Здравей Гост

Коя е най-аспектираната планета в натала Ви

• 38 Отговора
  • 5050 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
При тези , които имат повече от една...биха могли да я добавят...в поста си!
Как усещате енергията на планетата? Изяви , предизвикателства... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

blud

• *
  • 406
Re: Коя е най-аспектираната планета в натала Ви
« Отговор #1 -: Февруари 29, 2012, 07:54:33 pm »
Венера в Козирог в 6 дом , има  три  положителни аспекти. Ако трябва да коментирам изявата и в любовта, трудно се влюбвам , и се влюбвам едва след като мен вече ме обичат, напразно не се хабя, в този смисъл съм нямала несподелени любови. Търся сигурност в любовта, умен и реализиран мъж, даже ангел с крила да  се влюби в мен нЕма ли вишУ, не е моят ангел ;D
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Февруари 29, 2012, 08:01:36 pm »
Венера в Козирог в 6 дом , има  три  положителни аспекти. Ако трябва да коментирам изявата и в любовта, трудно се влюбвам , и се влюбвам едва след като мен вече ме обичат, напразно не се хабя, в този смисъл съм нямала несподелени любови. Търся сигурност в любовта, умен и реализиран мъж, даже ангел с крила да  се влюби в мен нЕма ли вишУ, не е моят ангел ;D

Здрасти blud  :blink:,
А би ли споделила как се изявява в ежедневието тази Сатурнова Венера...? :rolleyes: Срещала ли си любовта на работното място? Или влюбвала ли си се в персона ..,която притежава сатурнови качества...Слънце в Козирог или Слънце в съвпад, квадрат , опозиция Сатурн?

Иначе , аз имам Венера в козирог и описанието ти...потвърждава онова ,което бих казала за моята...Венера... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #3 -: Февруари 29, 2012, 08:09:55 pm »
трудно се влюбвам , и се влюбвам едва след като мен вече ме обичат, напразно не се хабя, в този смисъл съм нямала несподелени любови.

Е, това е страхотна стратегия, иска ми се да бях и аз така...  :rolleyes: Все несподелени любови при мен, за моята Венера в Скорпион е по-важно тя да обича.

Иначе си зяпам наталната карта и ми е малко трудно да определя коя ми е най-аспектирана. Броят се само добрите аспекти ли? А всички ли се броят - към АСЦ, МЦ, Северен възел или само аспектите с останалите планети? :>
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Февруари 29, 2012, 08:11:38 pm »
трудно се влюбвам , и се влюбвам едва след като мен вече ме обичат, напразно не се хабя, в този смисъл съм нямала несподелени любови.

Е, това е страхотна стратегия, иска ми се да бях и аз така...  :rolleyes: Все несподелени любови при мен, за моята Венера в Скорпион е по-важно тя да обича.

Иначе си зяпам наталната карта и ми е малко трудно да определя коя ми е най-аспектирана. Броят се само добрите аспекти ли? А всички ли се броят - към АСЦ, МЦ, Северен възел или само аспектите с останалите планети? :>

Броят се всички аспекти...Няма добри и лоши!!! Има аспекти... :blink: ;)

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #5 -: Февруари 29, 2012, 08:14:55 pm »
В такъв случай... Към Слънцето - 7 аспекта, към Меркурий - 7 аспекта, към Венера - 7 аспекта.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #6 -: Февруари 29, 2012, 08:25:58 pm »
Само мажорните ли да отчитам?

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Февруари 29, 2012, 08:32:59 pm »
В такъв случай... Към Слънцето - 7 аспекта, към Меркурий - 7 аспекта, към Венера - 7 аспекта.

За Венера ли става дума? :rolleyes:

Има ли друга/и/ планети с повече аспекти и тя ли е най-аспектирана? :rolleyes:

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #8 -: Февруари 29, 2012, 08:33:08 pm »

А би ли споделила как се изявява в ежедневието тази Сатурнова Венера...? :rolleyes: Срещала ли си любовта на работното място? Или влюбвала ли си се в персона ..,която притежава сатурнови качества...Слънце в Козирог или Слънце в съвпад, квадрат , опозиция Сатурн?

Иначе , аз имам Венера в козирог и описанието ти...потвърждава онова ,което бих казала за моята...Венера... ;D
Не никога, тате ме учил че там където се вади хляба сърцето не се остава. Не харесвам Козирози,виж имала съм шефове Козирози, но аз съм дружелюбен, скромен Стрелец и се сработваме.
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Февруари 29, 2012, 08:37:33 pm »

Не никога, тате ме учил че там където се вади хляба сърцето не се остава. Не харесвам Козирози,виж имала съм шефове Козирози, но аз съм дружелюбен, скромен Стрелец и се сработваме.

Интереснооо....
Как работи дома...в който е най-аспектираната планета?

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #10 -: Февруари 29, 2012, 08:47:54 pm »
Най-аспектирана ми планета е Юпитер в Стрелец в 10 дом,но не е добре аспектиран .Прави опозия с Венера ,тригони към Слънцето и Марс и квадратури към Луната и Плутон

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #11 -: Февруари 29, 2012, 08:51:02 pm »

Ами и трите ми планети са аспектирани и ми е трудно да определя коя е най. Можеш да погледнеш картата ми в подписа, може и да бъркам нещо.  :-\

« Отговор #12 -: Февруари 29, 2012, 08:56:39 pm »
Моята също е Юпитер - най-високо поставен в Д9 - везни, У11 и У12 (диспозира Мерк и Слънце). Аспекти: квадрат към Уран/Нептун и тригон към Сатурн/Венера.

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Февруари 29, 2012, 08:58:35 pm »

Ами и трите ми планети са аспектирани и ми е трудно да определя коя е най. Можеш да погледнеш картата ми в подписа, може и да бъркам нещо.  :-\

Слънцето ти е най-силно аспектирано...Как го усещаш?

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #14 -: Февруари 29, 2012, 09:06:09 pm »
При мен най-силно аспектиран е Сатурн в козирог, в 4ти дом - има мажорни аспекти с осите и всички планети без Луната и минорен аспект с Луната, общо 13 аспекта.

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Февруари 29, 2012, 09:10:22 pm »
При мен най-силно аспектиран е Сатурн в козирог, в 4ти дом - има мажорни аспекти с осите и всички планети без Луната и минорен аспект с Луната, общо 13 аспекта.

Смяташ ли , че всичко в живота ти преминава през Сатурн? Изявата на Сатурн...как я усещаш.И меда и жилото....ще споделиш ли? :rolleyes:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #16 -: Февруари 29, 2012, 09:23:44 pm »
Луна, Нептун и Слънце са ми най-аспектирани..
Като намаля орбисите на 70% в астрото... Луна има Квадрат към Нептун, опозиция Слънце, тригон Сатурн.
Нептун прави секстил към Плутон и квадрат към Меркурий.
Слънце тригон Марс, квадрат Уран.

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #17 -: Февруари 29, 2012, 09:23:51 pm »
При тези , които имат повече от една...биха могли да я добавят...в поста си!
Как усещате енергията на планетата? Изяви , предизвикателства... :blink:

Ако не броя тази /аспекти/ към кардиналните домове:
Юпитер-8; Сатурн-8; Луна-7; Уран-7; Плутон-7; Слънце и Марс по 6...другите не влизат в бойката....   :thinking:
Като гледам горното-излиза, че "роди ме мамо с късмет,па ме хвърли на смет".
а то - магарешка работа, ма точно само работа.
Повече усещам Сатурна- няма тоя оня, това трябва, онова трябва.....кога ще остане време и за мен не знам.......нооооо, може "да живея 300 години - с орлите", че и за мен си да имам време.... :yahoo:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #18 -: Февруари 29, 2012, 09:31:49 pm »
Най-аспектиран ми е Нептун, след това са Плутон и Сатурн.

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #19 -: Февруари 29, 2012, 09:42:43 pm »

Смяташ ли , че всичко в живота ти преминава през Сатурн? Изявата на Сатурн...как я усещаш.И меда и жилото....ще споделиш ли? :rolleyes:

Не смятам, че чак всичко в живота ми преминава през Сатурн. Изявата му я усещам нормално, макар че понякога се случва да проявявам сравнително силно разни негативни сатурнови качества като песимизъм и черногледство, но това не ми пречи.