Здравей Гост

Голям земен тригон

• 128 Отговора
  • 15960 Прегледи
*

Stella

• 7765
Голям земен тригон
« -: Март 02, 2012, 02:23:18 pm »
В момента имаме голям земен тригон между Плутон в Козирог, марс в Дева и Юпитер в Телец.
В кои домове се намират при вас посочените планети и как смятате да оползотворите енергиите
на този практичен тригон. Засяга ли някакви чувствителни точки в картата ви - планети, куспиди и т.н.

Не бих се занимавала с този Голям земен тригон, ако Марс не стоеше толкова бавно и продължително в Дева, давайки възможност на част от нещата да се материализират.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
Re: Голям земен тригон
« Отговор #1 -: Март 02, 2012, 02:27:47 pm »
При мен тригонът обхваща 1-ви , 5-ти и 9-ти дом.
Юпитер е на К5 та не знам към кой дом да го отнеса, така че може и да засегне и 4-ти.
но, при точния тригон ще е минал в 5-ти така че ще почувствам енергиите му там и ще "усетя" към какво ме подтиква "голямото щастие". Очаквам го да ми са качи връз СЛВ в 5-ти дом.
Земен тригон в огнени (лични) домове. Чакам лични придобивки с практическо приложение.
като стане, ще споделя.  :57:
« Последна редакция: Март 02, 2012, 02:31:53 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #2 -: Март 02, 2012, 02:38:52 pm »
У бре бре бре, добре че ми каза да погледна, голе доле под Плутон ми лежи натален Юпитер, срещу него натален Марс, а под Марс - натален Плутон и северен възел.
Начи транзитни Плутон-Марс и Юпитер засягат натални Плутон, Марс и Юпитер.

И сега?  :confuse3:

*

kaily

• 5145
« Отговор #3 -: Март 02, 2012, 02:39:49 pm »
Чакам лични придобивки с практическо приложение.
като стане, ще споделя.  :57:

А аз, а аз, а аз какво да чакам?  :confuse3:

*

Stella

• 7765
« Отговор #4 -: Март 02, 2012, 02:42:28 pm »
У бре бре бре, добре че ми каза да погледна, голе доле под Плутон ми лежи натален Юпитер, срещу него натален Марс, а под Марс - натален Плутон и северен възел.
Начи транзитни Плутон-Марс и Юпитер засягат натални Плутон, Марс и Юпитер.

И сега?  :confuse3:

Много Юпитерово -марсово-плутоново се заформя при тебе. Тръгвай на туризъм в планината , щото ако още малко се помайваш с тази опозиция на Плутон с натален Марс, ще ти изпушат бушоните. Трябва някъде да излезе тази енергия.

*

Grace

• 2257
« Отговор #5 -: Март 02, 2012, 02:42:35 pm »
аз очаквам просто един приятен ден, изпълнен с хубави преживявания, контакти и късмет.
при това големия тригон е в точен съвпад с АСЦ /Марс/- Кусп 5 дом/Плутон/ и Венера/Юпитер в 9-и. :blink:   

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6 -: Март 02, 2012, 02:43:33 pm »
Мисля , че имаше такава тема...,но може и да греша... ;D
В моята карта позицията на Юпитер и Венера ще бъде съвпад с нат.Луна- управител на 8-ми и секстил с нат.Сатурн управител на 2-ри.
Наред с това ще направи тригон към нат. Марс и последващите го Плутон и Уран...
Марс в дева ще аспектира Луната , а Плутон ще секстилира Сатурн и тригонира луната....Или големия земен тригон ще бъде активиран от транзитния мунданен...
От тук насетне на ГОЛЕМИЯ ДОБРОТВОРЕЦ ЮПИТЕР му предстои да тригонира в рамките на няколко месеца...преди да стъпи в/у ДСЦ и  СЛВ....
Ако сега си изработи  реабилитацията...винаги ще го споменавам с добро... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #7 -: Март 02, 2012, 02:44:47 pm »
аз очаквам просто един приятен ден, изпълнен с хубави преживявания, контакти и късмет.
при това големия тригон е в точен съвпад с АСЦ /Марс/- Кусп 5 дом/Плутон/ и Венера/Юпитер в 9-и. :blink:

Ти, пък ден...няколко дни! Отпусни на самата апликация поне още 2-3 дни и ден след точния аспект.  :P

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #8 -: Март 02, 2012, 02:49:50 pm »
при мен няма точни аспекти, юпитер е в 10-ти близо до мц, марс във втори, плутон в пети. въпреки липсата на аспекти тригона ще ми влияе цялата година защото го има в соларната ми карта за тази година. надявам се да ми донесе стабилни доходи и стабилно финансово положение. вчера даже ми дойде една идея как мога да оползотворя едни пари с оглед стабилност и повече пари на разположение за в бъдеще.

*

Grace

• 2257
« Отговор #9 -: Март 02, 2012, 02:50:49 pm »

Ти, пък ден...няколко дни! Отпусни на самата апликация поне още 2-3 дни и ден след точния аспект.  :P

е, добре де, 2-3 дни да кажем  :P  ама от тригон, пък бил той и голям, без намеса на тежката артилерия не чакайте кой знае какво  ;D
но ако се случи "чудо" ще ви информирам в името на астрологията  :P

*

kaily

• 5145
« Отговор #10 -: Март 02, 2012, 02:52:52 pm »
Тръгвай на туризъм в планината

Е добре де, можеш ли да ми обясниш защо за тебе материалните придобивки, а аз да маам из планината, полагайки физически труд?  :33:

*

Grace

• 2257
« Отговор #11 -: Март 02, 2012, 02:53:16 pm »
при мен няма точни аспекти, юпитер е в 10-ти близо до мц, марс във втори, плутон в пети. въпреки липсата на аспекти тригона ще ми влияе цялата година защото го има в соларната ми карта за тази година. надявам се да ми донесе стабилни доходи и стабилно финансово положение. вчера даже ми дойде една идея как мога да оползотворя едни пари с оглед стабилност и повече пари на разположение за в бъдеще.

е това вече е абсолютно вярно  :blink:

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #12 -: Март 02, 2012, 02:53:28 pm »
Аз веднага ще си призная, че последно време страшно много ме мързи, а усещам напрежение, необходимост да работя, но нямам енергия и верно, ако мога, ще се изнеса от София за малко, сред природа, за да си почина, но преди това до утре трябва да подготвя едни документи, които бавя 5 дни....другата седмица трябва да бъдат изпратени...

При мен Марс - 10, Плуто - 2, Юпитер - 6.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Stella

• 7765
« Отговор #13 -: Март 02, 2012, 02:54:50 pm »

е, добре де, 2-3 дни да кажем  :P  ама от тригон, пък бил той и голям, без намеса на тежката артилерия не чакайте кой знае какво  ;D
но ако се случи "чудо" ще ви информирам в името на астрологията  :P

Каква по-тежка артилерия от Плутон - хахаха! ти ме уби!
Юпитер и той тежкар, макар и по-бързичък.
При тригона на двамата се случват "чудеса" - печелят се дела в европейския съд!  :P

Значи, всичко зависи от това как са аспектирани тези планети в натала и има ли връзка помежду им. Ако има такава, тригонът ще се прояви с по-голяма сила и по-осезаемо. А ако се засягат и планети от същото естество в натала, ей тогава вече случката е гарантирана. :wub:

това не са бързи планетки - те чертаят събития, които оставят отпечатък за по-дълъг период от време.

*

Stella

• 7765
« Отговор #14 -: Март 02, 2012, 02:57:21 pm »
Аз веднага ще си призная, че последно време страшно много ме мързи, а усещам напрежение, необходимост да работя, но нямам енергия и верно, ако мога, ще се изнеса от София за малко, сред природа, за да си почина, но преди това до утре трябва да подготвя едни документи, които бавя 5 дни....другата седмица трябва да бъдат изпратени...

Плутон върху, Слънце ти е взел енергията, той така прави. :wub:

*

Grace

• 2257
« Отговор #15 -: Март 02, 2012, 02:57:56 pm »
Цитат
Каква по-тежка артилерия от Плутон - хахаха! ти ме уби!
Юпитер и той тежкар, макар и по-бързичък.
При тригона на двамата се случват "чудеса" - печелят се дела в европейския съд! 

;D  ;D права си  ;D грешно си формулирах мисълта. исках да кажа, че не очаквам съдбовно събитие точно на деня.
пък и честно казано, не знам защо се фиксирах върху Марс/Венера  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Март 02, 2012, 02:58:11 pm »
Реализацията се свързва с материалните домове...Тук не случайно Плутон остава в 10-ти за дълъг период..
Не можем да очакваме "чудеса" при условие , че натала не предполага такива...
И все пак Венера е на трон...,аз смятам..,че и Плутон не е зле поставен в козирог...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #17 -: Март 02, 2012, 03:01:57 pm »

Земен тригон в практични домове - чудесно! Резултатът от него ще ти влияе цяла година, а не защото го има в соларната карта. Соларната карта само изтъква акцентите за годината. :wub:

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #18 -: Март 02, 2012, 03:06:06 pm »

Да, определено ме изморява... :P и то емоциите ми. Но се уча да ги контролирам.  :-[
When One Door Closes Another Door Opens

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Март 02, 2012, 03:06:40 pm »

Плутон не взима и не дава...Стига с глупавите изказвания...!
Плутон трансформира!Преобразява!

При мен съвпада на Плутон със Слънцето не само , че не ми взе енергията...,а и ми донесе раждане на дете...Преобрази ме , даде ми власт...и влияние...В моята карта слънцето е в 1-ви дом, управлява 9-ти. Плутон е на МЦ управлява 12-ти...