Здравей Гост

.

• 43 Отговора
  • 6159 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
.
« -: Март 05, 2012, 06:19:00 pm »
.
« Последна редакция: Април 21, 2012, 09:19:51 pm от Hm »

*

abroad

• 2187
Re: Венера
« Отговор #1 -: Март 05, 2012, 06:31:10 pm »
Помислете си какво обичате и цените и какво ви радва в живота.

любовта и парите ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #2 -: Март 05, 2012, 06:47:02 pm »

В кой дом и знак ти е Венера? Май в Козирог?
[/quote]

не
2ри, Водолей, ретроградна

щегувам се частично - любовта ми е култ, но парите са само и буквално средство за осигуряване на комфорт, нито повече, нито по-малко

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Март 05, 2012, 06:48:59 pm »

любовта и парите ;D

Любовта и всичко, което можеш да си позволиш, разполагайки с достатъчно с пари.  :P

И много обичам да доставям удоволствие и радост на любими хора и на хората, на които държа, които чувствам близки. Много ми е приятно да давам и да правя подаръци, а не да получавам. Давайки, се зареждам с позитивна енергия. :blink:

Ретроградна Венера в Овен/5 дом, в съвпад с ЮЛВ.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #4 -: Март 05, 2012, 06:52:06 pm »
Любовта и всичко, което можеш да си позволиш, разполагайки с достатъчно с пари.  :P

поправих се по-горе, за да не съм толкова лаконична

« Отговор #5 -: Март 05, 2012, 07:12:11 pm »
Много обичам да пътувам,по възможност на дълги разстояния.А когато ме хване вдъхновението-да пиша есета и да рисувам.Но откакто открих астрологията гореизброените са на заден план. ;).Също така обичам да чета книги. :blink:Едната прочитам и веднага започвам другата.
Венера в овен,9дом;секстил Марс,съвпад Юпитер,тригон Сатурн,тригон Уран,секстил Хирон и тригон АЦ.

*

Stella

• 7765
« Отговор #6 -: Март 05, 2012, 07:19:27 pm »
Любовта и парите.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #7 -: Март 05, 2012, 07:36:47 pm »
Много обичам да пътувам,по възможност на дълги разстояния.А когато ме хване вдъхновението-да пиша есета и да рисувам.Но откакто открих астрологията гореизброените са на заден план. ;).Също така обичам да чета книги. :blink:Едната прочитам и веднага започвам другата.
Венера в овен,9дом;секстил Марс,съвпад Юпитер,тригон Сатурн,тригон Уран,секстил Хирон и тригон АЦ.

Меркурий в Телец или Риби ли е?
В телец.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #8 -: Март 05, 2012, 07:38:29 pm »
Работата, любовта, секса и парите - кво да се правя като господарят на 5-ти дом ми е сатурн, а любовта и секса го деля нещо аз  :-[
The only distance is that which we create!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #9 -: Март 05, 2012, 07:42:18 pm »
Моя прайд.
Скорпион, пети.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #10 -: Март 05, 2012, 07:43:39 pm »
издигнала съм в култ хармонията и красотата в междуличностните отношения около мен и спокойствието/ това  е и мото  в живота ми- "На всички ни харесва да живеем в  хармония.Нека бъдем по-добри и да се усмихваме по-често"..../ ,аз съм спокойна,когато хората около мен са спокойни и ми е много трудно,когато има дискомфорт някакъв около мен ,или когато неволно съм обидила някого с нещо или когато има хора с конфликт помежду им и обикновено аз съм тази,която ги сближава отново... ценя "красивото" ....парите не,че не са ми важни,но принципно са резултат от нещо  при мен   :blink: Обичам да съм сред дивата природа...усещам Венерата си ,като най-силно изявена,мисля...

Венера ми е в телец/9д , широк съвпад със Сатурн и по-тесен съвпад с Меркурий
« Последна редакция: Март 05, 2012, 07:47:45 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Papy

• 4343
« Отговор #11 -: Март 05, 2012, 07:49:23 pm »
Обичам: да карам кола (ама много-даже и да ме боли нещо-като се кача в колата, ми минава :) ), да пътувам, да танцувам,музиката, да рисувам, цветята, повечето животни, да ми е светло и шарено, да ми е чисто и подредено вкъщи
Имам нужда от: любов (партньор), някакви пари, за да не си броя стотинките в магазина, място, което да си е мое, свобода, хора-всякакви
Не харесвам: тежките отношения-дълги сръдни, морализаторството в отношенията, мръсотия в жилището

« Отговор #12 -: Март 05, 2012, 07:52:41 pm »
Обичам: да карам кола (ама много-даже и да ме боли нещо-като се кача в колата, ми минава :) ), да пътувам, да танцувам,музиката, да рисувам, цветята, повечето животни, да ми е светло и шарено, да ми е чисто и подредено вкъщи
Имам нужда от: любов (партньор), някакви пари, за да не си броя стотинките в магазина, място, което да си е мое, свобода, хора-всякакви
Не харесвам: тежките отношения-дълги сръдни, морализаторството в отношенията, мръсотия в жилището

Това все едно аз съм го писала  :blink: Та къде ти е Венерата? Моята е в Лъв 7 дом,съвпад с Марс  :blink:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Papy

• 4343
« Отговор #13 -: Март 05, 2012, 08:00:12 pm »
Много правилно беше уточнено във въпроса-помислете си дали това нещо е свързано с венера :)
Валя-повечето от тези неща не са свързани с венерата ми ( в козирог, точен съвп с иц), но се радвам, че си от мойта "кръв" :)
Повечето жени като седнат в колата или са много притеснени, или гледат на нея като превозно средство
Мойта кола си ми голяма слабост-мъжа ми много трудно ме навива да му дам да кара-то са едни разправии, увещания...с времето почва да свиква :)
И това според мен идва от марс в близнаци и може би луна в стрелец-знам ли

*

Grace

• 2257
« Отговор #14 -: Март 05, 2012, 08:13:57 pm »
Много правилно беше уточнено във въпроса-помислете си дали това нещо е свързано с венера :)
Валя-повечето от тези неща не са свързани с венерата ми ( в козирог, точен съвп с иц), но се радвам, че си от мойта "кръв" :)
Повечето жени като седнат в колата или са много притеснени, или гледат на нея като превозно средство
Мойта кола си ми голяма слабост-мъжа ми много трудно ме навива да му дам да кара-то са едни разправии, увещания...с времето почва да свиква :)

а да имаш силен Уран - ъглов или в главен аспект с лична планета

*

Stella

• 7765
« Отговор #15 -: Март 05, 2012, 08:16:30 pm »

а да имаш силен Уран - ъглов или в главен аспект с лична планета

А да имаш случайно Марс в Близнаци?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #16 -: Март 05, 2012, 08:17:43 pm »
има, написала е.

*

Stella

• 7765
« Отговор #17 -: Март 05, 2012, 08:18:19 pm »

Обичам природата, изкуството, да се забавлявам и да пътувам(с любими хора, не сама).Парите не мога да кажа, че ги обичам, но те са средство, с което да си осигуриш повечето неща в живота, така че по-скоро бих казала, че ги ценя.Аа освен това много обичам хубавата храна, което в моя случай е една трагична любов защото имах и все още имам проблеми свързани с хранително ратройство.Ето това винаги съм искала да знам, кое го провокира в натала ми. :(

Може би от Луната. Какви са били отношенията ти с майка ти в детството и в тийнейджърските години?

Да си била отделена от майка си в първите дни след раждането ти?

Хело няма нужда да задаваш едни и същи въпроси, на които отговорът е предопределен.
Все майката и бащата виновни.

*

Stella

• 7765
« Отговор #18 -: Март 05, 2012, 08:18:52 pm »
има, написала е.

От това е страстта към шофирането.

*

Grace

• 2257
« Отговор #19 -: Март 05, 2012, 08:20:00 pm »
аз нямам Марс там, а имам страст към шофирането  ;D от какво е?