Здравей Гост

среща с познайник от минал живот

• 49 Отговора
  • 15940 Прегледи
*

ANI

• *
  • 135
    • http://
« -: Януари 24, 2006, 02:43:26 pm »
Здравейте!Бих искала да разбера нещо повече за усещанията при подобни срещи.Не ми се иска да се самозалъгвам ,но това,което знам със сигурност е,че никога не съм била толкова объркана и развълнувана при размяна на поглед с непознат.Не беше в никакъв случай любовно или сексуално привличане.Когато го погледнах в очите се разтреперих.Изпитвах едновременно страх,напрежение,но и силно теглене към въпросната личност.Той от своя страна също реагира по-странен начин-отстъпи назад и излезе без да успее да ми каже защо е дошъл в офиса.На следващия ден дойде да си свърши работата,като така и не посмя да ме погледне.А когато го направи и на ме заля такава вълна от напрежение ,че ми стана бяло пред очите.А той седна,защото му се разтупкало всичко.И това странно теглене към него?

Моля ви ако някой има обяснение за това да ме просветли по въпроса :(  

*

АН

« Отговор #1 -: Януари 24, 2006, 05:16:16 pm »
Казват, че "дежа вю"-тата, ярките сънища, виденията при релаксации, хипнози и регресии, могат или се случват да решат някой проблем от настоящия живот.

Казват още, че срещите с хора от минали животи са предназначени да довършват важни кармични задачи.
Пък довършването на такива кармични задачи е магнетично и магично, но понякога не лесно :)

Добрият вариант е да се влюбиш :) И да сте свободни от други връзки, защото ако си имате вече някакви, то тая може да е доста мощна и да се получат комплексни ситуации :)  

*

ANI

• *
  • 135
« Отговор #2 -: Януари 25, 2006, 01:00:04 pm »
Благодаря! Четох някъде ,обаче че тези кармични срещи не винаги са любовни.Имало вариант да се срещат духовни братя и,че е грешно да бъдат заедно.Следвали наказания.Било нещо като кръвосмешение.Имало  възможност и да се появи отново някой,който да иска да ти отмъсти за нещо.Как може да се избяга от това?И може ли въобще?Как мога да разбера смисъла на появата на този човек? :blink:  :huh:  

*

Гостlin

« Отговор #3 -: Януари 25, 2006, 01:40:03 pm »
Цитат
Благодаря! Четох някъде ,обаче че тези кармични срещи не винаги са любовни.Имало вариант да се срещат духовни братя и,че е грешно да бъдат заедно.Следвали наказания.Било нещо като кръвосмешение.Имало  възможност и да се появи отново някой,който да иска да ти отмъсти за нещо.Как може да се избяга от това?И може ли въобще?Как мога да разбера смисъла на появата на този човек? :blink:  :huh:
Привет и от мен!
Не съм срещала никъде тази теория, а и ми звучи доста странно и нелогично.
Но нека другите се произнесат, ако знаят нещо повече.

Мисля си, че интуицията и вслушването във вътрешния ти глас ще те доведат до отговорите за смисъла и значението на срещата ви.
Дай си малко време /може и да не е малко :D  ;) / и анализирай.

*

Гостlin

« Отговор #4 -: Януари 25, 2006, 01:49:15 pm »
Забравих...

И не се шашкай толкова!  ;)
Все пак това е нещо интересно и предизвикателно! :rolleyes:  

*

ANI

• *
  • 135
« Отговор #5 -: Януари 25, 2006, 01:54:19 pm »
Нали знаеш,човек вярва на това,което му се иска :rolleyes: И прави тъпотии <_<  

*

Гостlin

« Отговор #6 -: Януари 25, 2006, 02:37:36 pm »
Аха, така си е!  :D
Че понякога даже и не подозираме какво всъщност правим!!! :ph34r:

*

DDD

• *
  • 286
« Отговор #7 -: Януари 26, 2006, 01:50:50 am »
astrologiчno poglednato напомня на съвпад на нещо си със твой южен възел...може би

*

ANI

• *
  • 135
« Отговор #8 -: Януари 26, 2006, 09:03:05 am »
Цитат
astrologiчno poglednato напомня на съвпад на нещо си със твой южен възел...може би
А как да разбера ?Аз съм лъв,асц.Стрелец-Слънце в 8-ми дом.Каква информация трябва да имам ,за да разкрия има ли съвпад?Имам направен кармичен хороскоп,но не знам как да съпоставя възлите.
P.S.Благодаря,даде ми за какво да се хвана! :D
« Последна редакция: Януари 26, 2006, 09:34:30 am от ANI »

*

Гостlin

« Отговор #9 -: Януари 26, 2006, 09:11:54 am »
Цитат
Като каза за този съвпад,  :) точно сега гледам картите на 2 гълъбчета... които буквално за 10-тина дни развиха отношенията си, макар и двамата да бяха доста шокирани първоначално  :D  

*

ANI

• *
  • 135
« Отговор #10 -: Януари 26, 2006, 09:39:04 am »
Звучи добре :) .Това значи ли че трябва да му се  прави и на него кармичен хороскоп,за да получа отговор.Родена  съм под -Северен възел в 7-ми,а Южен в 1-ви дом
« Последна редакция: Януари 26, 2006, 04:39:14 pm от ANI »

*

АН

« Отговор #11 -: Януари 26, 2006, 05:42:01 pm »
Цитат
Звучи добре :) .Това значи ли че трябва да му се  прави и на него кармичен хороскоп,за да получа отговор.Родена  съм под -Северен възел в 7-ми,а Южен в 1-ви дом
След като знаеш какво символизират звездите, можеш и сама да провериш дали има съвпад на негова планета с твоя Южен възел и обратно.

Вкарай данните в някоя програма или сайт, напр. www.astro.com, а после разгледай положенията на планетите и възлите :)  

*

АН

« Отговор #12 -: Януари 26, 2006, 05:43:50 pm »
Цитат
Цитат
Като каза за този съвпад,  :) точно сега гледам картите на 2 гълъбчета... които буквално за 10-тина дни развиха отношенията си, макар и двамата да бяха доста шокирани първоначално  :D
Венера и Марс сега са в хармоничен аспект - дано да им провърви или пролети на гълъбчетата с тия бързи отношения :)  

*

лилид

« Отговор #13 -: Януари 26, 2006, 06:20:29 pm »
"След като знаеш какво символизират звездите, можеш и сама да провериш дали има съвпад на негова планета с твоя Южен възел и обратно."

само за протокола - рекох и аз да погледна, и намерих съвпад с моя южен на слънце и хирон на един Риби, и на един негов приятел Козирог  - юпитер и хирон...а освен това моята луна съвпада с южняка на отдавна бившия ми съпруг

в момента активни са само отношенията ни с Козирога :lol:

сега остава да наблегна на инфо и размишления :D

*

ANI

• *
  • 135
« Отговор #14 -: Януари 27, 2006, 09:46:04 am »
Аз пък нищо не мога да разбера ;) .Това не е за всеки !!!!!:)
« Последна редакция: Януари 27, 2006, 09:46:38 am от ANI »

*

АН

« Отговор #15 -: Януари 27, 2006, 06:15:49 pm »
Цитат
"След като знаеш какво символизират звездите, можеш и сама да провериш дали има съвпад на негова планета с твоя Южен възел и обратно."

само за протокола - рекох и аз да погледна, и намерих съвпад с моя южен на слънце и хирон на един Риби, и на един негов приятел Козирог  - юпитер и хирон...а освен това моята луна съвпада с южняка на отдавна бившия ми съпруг

в момента активни са само отношенията ни с Козирога :lol:

сега остава да наблегна на инфо и размишления :D
ако е кармично, може да помогнат и спомени от тоя живот - надали кармичните задачи ни се задават по веднъж - сигурно по няколко пъти в различни варианти и модификации :)  

*

DD

« Отговор #16 -: Януари 27, 2006, 11:34:17 pm »
Цитат
Цитат
Е то този случай напомня на уран -внезапно,за кратко време,неочаквано...

*

lin

• *
  • 96
« Отговор #17 -: Януари 28, 2006, 11:52:53 am »
Цитат
Цитат
Цитат
Е то този случай напомня на уран -внезапно,за кратко време,неочаквано...
При запознанството си и 2-та са имали съвпад на тр. Юпитер с нат. Уран.
На единия в 1-ви дом, а на другия в 7-ми!
К'во ще кажеш?:ph34r:

Аз се стреснах малко, защото са ми мили тия 2-те гълъбчета и ми се ще да си се радват задълго заедно.

Обаче после гледах синастрията им.
Много интересни съвпади на нейния Сатурн с неговия Южен възел и на неговия Сатурн с нейния Южен възел.
Неговото Слънце е в съвпад с Луната й!!!!!
А Слънцата им са в опозиция, което е провокация все пак - няма да си доскучеят  :D

И други хубави неща си имат... но най-вече си имат акул в главите, защото укротиха темпото за да видят по-трезво нещата.

Но... поживëм - увидем!  ;)  

*

DDD

• *
  • 286
« Отговор #18 -: Януари 29, 2006, 02:17:01 pm »
Za urana нямам какво да кажа-типично негов стил :D случват се такива неща внезапно че ти трябва повече време да ги осмислиш. През лятото с едно момиче имахме среща в кафе, а след ден два вече живеехме като семейство. Уран ми управлява 7 и транзитира по луна от известно време насам))

съвпада слънце с луна е много силен и подходящ за дълги връзки :rolleyes:  

*

ANI

• *
  • 135
« Отговор #19 -: Февруари 03, 2006, 05:07:07 pm »
След дълго гледане на двете карти установих,че има съвпад на Слънце и Сатурн в 7-ми дом,Меркурий и Сатурн пак в 7-ми и съвпад на Марс с Плутон в 8-ми.И че южния му възел  е в Рак в 5-ти.Нещо ,че съвпада,съвпада,ама ми идва много сложно вече :D  :blink:
Той е Дева,с асц.Овен <_<
« Последна редакция: Февруари 09, 2006, 10:28:37 am от ANI »