Здравей Гост

Уран тригон Меркурий

• 26 Отговора
  • 3593 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Уран тригон Меркурий
« -: Март 02, 2012, 02:15:23 pm »
При някои огнени ;D предстои този аспект...При някои вече може да е факт...Как бихте изтълкували тригоналната връзка м/у двете планети...?
Факт е висшата октава на Меркурий ще аспектира самия Меркурий...
Ако включим и домовете бихме могли да разгърнем още темата...

Та...споделянето е от Вас... ;D

Хубава вечер и леко писане...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re: Уран тригон Меркурий
« Отговор #1 -: Март 02, 2012, 02:26:03 pm »
Аз си го имам по рождение. Точен. Затова съм недостижима.  :yahoo:

*

Stella

• 7765
« Отговор #2 -: Март 02, 2012, 02:29:21 pm »

Хахах, а какво да кажат огнените със съвпада. Горкичките с Меркурий в първата декада на Овен - ток ги тресе, сън не спят.  :P   :haha: Помня аз как бях!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Март 02, 2012, 02:35:41 pm »

Дай повече инфо... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #4 -: Март 02, 2012, 02:41:33 pm »
Инфо в какво естество?

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Март 02, 2012, 02:48:44 pm »
Инфо в какво естество?

Какво се случва с наталната позиция при хармоничен транзит ?

При теб тригон по транзит ще очакваме в последната декада на Овен...Ако не ме лъже паметта имаш Меркурий в Стрелец към 28*градуса...Може и да греша...

*

abroad

• 2187
« Отговор #6 -: Март 02, 2012, 05:36:22 pm »

Хахах, а какво да кажат огнените със съвпада. Горкичките с Меркурий в първата декада на Овен - ток ги тресе, сън не спят.  :P   :haha: Помня аз как бях!

нищо им не е, аз не си спя по рождение
ако ми се случи ми е празник ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #7 -: Март 02, 2012, 05:39:29 pm »

Чакам си съвпада с нетърпение ;D То и без него си ме тресе постоянно, току-виж съм се успокоила при този аспект, знам ли?! Освен Тр Уран съвпад тр Мерк, тр Уран ще съвпадне с натален Меркурий в Овен, съвпада и с Луната ми същевременно (Луна съвпад Меркурий в натала),малко спокойни дни ми останаха ;) Всичко това се случва в 6-ти дом.

С тази луна там, пази се от електричество. Друг да пипа битовите уреди в къщи. Компютрите може да те изнервят.  Архивирай си информацията на още едно място. ;)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #8 -: Март 02, 2012, 05:44:16 pm »
Стела, при теб Мерк е и У7. Уран как се отрази - развода ли беше тогава?

*

Stella

• 7765
« Отговор #9 -: Март 02, 2012, 06:17:28 pm »

Решението взех 5 месеца по-рано и се изнесох преди точния съвпад на Уран с Меркурий. Сатурн през десцендента и слънчево затъмнение върху У4-Марс.

Но официалния развод се случи при съвпад на тр. Уран с Меркурий. Субективно се отрази като превъзбудена нервна система, не-спане, нервност, припряност. Все едно ток протичаше през мен.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #10 -: Март 02, 2012, 06:24:51 pm »

Решението взех 5 месеца по-рано и се изнесох преди точния съвпад на Уран с Меркурий. Сатурн през десцендента и слънчево затъмнение върху У4-Марс.

Но официалния развод се случи при съвпад на тр. Уран с Меркурий. Субективно се отрази като превъзбудена нервна система, не-спане, нервност, припряност. Все едно ток протичаше през мен.

Ха, какви съвпадения само  :blink: На мен Юпитер ми е единият управител на десцедента и при транзитен съвпад на Уран с Юпитер - си взех решението за изнасяне, изнесох се в последния ден на октомври и преди средата на март вече имах и съдебно решение за развод  :blink: През цялото това време Уран е марширувал напред-назад върху Юпитер  :blink:
The only distance is that which we create!

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Март 02, 2012, 06:40:31 pm »
Искам конкретика за аспекта тригон...на Меркурий с висшата му октава... :P ;D...

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #12 -: Март 02, 2012, 06:49:45 pm »
Искам конкретика за аспекта тригон...на Меркурий с висшата му октава... :P ;D...

Сега на мен ми предстои квадрат между транзитен Уран с Меркурий и ще видим. Но при тригон между тях неочаквано ми хрумна и реализирах нещо, което всички смятаха, че е невъзможно и че съм луда. При точен тригон писах на сериозно чуждестранно издателство как имам интересно предложение към тях за инвестиции и то взе, че стана  ;D Поканиха ме на среща, харесаха ме и точно в този период ме "прихванаха" и ме обучиха на всички нива за всичко, свързано с издателския бизнес - закупуване на права, правене на списания, канали за продажба, на тепсия ми поднесоха от А до Я занаят в рамките на месец :blink:

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #13 -: Март 02, 2012, 06:51:39 pm »

Доколкото знам, тригонът е някакъв талант, който се проявява естествено. Може би на човек естествено ще му хрумват още повече идеи, но това не означава, че ще може да ги реализира, защото и двата знака лесно получават много идеи, но трудно ги реализират, защото им липсва устойчивост.

А на мен Уран ми е във втори дом - домът на личните ми ресурси и таланти, така че при тригонът се случи най-важното събитие в кариерата ми  :blink:

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #14 -: Март 02, 2012, 07:16:14 pm »

Доколкото знам, тригонът е някакъв талант, който се проявява естествено. Може би на човек естествено ще му хрумват още повече идеи, но това не означава, че ще може да ги реализира, защото и двата знака лесно получават много идеи, но трудно ги реализират, защото им липсва устойчивост.

А на мен Уран ми е във втори дом - домът на личните ми ресурси и таланти, така че при тригонът се случи най-важното събитие в кариерата ми  :blink:

И на мен ми е във 2-ри дом. Мажорно неаспектиран.

Моят е доста аспектиран  :blink: Позиционирал се е точно на куспидата на втори дом, има квадрат с Марс, биквинтил с Юпитер, тригон измислен със Слънцето, полуквадрат с Луна и Нептун, секстил с 4 дом и северния възел, тригон с МС и южния възел, опозиция с Хирон и кой го знае още с кого се е забъркал  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Март 02, 2012, 07:28:51 pm »

Сега на мен ми предстои квадрат между транзитен Уран с Меркурий и ще видим. Но при тригон между тях неочаквано ми хрумна и реализирах нещо, което всички смятаха, че е невъзможно и че съм луда. При точен тригон писах на сериозно чуждестранно издателство как имам интересно предложение към тях за инвестиции и то взе, че стана  ;D Поканиха ме на среща, харесаха ме и точно в този период ме "прихванаха" и ме обучиха на всички нива за всичко, свързано с издателския бизнес - закупуване на права, правене на списания, канали за продажба, на тепсия ми поднесоха от А до Я занаят в рамките на месец :blink:

Да си жива и здрава... :wub: Радвам ти се от сърце...
А...аз, мога да кажа..,че току-що  реших нещо ...,което вярвам...ще потвърди , че наталния тригон м/у Луна и Уран...с всичките му Убавини в материални домове ще проработи на пълни обороти....

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #16 -: Март 02, 2012, 07:38:28 pm »
Само ще допълня, че сега вече започвам да усещам квадрата между Уран и Меркурий и ако до скоро за мен книжните издания бяха най-желаното и единственото в моя свят, то към днешна дата смятам, че съм мислела "допотопно" и ме е яд, че съм изгубила доста време с хартията, докато другите са се занимавали с електронни издания и дигитален маркетинг. Та в момента гълтам едновременно астрология и усвоявам пропуснатото в света на електронното книгоиздаване, уеб дизайна и маркетинга  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Март 02, 2012, 09:50:12 pm »
Само ще допълня, че сега вече започвам да усещам квадрата между Уран и Меркурий и ако до скоро за мен книжните издания бяха най-желаното и единственото в моя свят, то към днешна дата смятам, че съм мислела "допотопно" и ме е яд, че съм изгубила доста време с хартията, докато другите са се занимавали с електронни издания и дигитален маркетинг. Та в момента гълтам едновременно астрология и усвоявам пропуснатото в света на електронното книгоиздаване, уеб дизайна и маркетинга  :blink:

Използвай на макс този аспект...Нищо...,ама НИЩО НЕ Е ПО-ГРАДИВНО И КОНСТРУКТИВНО ОТ КВАДРАТУРАТА... ;)...
Успех.... :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #18 -: Март 03, 2012, 05:43:15 pm »

Да, така е! При моя съвпад дръпнах много напред с електронните технологии. Успешно ги интегрирах в живота и в работата си, за да се придвижа напред. Иначе беше невъзможно.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #19 -: Март 03, 2012, 05:53:18 pm »

Да, така е! При моя съвпад дръпнах много напред с електронните технологии. Успешно ги интегрирах в живота и в работата си, за да се придвижа напред. Иначе беше невъзможно.

Супер, а как се справи с нервността и припряността, която носи Уран? Поне при мен е така, яко ме тресе всеки път и това ми отнема от енергията за учене :blink: