Здравей Гост

Слънцето е в дом..?

• 28 Отговора
  • 4062 Прегледи
Re: Слънцето е в дом..?
« Отговор #20 -: Март 04, 2012, 04:18:20 pm »
Тази тема ми прилича на бъзик.  :-\

Аз не откривам нищо смешно в темата си, просто не съм толкова информирана по тези въпроси, затова и потърсих такъв форум. Ще ви помоля без спам.

*

Divna

• 2478
« Отговор #21 -: Март 04, 2012, 04:21:24 pm »
Слънцето ти е в края на 7ми дом по Пласидус. Така че доста от астролозите могат да го тълкуват и като Слънце доста нюансирано от осми дом. По системата Пласидус, всяка лична планета, намираща се до 5* от куспидата на следващия дом се приема за планета взимаща характеристики от този дом.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #22 -: Март 04, 2012, 04:21:48 pm »
Ох, съвсем се обърквам вече!  :o

Часът е възможно най- точен, но със сигурност има някоя и друга минутка +/ -.

За асцендентите като чета, по- скоро се определям като Козирог.

А възможно ли е и 7, и 8 дом да оказват влияние в случая?

Възможно е, много неща оказват влияние, както казваш + - някоя минутка, а и Слънцето ти е близо до началото на 8-ми дом. Сравни информацията в нета за Слънце в 7 дом и Слънце в 8 дом и разбери коя е твоята истина. :>
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #23 -: Март 04, 2012, 04:28:28 pm »
И отпреди си го знаех, но сега напълно се убеждавам, че съм доста противоречива личност...  ;D

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #24 -: Март 04, 2012, 04:31:24 pm »
Мис Независима, какво искаш НАИСТИНА да знаеш? Ако не зададеш точния въпрос няма да получиш точен отговор.

Асц може и да ти е стрелец, тогава Козирог също влиза в 1 дом и ще имаш и много от неговите характеристики. Включително всяка планета, която аспектира Слънцето ще ти влияе, а и сме забелязали (във форума влизат за всякакви въпроси, всякакви хора), че хората като четат нещо, много субективно си го пречупват през мирогледа.

Можеш просто да си харесваш Козирога повече, ама асц да ти е Стрелец. Затова кажи какво те вълнува.

Всички са противоречиви личности, вярвай ми. И всички са егоцентрични и обичат да четат за себе си.  ;D И сигурно всички жени са започнали, да се занимават с астрология, не заради самата наука и за да разберат вселената, а за да четат за себе си (и аз не правя изключение :P).
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #25 -: Март 04, 2012, 04:38:07 pm »
Не, аз харесвам повече Стрелеца, но откривам по- скоро характеристиките на Козирога в себе си.

Чела съм доста за рождената си дата, за която са описани много силни противоречия, с които се сблъсквам постоянно, сега и положението на планетите гледам, че не може да ми се определи еднозначно. Искам да разбера точно това, което съм попитала, за да мога да прочета какво влияние оказват планетите върху мен.  ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #26 -: Март 04, 2012, 05:32:12 pm »
Първо трябва да изучиш добре основите на астрологията, а това е един много продължителен процес. Може да си асцендент Стрелец, но да се проявава повече следващия знак в първи дом, защото е подчертан от планети в него. В случая ти имаш Нептун и Уран в Козирог в първи дом. Освен това ти имаш ВЗАИМНА РЕЦЕПЦИЯ между Сатурн във Водолей и Уран в Козирог. Не ме питай какво е взаимна рецепция - не давам уроци. Можеш да намериш инфо в нета. Това което ще те посъветвам, е да седнеш и да прочетеш основните неща и след това да пристъпиш към опознаването на себе си, чрез астрологията.
« Последна редакция: Март 04, 2012, 05:42:25 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #27 -: Март 04, 2012, 05:54:31 pm »
Би ли ми препоръчала подходяща книга, с която да започна, пазарът е залят с какво ли не.    :wink2:

« Отговор #28 -: Март 04, 2012, 05:54:41 pm »
Ако се определяше толкова лесно дали една личност е противоречива,аз какво дакажа като цялата таблица с аспектите ми е червена  ;D ;D Ако беше само по асцендента пък трябва да съм много свободолюбива,а аз не съм изобщо такава  :mellow:
И аз започнах,защото исках да науча за себе си повече неща,след това премина в любопитство за хората около мен,сега вече виждам в дадени ситуации защо реагират по даден начин. Истината е,че се опитвам да отделям повече време да чета,"жадна" съм да науча още и още.Дори в началото ден и нощ четях,четях и накрая имах чувството,че главата ми ще гръмне.Не претендирам изобщо,но усещам,че напредвам леко-полеко  ;) И се радвам,че попаднах тук,защото от вас научих всичко това  :wub:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.