произвеждат архитекти в България).... и сега масово се емигрира... а и не е женска професия, и най-лошото НАИСТИНА дава отклонения в характера....  ;) :P

Лелеее, това последното ми "отвори очите". аз все съм я идеализирала тази професия.

*

Stella

• 7765
« Отговор #47 -: Февруари 29, 2012, 09:56:47 pm »
АА извинявай аз не съм разбрала, ама не знам как да кача въпросната карта :(

добре, кажи датата на срещата с човека. с възможно най-голямо приближение.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #48 -: Февруари 29, 2012, 09:57:01 pm »
Purple, имаш достатъчно планети във водни знаци и Венера и Марс там в тригон, изгряваща Луна - имаш достатъчно чувствителност, за да си певица, управител на асц, вярно е в 6 дом, без достойнства, но е в съвпад с Плутон и Венера, което е добре, имаш енергия, а и изгряваща планета (при теб Луна), винаги дава харизма (ще имаш добро сценично присъствие). Дори съм чела, че хора с планети в 1 дом стават добри актьори, и без практика, защото са интересни сами по себе си.

Сатурн ти е много силен, и е диспозитор на НЕПТУН, в 10 дом, класически управител на 10 дом, което е МНОГО добър показател за певческа кариера и кариера като цяло. 

*

Anabell

• 2022
« Отговор #49 -: Февруари 29, 2012, 10:12:23 pm »
Purple, имаш достатъчно планети във водни знаци и Венера и Марс там в тригон, изгряваща Луна - имаш достатъчно чувствителност, за да си певица, управител на асц, вярно е в 6 дом, без достойнства, но е в съвпад с Плутон и Венера, което е добре, имаш енергия, а и изгряваща планета (при теб Луна), винаги дава харизма (ще имаш добро сценично присъствие). Дори съм чела, че хора с планети в 1 дом стават добри актьори, и без практика, защото са интересни сами по себе си.

Сатурн ти е много силен, и е диспозитор на НЕПТУН, в 10 дом, класически управител на 10 дом, което е МНОГО добър показател за певческа кариера и кариера като цяло. 

Много ти благодаря за прекрасните думи.Според мен при мен ОГРОМЕН проблем е ниската самооценка и плахостта, които обаче според всички, които са ме виждали на сцена изчезват когато съм там

;) Ми асцендентът ти е въздушен знак, винаги ще се съобразяваш прекалено много с мнението на околните, а и Марс ти е в "падение", но да не ти пука, Сатурн, наистина е много силен в картата ти.

Имаме семейна приятелка балерина на 70-80 години (първата БГ балерина снимана за БНТ), обиколила е света и тя винаги ми е казвала - няма значение колко си талантлив, или красив, или изпълняваш танца без грешка, публиката си има любимци и това е, няма никакво рационално обяснение защо публиката обича едни, а други не.   ;) 

*

Anabell

• 2022
« Отговор #50 -: Февруари 29, 2012, 11:00:34 pm »
Anabell само не разбрах това за планетите в 1 дом(аз нямам планети там) :-\

Луната ти е в 5 градуса преди купсидата на 1 дом, което ще рече, че ти е в 1 дом. :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #51 -: Февруари 29, 2012, 11:08:02 pm »
... Реших, че искам да се уча оперно пеене, ...

Alt li si?  :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #52 -: Февруари 29, 2012, 11:17:23 pm »
Не тъкмо обратното Лирико-колоратурен сопран съм(много висок женски глас)

;D Наистина интересно! Като ти видях картата заложих, че си именно най-ниския женски певчески глас.
Обожавам сопрано и мецо-сопрано при жените, а тенора ми е лщбимия при мъжете.  :blink:

Луната ти е в гокленова зона и чудесно аспектирана. Определено ще си любимка на публиката.  :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #53 -: Февруари 29, 2012, 11:27:31 pm »
ОО благодаря ти.А колкото до гласовете ниските женски и на мен са ми слабост, макар че много високите женски могат да бъдат изключително завладяващи(например партиите на Лакме или Царицата на нощта).А от мъжете харесвам басите(хммм подсъзнателно възприятие за мъжествеността им може би?!) и високите тенори(алтино)  :blink:

Венера ти е в Скорпион, което дава определена характерна тоналност, стигаща до много ниски честоти (за оперното пеене 700 Hz=алт). Венера е в съвпад с Плутон, което би могло да потвърди ниската октава. Венера е в тригон с Марс - трябва да си хубавица, да имаш много приятно излъчване.  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #54 -: Март 01, 2012, 02:39:49 am »
Няма чудеса! Самите ние сме чудо на природата и не познаваме собствените си способности и възможности...
Всичко е в нас..в ума и нагласите ни.. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #55 -: Март 01, 2012, 08:11:08 am »
Вярвам в чудесата! Виждам ги всеки ден! и ги обичам..те ми носят щастие и хармония,увереност в невидимите случайни закономерности,....случват се за миг ,а ги помниш цяла вечност,живееш за тях и ги привличаш,само когато повярваш в невъзможните неща ,едновременно видими и невидими,но съществуващи,душата ги разпознава,сетивата се учат на това...но за да повярваш и да ги усетиш,трябва да подхождаш открито и без грам съмнение ,с доверието на майката към свойте деца,и на Бог към свойте чада,молитвата е директен канал към възможността да се материализират,но ни трябва вяра,без нея достъпа е затруднен от постоянни въпроси да бъде,или да не бъде и докато се лутаме в тях,птичката кацнала на рамото ни отлита, защото капаците ни ограничават полезрението дори към собственото рамо....
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #56 -: Март 01, 2012, 09:51:28 am »
Вярвам в чудесата! Виждам ги всеки ден! и ги обичам..те ми носят щастие и хармония,увереност в невидимите случайни закономерности,....случват се за миг ,а ги помниш цяла вечност,живееш за тях и ги привличаш,само когато повярваш в невъзможните неща ,едновременно видими и невидими,но съществуващи,душата ги разпознава,сетивата се учат на това...но за да повярваш и да ги усетиш,трябва да подхождаш открито и без грам съмнение ,с доверието на майката към свойте деца,и на Бог към свойте чада,молитвата е директен канал към възможността да се материализират,но ни трябва вяра,без нея достъпа е затруднен от постоянни въпроси да бъде,или да не бъде и докато се лутаме в тях,птичката кацнала на рамото ни отлита, защото капаците ни ограничават полезрението дори към собственото рамо....

Много поетично. Страхотно, Стреличка!
"Съмненията ни замъгляват огледалата за странично виждане" /към раменете имам предвид/.
Така, можем без да искаме да прогоним птичката.
Ще си го "открадна" този текст, за да си го сложа в албума във ФБ.

« Отговор #57 -: Март 01, 2012, 10:20:31 am »
 :08:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #59 -: Март 01, 2012, 01:24:07 pm »
Purple, стана ми интересно с твоята карта и автоматично направих аналогия с картата на сина ми. Преди 2-3 години моят син внезапно просвири на китара, както от 7-годишен се занимаваше все с рисуване на анимации, така и сега внезапно пропя  ;D - че и се гласи да е "контратенор". Скоро пя за първи път на някакъв благотворителен концерт - като свири солото на Мастър оф пъпетс на Металика и пя едновременно, при положение, че никога не се е занимавал с пеене. Никога не е ходил на солфеж, преди да просвири, просто сега ходи на училище, където малко или много се занимават с музика...На мен неговото пеене ми звучи като кряскане, но той силно си вярва и му харесва - хедвойса и контратенора  ;D....