Здравей Гост

Много ретроградни планети

• 32 Отговора
  • 4311 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
Много ретроградни планети
« -: Февруари 28, 2012, 04:33:03 pm »
Планетите, с изключение на Венера и Меркурий, са ретроградни, защото са максимално отдалечени от Слънцето. Те образно казано или буквално, са в опозиция на Слънцето.

Заради това, Слънцето, което е индивида, индивидуалността, е в опозиция на групата. Много на брой ретроградни планети означават, че индивида (Слънцето), не може да се впише в групата (ретроградните планети) или групата не го приема, защото е прекалено голям индивидуалист.

Кажете, ако имате много ретроградни планети или познавате хора с много ретроградни планети, за да проверим дали това е истина.

*

Papy

• 4343
Re: Много ретроградни планети
« Отговор #1 -: Февруари 28, 2012, 05:27:05 pm »
Колко е много-аз имам 3

*

Stella

• 7765
« Отговор #2 -: Февруари 28, 2012, 05:30:25 pm »
Нямаше ли такава тема, пусната от теб, Хело?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #3 -: Февруари 28, 2012, 05:31:46 pm »
Планетите, с изключение на Венера и Меркурий, са ретроградни, защото са максимално отдалечени от Слънцето. Те образно казано или буквално, са в опозиция на Слънцето.

Извинявай, но в първото изречение има няколко фактически грешки. Сигурно си искала да кажеш друго. Като за начало,  само светилата НЕ могат да бъдат ретроградни. Другите 2 грешки се опитай да ги откриеш сама.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #4 -: Февруари 28, 2012, 06:49:11 pm »
Колко е много-аз имам 3

Много е 5-6 ретроградни планети.

« Отговор #5 -: Февруари 28, 2012, 07:04:08 pm »
аз имам 4 - Нептун, Уран,Сатурн и Плутон
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #6 -: Февруари 28, 2012, 07:46:52 pm »
Аз имам 6 ретрогардни планети и наистина трудно се вписвам в група, но познавам други като мен с по една, две или без ретрогардни планети. Явно не важи за всички.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Uran

• 6041
« Отговор #7 -: Февруари 28, 2012, 08:21:55 pm »
Имам доста ретро планети и трудно се вписвам в големи колективи. В малки екипи се чувствам ОК.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #8 -: Февруари 28, 2012, 10:08:33 pm »
нямам такива ( освен хирон, ако някоя система  я брои) и въобще не се вписвам в групи- толкова с неоснователни твърдения по темата за ретротата
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #9 -: Февруари 28, 2012, 10:50:27 pm »
 :jup: :sat: :ura: :nep: :plu: - вписвам се във всякакви колективи без проблем, но понякога изпитвам вътрешно чувство, че не се вписвам, или че не ми е там мястото....нещо такова, ако ме разбирате  ;)
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #10 -: Февруари 28, 2012, 11:05:40 pm »
Влияние имат личните ретро планети, т.е. Меркурий, Марс и Венера. Останалите едва ли ще отразят толкова видимо при някой. Обръща им се внимание, ако са в съвпад с лична планета или на АЦ-ДЦ, МЦ-ИЦ. Но там по-скоро ги свързвам с определени събития и с впечатлението, което човекът оставя у другите. Тяхната ретроградност няма отношение и към умението за комуникация или проявлението на индивида в групи, способността му да се приобщи към тях.

Аз съм с втородомен ретро Меркурий във Водолей. По-леко и по-приятно ми е да се изразявам пишейки. Все повече ме бива и в думите, но съм работила по това, докато писането ми идва само, без никакво усилие. Друг е въпросът, че не обичам да говоря...не че не съм в настроение, просто не обичам да бъбря ей така за идеята. Доста съм мълчалива, само наблюдавам и анализирам, а ако кажа нещо, то е кратко, ясно и по същество. Както забелязвате - с писането не съм така. Когато пиша съм страшно бъбрива, поне аз така се усещам  :blink:
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #11 -: Февруари 29, 2012, 05:59:53 am »
наистина не оставяш впечатление на мълчалив човек  :P С интерес чета постовете ти,забавна си.Аз постоянно се шегувам и гледам да ми е весело,но рядко има хора дето да ме разсмеят истински и да ми е забавно,ти си една от тях.Спомням си за едни терлици май беше писала  ;D ;D Много увлекателно пишеш  :P

Моя Меркурий е Рачешки в Скорпионски дуод, много съм приказлива,изобщо не съм от мълчаливите,дето се казва мисля на глас  ;) Но си ми е и много тактичен Мерка, съобразявам се много да не обидя някого,как се изразявам,но настъпи ли ме човек  :-\ ;D
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #12 -: Февруари 29, 2012, 07:22:10 am »
имам само една ретро -Юпитер, и си се списвам лесно във всякакви колективи ;)
наскоро открих,че в животински колективи/стадо/ се вписвам,приемат ме като свой :mellow:/ма щото ги корумпирам с круши/
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

AH

• 2201
« Отговор #13 -: Февруари 29, 2012, 04:38:23 pm »
наскоро открих,че в животински колективи/стадо/ се вписвам,приемат ме като свой :mellow:/ма щото ги корумпирам с круши/

в тая зима да ги корумпираш с круши си е направо магия ;D

за твоя ретрограден Юпитер казват, че  по правило си е жизнерадостен и дружелюбен, но трябва да се пази да не  вижда нещата  само в "черно" и "бяло" :blink:

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #14 -: Февруари 29, 2012, 04:44:39 pm »

в тая зима да ги корумпираш с круши си е направо магия ;D

за твоя ретрограден Юпитер казват, че  по правило си е жизнерадостен и дружелюбен, но трябва да се пази да не  вижда нещата  само в "черно" и "бяло" :blink:

А тези, които имат ретроградни Марс, Сатурн, Уран, Плутон, Нептун и Юпитер, от какво трябва да се пазят?

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #15 -: Февруари 29, 2012, 04:56:27 pm »
Твърдението от отварящия пост е вярно за мен, само че имам единствено ретрограден... Плутон.  ;D

*

AH

• 2201
« Отговор #16 -: Февруари 29, 2012, 05:02:56 pm »
А тези, които имат ретроградни Марс, Сатурн, Уран, Плутон, Нептун и Юпитер, от какво трябва да се пазят?

Марс - да не става неуловим при външен натиск
Сатурн- да не се превърне във фанатик
Уран - да не се държи като примадона
Нептун- съсредоточен в собствените чувства, да не стане нечувствителен към чуждите
Плутон - от демонстрация на превъзходство

И трябва да отчетем, че Уран, Нептун и Плутон са ретроградни при повече от 40% от хората.

А Юпитер и Сатурн са ретроградни при една трета от хората.

*

Divna

• 2478
« Отговор #17 -: Февруари 29, 2012, 05:05:26 pm »
Kakva e razlikata mejdu retrogradna planeta i stacionarna? Astrologi4nite programi pri stacionarno polojenie na planeta 4esto dobavqt R:-[

Imam edna retrogradna planeta (Saturn), koiito de fakto v momenta na rajdaneto mi e bil stacionaren, no vsi4ki astro-programi go obqvqvat za retrograden.

*

AH

• 2201
« Отговор #18 -: Февруари 29, 2012, 05:06:58 pm »
Kakva e razlikata mejdu retrogradna planeta i stacionarna? Astrologi4nite programi pri stacionarno polojenie na planeta 4esto dobavqt R:-[

Imam edna retrogradna planeta (Saturn), koiito de fakto v momenta na rajdaneto mi e bil stacionaren, no vsi4ki astro-programi go obqvqvat za retrograden.

казват, че стационарният Сатурн е с повече финес от ретроградния :blink:

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #19 -: Февруари 29, 2012, 05:08:53 pm »
А, да - имам един стационарен Сатурн. И к'во? :)