Здравей Гост

За чудесата в нашия живот

• 133 Отговора
  • 16555 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
Re: За чудесата в нашия живот
« Отговор #120 -: Март 04, 2012, 02:27:07 pm »

Уран - до 30 годишна възраст, Сатурн след него
имам приятел програмист, който казва, че можеш да си максимално ефективен и продуктивен в това си занимание максимум до 30г., после губиш хъс и гениалността рязко спада, ако си останеш програмист в чист вид, нещо като при спортистите

Много интересно!

Чела съм, че пилотите работели като такива до 30 години. След това се отказвали и се заемали с по-сериозни професии и създавали семейство. Понеже обучението им изисква много пари и време, затова от армията  и самолетните компании търсели психолози, които да решат проблема.

Знаеш ли защо? Защото преди това са по Уран, който е архетипът на "вечния младеж". Това е противоположният на архетипа на Сатурн, който е "мъдрият стар човек". На 30 години обикновено се извършва промяната. Но има хора, които не преминават през тази промяна и тогава те вечно ще търсят свобода, няма да искат да се женят и да имат деца, а ако имат семейство, няма да искат да стоят у дома. Не искат да се натоварват с никакви отговорности.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #121 -: Март 04, 2012, 02:35:32 pm »

Знаеш ли защо? Защото преди това са по Уран, който е архетипът на "вечния младеж". Това е противоположният на архетипа на Сатурн, който е "мъдрият стар човек". На 30 години обикновено се извършва промяната. Но има хора, които не преминават през тази промяна и тогава те вечно ще търсят свобода, няма да искат да се женят и да имат деца, а ако имат семейство, няма да искат да стоят у дома. Не искат да се натоварват с никакви отговорности.

Не може бракът да е оптималният избор. Още повече бракът е по 7 дом - бизнес сделка, която влияе на обществения живот, не е свързан нито със 4 дом, нито с 5, по силно от колкото с 1 дом. Всички знаем, че не можеш да имаш планети във всеки дом, ако не ти е писано да имаш деца, по-добре не се насилвай.

И все някой трябва да дърпа цивилизацията напред. Родиш ли, цялото ти време трябва да е посветено на това дете. На Запад ми е правило впечатление, че преподавателките във ВУЗ-ове масово нямат деца.  ;)

Моя близка роднина има много висока и отговорна професионална позиция, и не е женена, няма деца, ама има сумата и специализанти и стажанти постоянно.   
When One Door Closes Another Door Opens

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #122 -: Март 04, 2012, 02:39:11 pm »

Не може бракът да е оптималният избор. Още повече бракът е по 7 дом - бизнес сделка, която влияе на обществения живот, не е свързан нито със 4 дом, нито с 5, по силно от колкото с 1 дом. Всички знаем, че не можеш да имаш планети във всеки дом, ако не ти е писано да имаш деца, по-добре не се насилвай.

Създаването на семейство, може да е породено от Луната - търсене на емоционална сигурност.

Освен това съм чела, че в Семейните констилации се казва, че не двама души се женят, а две семейни системи се събират. Детето, което ще се роди носи наследството и от двете системи.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #123 -: Март 04, 2012, 02:56:46 pm »

Създаването на семейство, може да е породено от Луната - търсене на емоционална сигурност.

Освен това съм чела, че в Семейните констилации се казва, че не двама души се женят, а две семейни системи се събират. Детето, което ще се роди носи наследството и от двете системи.

Да, определено повечето съвременни семейства до голяма степен са плод на търсене на емоционална сигурност.  ;)

*

abroad

• 2187
« Отговор #124 -: Март 04, 2012, 03:58:58 pm »
Сатурн е винаги "тежък", когато не поемаме отговорност. Той е съдията в картата. Един от символите на Сатурн е кръста. Има една поговорка, която казва, че "Всеки си носи кръста." Та ние си избираме дали той да е тежък или лек.  ;)

носенето на кръста е еднакво тежко в абсолютни стойности и когато поемаш отговорност, въпрос на възприятия и избор

*

Anabell

• 2022
« Отговор #125 -: Март 04, 2012, 04:04:22 pm »
Сатурн е винаги "тежък", когато не поемаме отговорност. Той е съдията в картата. Един от символите на Сатурн е кръста. Има една поговорка, която казва, че "Всеки си носи кръста." Та ние си избираме дали той да е тежък или лек.  ;)

носенето на кръста е еднакво тежко в абсолютни стойности и когато поемаш отговорност, въпрос на възприятия и избор

Но това е добре, иначе представяте ли си всеки човек щеше да сътвори в материя всичко, което му е в главата, КОЛКОТО и да е отвратително, опасно и т.н. Сатурн е ПАЗИТЕЛ преди всичко. Не може всеки да следва инстинктите си - знаете ги митовете за големия вселенски змей, който живее в световния океан и постоянно се готви да погълне светилата (подсъзнанието и съзнанието). Дори аз като знам какви сънища и т.н. съм имала, щях поне 4 човека до сега да съм убила... ако съм действала по инстинкт, роднини включително....
« Последна редакция: Март 04, 2012, 04:33:13 pm от Anabell »

*

abroad

• 2187
« Отговор #126 -: Март 04, 2012, 04:29:03 pm »

Чела съм, че пилотите работели като такива до 30 години. След това се отказвали и се заемали с по-сериозни професии и създавали семейство. Понеже обучението им изисква много пари и време, затова от армията  и самолетните компании търсели психолози, които да решат проблема.

заради позицията на наталния ми Уран, някога много отдавна бях чела, че ми е изключително подходящ пилот на самолет за съпруг ;D

« Отговор #127 -: Март 04, 2012, 06:45:17 pm »

Уран - до 30 годишна възраст, Сатурн след него
имам приятел програмист, който казва, че можеш да си максимално ефективен и продуктивен в това си занимание максимум до 30г., после губиш хъс и гениалността рязко спада, ако си останеш програмист в чист вид, нещо като при спортистите

Много интересно!
Баща ми е типичен Уранианец той никога не е искал да стои у дома и да се занимава с деца .

Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #128 -: Март 10, 2012, 04:38:37 pm »
мъжки домашен тутманик с яйца от свободни и щастливи кокошки - чудесата в нашият живот :P ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #129 -: Март 10, 2012, 05:48:18 pm »
Невероятен е а защо мъжки -мъж ли го е правил
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Uran

• 6041
« Отговор #130 -: Март 10, 2012, 05:55:16 pm »
Стреличка :blink:, много добре изглежда. Браво на твоите мъже!

« Отговор #131 -: Март 10, 2012, 06:16:11 pm »
цяло чудо ще е да не бухна и аз като тутманика,ма така хубаво ухаеше на сирене и масло,че ме върна в детството :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Divna

• 2478
« Отговор #132 -: Март 10, 2012, 06:19:53 pm »
цяло чудо ще е да не бухна и аз като тутманика,ма така хубаво ухаеше на сирене и масло,че ме върна в детството :P

Receptata moje li?  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #133 -: Март 10, 2012, 06:50:28 pm »
мъжки домашен тутманик с яйца от свободни и щастливи кокошки - чудесата в нашият живот :P ;D

Малеее, каква красота! Любимата ми питка. Аз правя такава. Всички си облизват пръстите. ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥